Tai duok NERAI tikslius popieriukų matmenis - gal šitas darbas jai labiau patiks Prikarpys, jei lankstyt nelabai nori..
NERA, a? Mes čia apie tave
Aš šiandien ruošiuosi į klinikas. Paderinsiu ir lankstymo pamokėlę..
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 19, 09:40)
Nera, vien su popierium neprasisuksi FP visą savaitgalį mokėsi, kad ir tave išmokytų, o TU ??? Popieriaus... Juk vaikams smagiau dirbti su daug daug padėti galinčių tetų O ko dėl vaikų nepadarysi...
Baik,gi žinai, kad pas mane abi kairios
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 19, 11:56)
Tai duok NERAI tikslius popieriukų matmenis - gal šitas darbas jai labiau patiks Prikarpys, jei lankstyt nelabai nori..
Karpyt tiesiai reikia??? Nu baikit tyčiotis ką Aš galiu nupirkti, atvežti, vinį įkalti, malkų pakapoti, bet nieko, kur reikia tiesumo, tikslumo kruopštumo
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 19, 11:56)
Neturiu aš tų matmenų. Dabar darau iš juostelės, kuri liko didijį kvadratą ankstesniam rutuliui nukirpus. Maždaug 8,6 x 8,6 gaunas. O iš esmės juk tinka bet kokie kvadračiukai (man rods ir pardavinėjami kad ir užrašams, nelipnūs būna), tik jų vienam kamuoliukui vienodų bent 60 turi būt (čia jei gaminant niekas nesusigadina ). Daryt išties labai paprasta, tik kad tą patį reik daryt daug kartų. Bet kai kokius 3 padarai, jau mintinai atsimeni. O klijuot didelio mokslo nereikia.
QUOTE(NERA @ 2013 11 19, 13:20)
bet nieko, kur reikia tiesumo, tikslumo kruopštumo
Aha, aš iki šiol įsitikinus, kad kruopštumas ne man.
O koks tų spalvotų kvadratukų popieriaus storis?
Jau ta geltona kokia graži Man čia gėlės
Jau ta geltona kokia graži Man čia gėlės
Merginos!! Staigiai organizuojamės ! Vaikų pilnas skyrius, norinčių veiklos mamyčių - yra Vakar nunešiau nemažą pluoštą karpinių - išsidalino. Šiandien bus baigę..
FP - kaip su laiku tau? Kada?
Geriausiai būtų ketvirtadienis, tada jau tikrai karpymai bus baigti.
Beje, FP - yra Viktorija atvažiavusi, bus iki penktadienio. Tai jos paskutinis tyrimas šitam skyriuj - šeštadienį jai 18-ka (nu negaliu patikėt, kaip greit užaugo..), išeis pas suaugusius.. Ir Kamilytė aną savaitę buvo, bet nespėjau susitikt. Dovilė sakė, kad labai išaugusi, pasikeitusi, bet taip pat padūkusi
P.S. Skaitau, kaip NERA lygių tiesių linijų bijo ir galvoju - o tai kaip su vairavimu? Ištisinių linijų nebijai, pavyksta vairą tiesiai išlaikyt??
Beje, FP - yra Viktorija atvažiavusi, bus iki penktadienio. Tai jos paskutinis tyrimas šitam skyriuj - šeštadienį jai 18-ka (nu negaliu patikėt, kaip greit užaugo..), išeis pas suaugusius.. Ir Kamilytė aną savaitę buvo, bet nespėjau susitikt. Dovilė sakė, kad labai išaugusi, pasikeitusi, bet taip pat padūkusi
P.S. Skaitau, kaip NERA lygių tiesių linijų bijo ir galvoju - o tai kaip su vairavimu? Ištisinių linijų nebijai, pavyksta vairą tiesiai išlaikyt??
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 20, 10:58)
Nu tu palyginai žirkles ir mašiną Aš ir kirviu galiu kirsti tiesiai, beveik
Laukiu komandos kokį popierių man pirkti??Dar bandysiu po darboį raštinės rikmenis užsukti, gal rasiu tokių mažų popieriukų, kaip FP minėjo
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 20, 10:58)
Ketvirtadienis tai ketvirtadienis kuris? Ryt? Jei ryt, tai antrą val. turiu posėdį, nenutuokiu kiek užtruks (na viliuos, kad iki 2 val.)
Dovilė grįžus?
Dėl popieriaus tai nieko aš apie jo plonumą nenutuokiu, eilinis nestoras popierius ir tiek.
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 11 20, 15:43)
Ketvirtadienis tai ketvirtadienis kuris? Ryt? Jei ryt, tai antrą val. turiu posėdį, nenutuokiu kiek užtruks (na viliuos, kad iki 2 val.)
Dovilė grįžus?
Dėl popieriaus tai nieko aš apie jo plonumą nenutuokiu, eilinis nestoras popierius ir tiek.
Dovilė grįžus?
Ryt.. Jei susiplanuosi atvykimą - palauksiu. Šiaip pabūnu iki kokios 17 val., bet pagal reikalą ir ilgiau.
Dovilė nuo mėnesio pradžios jau dirba..
Lankstymui geriausias popierius vadinamasis "kopijavimo". Plonesnis - plyšta labiau patraukus, storesnis - grubus.. Na žinoma, yra ir spec. origaminio, bet jis brangus, neapsimoka. NERA gi pažadėjo mums su kirviu pritašyt, prikapot, kokio tik reiks