dahlia+++ jei įmestumei man savo sąskaitos rekvizitus , 2 savaičių bėgyje įmesčiau piningėlį šventei
QUOTE(merga @ 2014 04 07, 07:44)
dahlia+++ jei įmestumei man savo sąskaitos rekvizitus , 2 savaičių bėgyje įmesčiau piningėlį šventei
Na, įmanomas ir toks 'kiaušinių išridenimas' - į sąskaitą, nelabai žymiai Tik tokiu atveju prašysiu jūsų atsiųsti tekstą (palinkėjimą ar pan..), kurį galėčiau atspausdinti ir pridėti su gerosios Velykų bobutės vardu prie nupirktų kiaušinių
Frane pinigėliai jau įkrito į sąskaitą Ačiū Laukiu palinkėjimo
Prašom didžiosiom raidėm rašyti apie planą
Ir sąskaitą prašom
Kažkaip prastokos ten nuotaikos. Va tik Kirilas linksmai burzgė vakar
Ir sąskaitą prašom
Kažkaip prastokos ten nuotaikos. Va tik Kirilas linksmai burzgė vakar
Nu laba laba.. Nera, pati gi žinai, kaip ten su planais ir ką galima pasakoti - susiplanuosi viena, o atėjusi rasi visai ką kita ir ate palnams
Žodžiu, kiaušinius ridensim, pagal esamą situaciją ir ridentojų amžių
Sąskaitos negausi Jei ką nori prisidėt - paduok auklėtojoms, užrakims mūsu naujojoj saugykloj. O geriausia, jei pati ateitum kitą savaitę (diena dar neaiški, pagal vaikų atvykimą derinsimės)..
Žodžiu, kiaušinius ridensim, pagal esamą situaciją ir ridentojų amžių
Sąskaitos negausi Jei ką nori prisidėt - paduok auklėtojoms, užrakims mūsu naujojoj saugykloj. O geriausia, jei pati ateitum kitą savaitę (diena dar neaiški, pagal vaikų atvykimą derinsimės)..
QUOTE(dahlia+++ @ 2014 04 14, 08:55)
Aš pasipiktinusi Kaip galima šitaip ignoruoti mano ASABĄ???
Mielai prisijungčiau, bet pati žinai,kaip man su darbu sunku
Šiandien visi skyriuje patenkinti ebru piešimą išbandė ir ant kiaušinių perkėlė
QUOTE(NERA @ 2014 04 14, 14:33)
Aš pasipiktinusi Kaip galima šitaip ignoruoti mano ASABĄ???
Nu jo, jau taip ana supyko,kad net debesai šisisklaidė ir saulutė šveičia , ir toliau taip
Dahlia jei ko reik rašyk ar skambink
Aš labai atsiprašau, kad tik akimirkai čia įšoku ir nieko neparašiusi - atgal.. Įstaigoj auditas, o namie- užsieniečiai. Dar rytdieną prakentėt, o tada jau laisvesnė būsiu , visas AŽ peržiūrėsiu..
Aš tai šiemet pasuoju. Namie vėjaraupiai. Į pabaigą, bet... ne tas skyrius, kad drąsiai neužilgo po viso to eit.
Grįžau
Pavėluota, bet labai nuoširdi padėka mergai už įridentus pinigėlius į sąskaitą Pažadu, kad iškart po Velykų jie išriedės kiaušiniais
Iš viso Atvelykio šventei jau turiu jūsų 80 Lt, dar Klaipėda kažką žada ir Alytuj šaunuoliai gimnazistai ligoniukams dėžutę lauktuvių suruošė Kai viską jau surinksiu ir matysiu ką turim, tada pirksiu ko dar reikia..
Kiaušinių ridenimą planuojam trečiadienį arba ketvirtadienį, priklausomai kada vaikų daugiau bus..Bet.. kad.. Skyrius vėl pilnas naujų vaikų Per savaitę 5 ar 6 naujus paguldė Nelinksma, bet bandysim linksmintis.
Planuojam ne tik kiaušinius ridenti, bet ir su spalvom pažaisti - tapysim ant šilko. Gavom dovanų iš "Rugutės" priemonių šilko tapybai, tai skubam išbandyti
NERA, pati žiūrėk, kaip, kada ir su kuo norėtum prisijungti. Jei ne tik norų, bet ir galimybę kokią atrasi - pasiderinsim
O hi (: - gražių velykinių spalvų ant šašiukų Sveikit
Pavėluota, bet labai nuoširdi padėka mergai už įridentus pinigėlius į sąskaitą Pažadu, kad iškart po Velykų jie išriedės kiaušiniais
Iš viso Atvelykio šventei jau turiu jūsų 80 Lt, dar Klaipėda kažką žada ir Alytuj šaunuoliai gimnazistai ligoniukams dėžutę lauktuvių suruošė Kai viską jau surinksiu ir matysiu ką turim, tada pirksiu ko dar reikia..
Kiaušinių ridenimą planuojam trečiadienį arba ketvirtadienį, priklausomai kada vaikų daugiau bus..Bet.. kad.. Skyrius vėl pilnas naujų vaikų Per savaitę 5 ar 6 naujus paguldė Nelinksma, bet bandysim linksmintis.
Planuojam ne tik kiaušinius ridenti, bet ir su spalvom pažaisti - tapysim ant šilko. Gavom dovanų iš "Rugutės" priemonių šilko tapybai, tai skubam išbandyti
NERA, pati žiūrėk, kaip, kada ir su kuo norėtum prisijungti. Jei ne tik norų, bet ir galimybę kokią atrasi - pasiderinsim
O hi (: - gražių velykinių spalvų ant šašiukų Sveikit
Nelinksma, kai naujais vaikučiais skyriai pasipildo, bet kai yra viltis jos reikia ir laikytis
Na,ką lauksiu su nekantrumu pasakojimo apie šventę, nes trečiadienis-penktadienis "mano dienos" ir galiu iki pirmadienio ( jei viskas klostysis pagal mano planą ) ir SM nebūti
merga, ačiū už linkėjimus, o pačiai linkiu lengvo 'sugriuvimo'
Na ir noriu pasidžiaugti, pasigirti ir padėkoti klaipėdietėms, už daug daug velykinių lauktuvių ligoniukams Ačiū, mielosios, - ačiū už jūsų beribį gerumą Tikrai bus foto iš šventės (tfu tfu tfu - kad tik fotoaparatas neužstrigtų..), tikrai pamatysit, kad jūsų gėrybės vaikučius pasiekė..
Ačiū xxxsaulytei, kad visad geranoriškai padeda lauktuvėms pasiekti Kauną
Gražaus ir prasmingo jums šv. Velykų ryto, šilto bendravimo ir saulėto pavasario
Na ir noriu pasidžiaugti, pasigirti ir padėkoti klaipėdietėms, už daug daug velykinių lauktuvių ligoniukams Ačiū, mielosios, - ačiū už jūsų beribį gerumą Tikrai bus foto iš šventės (tfu tfu tfu - kad tik fotoaparatas neužstrigtų..), tikrai pamatysit, kad jūsų gėrybės vaikučius pasiekė..
Ačiū xxxsaulytei, kad visad geranoriškai padeda lauktuvėms pasiekti Kauną
Gražaus ir prasmingo jums šv. Velykų ryto, šilto bendravimo ir saulėto pavasario