QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 11 23, 00:32)
Kuo jis jum prasikalto, kad baisiu vadinat?
Tiesiog tuo metu buvo labai daug "tempiamų" daiktų
Kadangi šeštadienį skyriuje buvo atidaryta SPA ir grožio salonas, o ketvirtadienį dirbo gėles, visi buvo geros nuotaikos
Rankdarbių temos nebus
Palaukim, gal tuoj patvirtins
Arba bėgsim visos būreliu pas moderatorę prašyti patvirtinimo
... Ar NERA parašė žodį 'rankdarbiai'
Beje, merginos- šią savaitę (greičiausiai trečiadienį) - skyriuje pažadėta 'nekepto pyrago diena'. Gal turite pasiūlymų? Na, išbandytų receptų? Praeitą kartą gaminom varškės-sausainių-želė saldainių, tai šito jau nesiūlom
Arba bėgsim visos būreliu pas moderatorę prašyti patvirtinimo
... Ar NERA parašė žodį 'rankdarbiai'
Beje, merginos- šią savaitę (greičiausiai trečiadienį) - skyriuje pažadėta 'nekepto pyrago diena'. Gal turite pasiūlymų? Na, išbandytų receptų? Praeitą kartą gaminom varškės-sausainių-želė saldainių, tai šito jau nesiūlom
He he... čia jau mano silpna vieta. Jaučiu esu darius tik tinginį ir kondensuotu pienu, uogienėm perteptus vaflius.
Krekerių tortas. Nebandžiau. Ale pažiūrėjau - baisu, kad greit valgyt neišeina...
Krekerių tortas. Nebandžiau. Ale pažiūrėjau - baisu, kad greit valgyt neišeina...
Kažką panašaus mano merginos darė su meduoliais, bananu ir... dar kažkuo.. Nu tai kažką tokio ir bandysim..
Tik.. Pas mane savaitės planai keičiasi. Vyro močiutė mirė, išvažiuojam iki ketvirtadienio. O trečiadienį manęs lauks tei, kuriems pažadėjau NERA, gal tu gali, gal gaminti sekasi geriau, nei rankdarbiauti??
Tik.. Pas mane savaitės planai keičiasi. Vyro močiutė mirė, išvažiuojam iki ketvirtadienio. O trečiadienį manęs lauks tei, kuriems pažadėjau NERA, gal tu gali, gal gaminti sekasi geriau, nei rankdarbiauti??
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 25, 17:30)
Visų pirma-užuojauta
O dėl gaminimo Čia tas pats kas su rankdarbiais Bet man gerai sekasi nupirkti
Einu į kulinarijos skyrelį, gal ką rasiu
QUOTE(NERA @ 2013 11 26, 10:59)
O dėl gaminimo Čia tas pats kas su rankdarbiais Bet man gerai sekasi nupirkti
Mokančių gaminti ten yra, ypač vienas tėvelis Reiktų tik susirasti kokį receptą ir padaryti tai, ką geriausiai tu moki - nupirkti produktus. O skyriuje jau visi pasidalins darbus (na, jei receptą turės..). Beje, plaktuvo (mixerio) ten nėra, tai arba vežtis savo, arba rinktis kažką be plakimo.
NERA - visos viltys į TAVE
(aš po pietų šiandien išvažiuoju, grįšiu ketvirtadienį)
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 26, 10:13)
Mokančių gaminti ten yra, ypač vienas tėvelis Reiktų tik susirasti kokį receptą ir padaryti tai, ką geriausiai tu moki - nupirkti produktus. O skyriuje jau visi pasidalins darbus (na, jei receptą turės..). Beje, plaktuvo (mixerio) ten nėra, tai arba vežtis savo, arba rinktis kažką be plakimo.
Mama mija, tada visi žinos kokia aš netikus Merginos, jei skaitydama receceptą aš randu tekstą-sviestą išplakti iki purumo- aš toliau net nskaitau tokių
NERA, nesinervink Atsispausdink receptą, nupirk produktus ir važiuok tiesiai į Gabrielės palatą. Jos tėčiui viską įteiki ir - ... tavo misija baigta. Jis toliau žinos, ką daryti, viską gamins, o jums (kitoms mamytėms, auklėtojai) lieps pasėdėti ir paplepėti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 26, 11:45)
NERA, nesinervink Atsispausdink receptą, nupirk produktus ir važiuok tiesiai į Gabrielės palatą. Jos tėčiui viską įteiki ir - ... tavo misija baigta. Jis toliau žinos, ką daryti, viską gamins, o jums (kitoms mamytėms, auklėtojai) lieps pasėdėti ir paplepėti
Va šitas tėtis man jau senai patinka
Bet man jau vidurius suka