Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome LSMU (KMUK) onkologinio poskyrio vaikučius

Va. Tik palaukt reikia D. "nuosprendžio". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 11 23, 00:32)
Kuo jis jum prasikalto, kad baisiu vadinat?  ax.gif

Tiesiog tuo metu buvo labai daug "tempiamų" daiktų lotuliukas.gif
Kadangi šeštadienį skyriuje buvo atidaryta SPA ir grožio salonas, o ketvirtadienį dirbo gėles, visi buvo geros nuotaikos thumbup.gif
Rankdarbių temos nebus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 25 lapkričio 2013 - 09:15
? g.gif Akcijos tai aš padarius, tik reikia moderatorės patvirtinimo.
Atsakyti
Palaukim, gal tuoj patvirtins ax.gif
Arba bėgsim visos būreliu pas moderatorę prašyti patvirtinimo biggrin.gif

... Ar NERA parašė žodį 'rankdarbiai' blink.gif lotuliukas.gif

Beje, merginos- šią savaitę (greičiausiai trečiadienį) - skyriuje pažadėta 'nekepto pyrago diena'. Gal turite pasiūlymų? Na, išbandytų receptų? Praeitą kartą gaminom varškės-sausainių-želė saldainių, tai šito jau nesiūlom smile.gif
Atsakyti
He he... čia jau mano silpna vieta. hihihi.gif Jaučiu esu darius tik tinginį ir kondensuotu pienu, uogienėm perteptus vaflius. biggrin.gif

Krekerių tortas. Nebandžiau. biggrin.gif Ale pažiūrėjau - baisu, kad greit valgyt neišeina... ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 25 lapkričio 2013 - 16:40
Kažką panašaus mano merginos darė su meduoliais, bananu ir... g.gif dar kažkuo.. Nu tai kažką tokio ir bandysim..

Tik.. Pas mane savaitės planai keičiasi. Vyro močiutė mirė, išvažiuojam iki ketvirtadienio. O trečiadienį manęs lauks tei, kuriems pažadėjau verysad.gif NERA, gal tu gali, gal gaminti sekasi geriau, nei rankdarbiauti??
Atsakyti
Nelinksma...
Tema
http://www.supermama...;#entry64811440
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 25 lapkričio 2013 - 22:15
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 25, 17:30)
Tik.. Pas mane savaitės planai keičiasi. Vyro močiutė mirė, išvažiuojam iki ketvirtadienio. O trečiadienį manęs lauks tei, kuriems pažadėjau  verysad.gif  NERA, gal tu gali, gal gaminti sekasi geriau, nei rankdarbiauti??

Visų pirma-užuojauta 4u.gif
O dėl gaminimo blush2.gif Čia tas pats kas su rankdarbiais ax.gif Bet man gerai sekasi nupirkti bigsmile.gif
Einu į kulinarijos skyrelį, gal ką rasiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2013 11 26, 10:59)
O dėl gaminimo  blush2.gif Čia tas pats kas su rankdarbiais ax.gif Bet man gerai sekasi nupirkti bigsmile.gif
Einu į kulinarijos skyrelį, gal ką rasiu g.gif

Mokančių gaminti ten yra, ypač vienas tėvelis 4u.gif Reiktų tik susirasti kokį receptą ir padaryti tai, ką geriausiai tu moki - nupirkti produktus. O skyriuje jau visi pasidalins darbus (na, jei receptą turės..). Beje, plaktuvo (mixerio) ten nėra, tai arba vežtis savo, arba rinktis kažką be plakimo.
NERA - visos viltys į TAVE 4u.gif 4u.gif

(aš po pietų šiandien išvažiuoju, grįšiu ketvirtadienį)
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 26, 10:13)
Mokančių gaminti ten yra, ypač vienas tėvelis  4u.gif Reiktų tik susirasti kokį receptą ir padaryti tai, ką geriausiai tu moki - nupirkti produktus. O skyriuje jau visi pasidalins darbus (na, jei receptą turės..). Beje, plaktuvo (mixerio) ten nėra, tai arba vežtis savo, arba rinktis kažką be plakimo.
NERA - visos viltys į TAVE  4u.gif  4u.gif

Mama mija, tada visi žinos kokia aš netikus doh.gif Merginos, jei skaitydama receceptą aš randu tekstą-sviestą išplakti iki purumo- aš toliau net nskaitau tokių blush2.gif
Atsakyti
NERA, nesinervink smile.gif Atsispausdink receptą, nupirk produktus ir važiuok tiesiai į Gabrielės palatą. Jos tėčiui viską įteiki ir - ... tavo misija baigta. Jis toliau žinos, ką daryti, viską gamins, o jums (kitoms mamytėms, auklėtojai) lieps pasėdėti ir paplepėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 26, 11:45)
NERA, nesinervink  smile.gif  Atsispausdink receptą, nupirk produktus ir važiuok tiesiai į Gabrielės palatą. Jos tėčiui viską įteiki ir - ... tavo misija baigta. Jis toliau žinos, ką daryti, viską gamins, o jums (kitoms mamytėms, auklėtojai) lieps pasėdėti ir paplepėti  thumbup.gif

Va šitas tėtis man jau senai patinka thumbup.gif lotuliukas.gif
Bet man jau vidurius suka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 26 lapkričio 2013 - 13:30