Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome LSMU (KMUK) onkologinio poskyrio vaikučius

QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 28, 19:52)

Ir labai tikiuosi, kad neužbanins banned2.gif  ten mūsų dėl to vieno pyrago ingrediento, kurį vakar paragaut spėjot ..
Aš tikrai neesu visažinanti, visamokanti, visagalinti - dažnai mokausi kartu su jais.
.. na, tai kas dar norės ko pasimokyt???  bigsmile.gif

Ui, baik tu. Ten gal porą stikliukų tik buvo ir visų reikėjo pyragui smile.gif O mes tik kremą ragavom ax.gif
Nu tik nereikia kuklintis mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na, tai važiuoju - gal kas papasakos, kaip ten tas kremas suėjo smile.gif
Atsakyti
Jatau ph34r.gif
Nieko nežinau, nieko nemačiau, niekur nebuvau ir iš viso-aš čia ne prie ko cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 29 lapkričio 2013 - 13:12
Vaau wub.gif Žinokit, panašu, kad turėsim dar vieną laukiamą tradiciją - savaitės vidurio pyragų vakarą smile.gif Su kokia meile man šiandien pasakojo, kaip gražiai vakar buvo sukviestas visas skyrius ir , užsidegę žvakelę, mėgavosi pačių gamintu pyragu wub.gif wub.gif Tiesiog, turėjo mažą šventę.. Nu negalim nesuteikti jų sunkiam kovos kelyje tokių akimirkų!
NERA - ačiū, viskas tikrai tau pavyko 4u.gif
Beje, ne visi mėgsta saldžius pyragus, tad po dviejų savaičių pažadėtas lašišos pyragas, o ką gaminti ateinantį trečiadienį g.gif Prašau 4u.gif - kas skaitot ir turit ką nors išbandyto, greitai pagaminamo, geriausiai nekepto (arba ką nors nedaug , kokį biskvitą galima išsikept namuose, o pabaigt gamint skyriuje..) - parašykit savo pasiūlymus 4u.gif (aaagnex nuorodas aš dar panagrinėsiu smile.gif )

Ir dar - skyriuje kusudamos ant bangos thumbup.gif Užsikabino smile.gif Nedaug žmonių šiandien radau, bet visi jie buvo susiję su tais gėlių kamuoliais - arba gamino, arba ką tik buvo pasigaminę, o dvi naujokes pamokiau, tai pasidžiaugė, kad turės darbo savaitgaliui ir palikau belankstančias..
Atsakyti
Smagu, kad užsikabino. O aš kiek pakoregavus šiandien nekepto pyrago receptą (su krekeriais) išbandžiau. Tiesa, rezultatas tik ryte, naktį viena neragausi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 12 01, 00:05)
Smagu, kad užsikabino. O aš kiek pakoregavus šiandien nekepto pyrago receptą (su krekeriais) išbandžiau. Tiesa, rezultatas tik ryte,  naktį viena neragausi.  biggrin.gif

Taigi mus kvieskis bigsmile.gif
Dahlia, smagu, kad patiko ir tiko. Bėda tame, kad kai aš ateinu, visi bėga vakarieniauti, gaminti vakarienes ir t.t. Pyragą gaminti nelabai turi kada unsure.gif
Atsakyti
Ryt puošiamės 4u.gif 4u.gif
Kas nori prisidėt???
Atsakyti
Šiandien skyriuje plazdėjo Vilties angelai.. Graži kasmetinė tradicija, tik prieš tai buvę akcijos metus ja užbaigdavo, o štai šiandien - pradėjo.. Nedaug ligoniukų (-iukių ) radom skyriuje, bet kitiems, tebeatvykstantiems po švenčių, palikom žaidimų kambary, auklėtojos paduos. Labai gražių angeliukų perdavė "Šeimininkės" redakcija, kuri praktiškai ir organizavo akciją. Angelėliai atsiųsti Biržų 'Kraitės" klubo darbštuolių. Tad jeigu kuri biržietė perskaitys, pažįsta 'kraitietes'- wub.gif wub.gif perduokit nuoširdžią padėką už kruopštumą ir kūrybingumą, už didelę meilę, su kuria angeliukai nerti, nes tiek laiko ten paskirta blink.gif

