Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome LSMU (KMUK) onkologinio poskyrio vaikučius

Šiaip, nepersistengiant su masteliu, biggrin.gif tai vienai gėlytei (o ne tik vienai jos detalei) pakanka ir vieno lapo.
Atsakyti
Tai duok NERAI tikslius popieriukų matmenis - gal šitas darbas jai labiau patiks g.gif Prikarpys, jei lankstyt nelabai nori..
NERA, a? Mes čia apie tave biggrin.gif

Aš šiandien ruošiuosi į klinikas. Paderinsiu ir lankstymo pamokėlę..
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 19, 09:40)
Nera, vien  su popierium neprasisuksi  biggrin.gif FP visą savaitgalį mokėsi, kad ir tave išmokytų, o TU ??? Popieriaus... Juk vaikams smagiau dirbti su daug daug padėti galinčių tetų  smile.gif O ko dėl vaikų nepadarysi...

schmoll.gif Baik,gi žinai, kad pas mane abi kairios blush2.gif

QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 19, 11:56)
Tai duok NERAI tikslius popieriukų matmenis - gal šitas darbas jai labiau patiks  g.gif Prikarpys, jei lankstyt nelabai nori..
NERA, a? Mes čia apie tave  biggrin.gif

blink.gif Karpyt tiesiai reikia??? Nu baikit tyčiotis ką blush2.gif Aš galiu nupirkti, atvežti, vinį įkalti, malkų pakapoti, bet nieko, kur reikia tiesumo, tikslumo kruopštumo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 19, 11:56)
Tai duok NERAI tikslius popieriukų matmenis - gal šitas darbas jai labiau patiks  g.gif Prikarpys, jei lankstyt nelabai nori..
NERA, a? Mes čia apie tave  biggrin.gif

Aš šiandien ruošiuosi į klinikas. Paderinsiu ir lankstymo pamokėlę..

Neturiu aš tų matmenų. Dabar darau iš juostelės, kuri liko didijį kvadratą ankstesniam rutuliui nukirpus. Maždaug 8,6 x 8,6 gaunas. O iš esmės juk tinka bet kokie kvadračiukai (man rods ir pardavinėjami kad ir užrašams, nelipnūs būna), tik jų vienam kamuoliukui vienodų bent 60 turi būt (čia jei gaminant niekas nesusigadina biggrin.gif ). Daryt išties labai paprasta, tik kad tą patį reik daryt daug kartų. Bet kai kokius 3 padarai, jau mintinai atsimeni. O klijuot didelio mokslo nereikia.

QUOTE(NERA @ 2013 11 19, 13:20)
bet nieko, kur reikia tiesumo, tikslumo kruopštumo  blush2.gif

Aha, aš iki šiol įsitikinus, kad kruopštumas ne man. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 19 lapkričio 2013 - 14:38
Pabaigiau abu.
Atsakyti
O koks tų spalvotų kvadratukų popieriaus storis?
Jau ta geltona kokia graži thumbup.gif Man čia gėlės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 20 lapkričio 2013 - 08:38
Tai taip ir vadinas - Kusudamos gėlių kamuolys. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos!! Staigiai organizuojamės ! Vaikų pilnas skyrius, norinčių veiklos mamyčių - yra 4u.gif Vakar nunešiau nemažą pluoštą karpinių - išsidalino. Šiandien bus baigę..
FP - kaip su laiku tau? Kada?
Geriausiai būtų ketvirtadienis, tada jau tikrai karpymai bus baigti.
Beje, FP - yra Viktorija atvažiavusi, bus iki penktadienio. Tai jos paskutinis tyrimas šitam skyriuj - šeštadienį jai 18-ka wub.gif (nu negaliu patikėt, kaip greit užaugo..), išeis pas suaugusius.. Ir Kamilytė aną savaitę buvo, bet nespėjau susitikt. Dovilė sakė, kad labai išaugusi, pasikeitusi, bet taip pat padūkusi biggrin.gif

P.S. Skaitau, kaip NERA lygių tiesių linijų bijo ir galvoju - o tai kaip su vairavimu? Ištisinių linijų nebijai, pavyksta vairą tiesiai išlaikyt?? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 20, 10:58)
P.S. Skaitau, kaip NERA lygių tiesių linijų bijo ir galvoju - o tai kaip su vairavimu? Ištisinių linijų nebijai, pavyksta vairą tiesiai išlaikyt??  lotuliukas.gif

Nu tu palyginai žirkles ir mašiną doh.gif Aš ir kirviu galiu kirsti tiesiai, beveik ax.gif
Laukiu komandos kokį popierių man pirkti??Dar bandysiu po darboį raštinės rikmenis užsukti, gal rasiu tokių mažų popieriukų, kaip FP minėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 20, 10:58)
FP - kaip su laiku tau? Kada?
Geriausiai būtų ketvirtadienis, tada jau tikrai karpymai bus baigti.

Ketvirtadienis tai ketvirtadienis kuris? Ryt? Jei ryt, tai antrą val. turiu posėdį, nenutuokiu kiek užtruks (na viliuos, kad iki 2 val.) unsure.gif
Dovilė grįžus? bigsmile.gif

Dėl popieriaus tai nieko aš apie jo plonumą nenutuokiu, eilinis nestoras popierius ir tiek. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 20 lapkričio 2013 - 14:45
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 11 20, 15:43)
Ketvirtadienis tai ketvirtadienis kuris? Ryt? Jei ryt, tai antrą val. turiu posėdį, nenutuokiu kiek užtruks (na viliuos, kad iki 2 val.)  unsure.gif
Dovilė grįžus?  bigsmile.gif

Dėl popieriaus tai nieko aš apie jo plonumą nenutuokiu, eilinis nestoras popierius ir tiek.  biggrin.gif

Ryt.. Jei susiplanuosi atvykimą - palauksiu. Šiaip pabūnu iki kokios 17 val., bet pagal reikalą ir ilgiau.
Dovilė nuo mėnesio pradžios jau dirba..

Lankstymui geriausias popierius vadinamasis "kopijavimo". Plonesnis - plyšta labiau patraukus, storesnis - grubus.. Na žinoma, yra ir spec. origaminio, bet jis brangus, neapsimoka. NERA gi pažadėjo mums su kirviu pritašyt, prikapot, kokio tik reiks biggrin.gif
Atsakyti
Tai čia jinai ir prašo to popieriaus išmatavimų, o aš išsamiau nei "paprastas" paaiškint nemoku. biggrin.gif
Atsakyti