Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome LSMU (KMUK) onkologinio poskyrio vaikučius

QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 11 20, 17:25)
Tai čia jinai ir prašo to popieriaus išmatavimų, o aš išsamiau nei "paprastas" paaiškint nemoku.  biggrin.gif

Aš vakar bandžiau taip pat paaiškinti office1 lotuliukas.gif Klausia ką darysit-irgi nežinau, kaip vadinasi, bandau sakyt , akd gėles, tai siūlo tampomo popieriaus doh.gif Tfu... Išėjau nieko nepešus. Už tai šiandien atsispausdinsiu doh.gif
Tik dar pasitikslinu-imu 1 poką A4 kopijavimo, ir mažų nelipnių spalvotų 8,6 cm kvadratukų bent kelis įpakavimus? Ar reikia imti A4 spalvotų lapų?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2013 11 21, 10:01)
Aš vakar bandžiau taip pat paaiškinti office1  lotuliukas.gif Klausia ką darysit-irgi nežinau, kaip vadinasi, bandau sakyt , akd gėles, tai siūlo tampomo popieriaus  doh.gif Tfu... Išėjau nieko nepešus. Už tai šiandien atsispausdinsiu doh.gif
Tik dar pasitikslinu-imu 1 poką A4 kopijavimo, ir mažų nelipnių spalvotų 8,6 cm kvadratukų bent kelis įpakavimus? Ar reikia imti A4 spalvotų lapų?

Nelipnūs lapeliai - gera mintis 4u.gif Na, bent kol išmoksim lankstyt, pasipraktikavimui smile.gif O tada jau prisikarpysim, jei reiks kažko kito..
Žodžiu, viską tu teisingai supratai 4u.gif Popierius kopijavimui (dar ir snaigių karpymui jį panaudosim ax.gif ) ir lapeliai 4u.gif 4u.gif
Susitikimo vietą derinam per AŽ..
Atsakyti
Nereik tų 8,6 x 8,6. Čia mano likučiai tik tokį plotį tedavė ir tiek. Svarbu kvadratas ir tiek. Pamokėlėse mačiau ir 15 x 15 ir visaip. Esmė, kad vienam rutuliui jie būtų vienodi, nors pradžioj vis tiek tereikia išmokt tik vieną gėlytę. Galima tiesiog kirpt a4 pusiau ir atsilenkt iki kvadrato, nesukant galvos apie išmatavimus.

O dėl spalvų jokio skirtumo. Juk norint ir baltą galima puošt įvairiai. Jei galvot apie Kalėdas, tai gal galima būtų derint raudona žalia. Jei negalvot, esu mačius foto ir nerealių įvairiaspalvių variantų, kai apskritai viena gėlytė padaryta iš kelių spalvų.
Office 1 gal geriau suprastų, kad tai tiesiog origamiui, nors gal tada kaip tik pasiūlytų spec. origaminio. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 11 21, 12:26)
Nereik tų 8,6 x 8,6. Čia mano likučiai tik tokį plotį tedavė ir tiek. Svarbu kvadratas ir tiek. Pamokėlėse mačiau ir 15 x 15 ir visaip. Esmė, kad vienam rutuliui jie būtų vienodi, nors pradžioj vis tiek tereikia išmokt tik vieną gėlytę. Galima tiesiog kirpt a4 pusiau ir atsilenkt iki kvadrato, nesukant galvos apie išmatavimus.

O dėl spalvų jokio skirtumo. Juk norint ir baltą galima puošt įvairiai. Jei galvot apie Kalėdas, tai gal galima būtų derint raudona žalia. Jei negalvot, esu mačius foto ir nerealių įvairiaspalvių variantų, kai apskritai viena gėlytė padaryta iš kelių spalvų.
Office 1 gal geriau suprastų, kad tai tiesiog origamiui, nors gal tada kaip tik pasiūlytų spec. origaminio.  lotuliukas.gif