Ačiū Fazano plunksnai už kompaniją 4u.gif
---------------------
Beje doh.gif ax.gif - vėl reikia pyrago receptų (geriau išbandytų), žmogučiai nori veiklos smile.gif Kas turit??
Atsakyti
Nebandyta, tik kažką panašaus esu ragavus. Tik ten buvo pjaustytas sluoksniais visas duonos kepalas ir mėsytė berods švelnesnė buvo.
http://www.pinkcity....tas-su-pipirais

Bandymų eilėj tai pas mane dabar lašišos. biggrin.gif

Esu kadais bandžius šitai, bet asmeniškai buvo ir per riebu ir skonis "ne mano"...
http://astriai-saldu...ta-paprika.html

Nebent kažką keist

Čia saldžiai (žinoma, nebandžiau ;])
http://www.15min.lt/...-braskemis-3118
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 03 sausio 2014 - 00:59
Labas vakaras 4u.gif

Nežinau kur ent rašyti, čia apie pyragus... smile.gif Internete ieškojau, kad būtų galima paaukoti savo kasas, bet niekur neradau. Kadangi gyvenu Anglijoje, čia daug tokių paramų yra 'wigs for kids', bet Lietuvoje niekur neradau. Noriu nusikirpti plaukus ir juos išsiųsti kam nors...na, kad perukui būtų. Gal ką patartumėte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2014 01 07, 23:24)
Labas vakaras  4u.gif

Nežinau kur ent rašyti, čia apie pyragus... smile.gif Internete ieškojau, kad būtų galima paaukoti savo kasas, bet niekur neradau. Kadangi gyvenu Anglijoje, čia daug tokių paramų yra 'wigs for kids', bet Lietuvoje niekur neradau. Noriu nusikirpti plaukus ir juos išsiųsti kam nors...na, kad perukui būtų. Gal ką patartumėte?  smile.gif

Tolla, deja, bet nieko patarti negaliu.. Nors su onko skyriumi bendrauju ne pirmi metai - nieko apie tai negirdėjau. O klausti ten apie tai.. ax.gif kažkaip neetiška, nes daugelis mergaičių stengiasi save priimti taip, kaip tuo metu yra, pasipuošia kas kepuryte, kas skaryte..
biggrin.gif pyragai - taip, ant bangos dabar. Ir šiandien gaminsim mirksiukas.gif Išsirinkau vieną keliaudama per FP nuorodas ( bet iš kažkurio gilesnio puslapio, a la 'baltąjį tinginį' su priedais).
Atsakyti
Sveiki visi, seniai besikalbėjom smile.gif 4u.gif
..vaikučius lankom, lankom.. Ir pasidžiaugiam kartu, ir paliūdim.. ir pažaidžiam, ir ką nors rimto nuveikiam smile.gif
O dabar užsukau čia ieškodama gerųjų Velykų Bobučių .. Artėja, oi kaip artėja Atvelykis, o mes su vaikais tradiciškai norėtume, likus kelioms dienoms iki jo, paridenti mažus šokoladinius kiaušinukus. Ridenimas būna tikras bigsmile.gif - tikras ridenimo lovelis, tikros varžybos, daug azarto, daug juoko ir pilnos koridoriaus grindys įvairaus dydžio šokoladinių kiaušinių bigsmile.gif bigsmile.gif Tai va, šiandien bazėse jau nupirkau 1 kg kiaušinukų. Mažoka.. ax.gif Gal dar kas norėtų prisidėti? Nes vaikų skyriuje paskutiniu metu labai daug, beveik visada visos palatos užimtos verysad.gif
Mielosios 'bobutės' - atsiliepkit, labai lauksiu 4u.gif

Beje, kiaušinukai gali būti ir ne tik mažyčiai - 'Kinderiai' vaikams taip pat labai tiktų ax.gif. Ne ridenimui, o miela dovanėlė nuo juos palaikančių tetų..
Atsakyti