Nu nu, paprašyk 'origamio' kanceliarinėse cool.gif Tai gausi tokia kaina, kad ... Brangūs tie sumatuoti/sukarpyti.
Lapeliai, mano manymu, geriausi pasimokymui - nereiks sukt galvos kiek atsimatuot, kiek nukirpt, o tiesiog imi ir lankstai. O jau su baltu derinsim, kai gerai išmoksim ir žinosim, ko norim smile.gif
Atsakyti
Man tai tikrai viskas tinka. Išskyrus kartoną. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 21 lapkričio 2013 - 12:15
Tie maži lapukai labai jau blankūs(kur lipnūs, tai tokie ryškūs) unsure.gif Man tokiu oru ryškių spalvų norisi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 11 21, 12:13)
Man tai tikrai viskas tinka. Išskyrus kartoną.  biggrin.gif

Praplėšiau spalvoto popieiraus vieną įpakavimą-jis soresnis už tą klasikinį kopijavimo unsure.gif Eiinu pabandysiu papjaustyti g.gif
Atsakyti
O aš jau tikėjaus, kad tave gausiu mokyt. Vis tiek nusimuilino. rolleyes.gif Vienas tėtis savo tvirtom vyriškom rankom apskritai pirmūnas buvo. Nors manau, kad ir vairuot ir malką perkirst irgi tikrai moka. biggrin.gif
Dar buvo atėję klounai ir išmokė dainelę. Žodžiu gavos visai edukacinė visapusiškai naudinga popietė. bigsmile.gif
Dėkui už popierių. Kai ką panaudos kitiems darbeliams (viena mergaitė jau nužiūrėjo pateiktas ant gofruoto popieriaus pakuotės instrukcijas), o mažieji lapeliai labai tiko mokymuisi. Derinant skirtingas spalvas apskritai visai gražūs, kad ir pasteliniai variantai gaunas. Kas norės, manau užsikabins ir tada jau pagal asmeninį poreikį suras savo spalvas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 21 lapkričio 2013 - 23:49
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 11 21, 23:45)
O aš jau tikėjaus, kad tave gausiu mokyt. Vis tiek nusimuilino.  rolleyes.gif  Vienas tėtis savo tvirtom vyriškom rankom apskritai pirmūnas buvo. Nors manau, kad ir vairuot ir malką perkirst irgi tikrai moka.  biggrin.gif
Dėkui už popierių. Kai ką panaudos kitiems darbeliams (viena mergaitė jau nužiūrėjo pateiktas ant gofruoto popieriaus pakuotės instrukcijas), o mažieji lapeliai labai tiko mokymuisi. Derinant skirtingas spalvas apskritai visai gražūs, kad ir pasteliniai variantai gaunas. Kas norės, manau užsikabins ir tada jau pagal asmeninį poreikį suras savo spalvas. smile.gif

Gabrielės tėtis?
Pas mane darbas toks durnas, kad darbo metu aš negaliu pabėgti unsure.gif Tai tą gofruotą man ir įkišo, kai api gėles aškinau. Bet paėmiau, sakiau gal mažiukams įdomiau bus g.gif
Bet tu matei, aš stengiausi, nes pjaustyt bandžiau ax.gif
Atsakyti
Tiksliai. Musėt reikia užskaityt. ax.gif

Atsakyti
Na, man belieka tik ataskaitą vaizdais pateikti smile.gif

user posted image user posted image user posted image

Galutinio rezultato nesulaukiau, išskubėjau.. Bet kad tai padeda 'laiką užmušinėt' - faktas. Ir tas užmušinėjimas toks prasmingas 4u.gif Ne viena mama pamačiusi, ką čia reiks pagaminti, suabejodavo savo sugebėjimais, bet pabandę suprasdavo, kaip tai paprasta. O gražu wub.gif Tikrai..
Ačiū komandai už praskaidrintą skyriaus kasdienybę 4u.gif

P.S. kol suradau kaip tas naujas 'radikalas' nuotraukas sukelia doh.gif .. Jau pagalbos šauktis norėjau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dahlia+++: 22 lapkričio 2013 - 14:20
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 22, 15:19)
user posted image 

Niu va, ne veltui kazkada ta baisu melyna stala vilkom, NERA lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 22 lapkričio 2013 - 14:30
Kuo jis jum prasikalto, kad baisiu vadinat? ax.gif
Atsakyti