Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome LSMU (KMUK) onkologinio poskyrio vaikučius

QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 11 14, 23:59)
Teks teks. biggrin.gif Kiek pamenu NĖRA labai rankdarbius mėgsta, irgi mokysis.  bigsmile.gif

Nu ot ačiū. Kaip tikra draugė lietuvė parašei lotuliukas.gif doh.gif
Dahlia, tu man pasakyk iš kur tu tokius žodžius trauki???Skamba kaipk keiksmažodžiai, o pagooglinus visai gražiai atrodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 15 lapkričio 2013 - 09:05
Išmokau vieną detalę. Na tą, iš kurios viskas konstruojama. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2013 11 15, 10:04)
Nu ot ačiū. Kaip tikra draugė lietuvė parašei  lotuliukas.gif  doh.gif
Dahlia, tu man pasakyk iš kur tu tokius žodžius trauki???Skamba kaipk keiksmažodžiai, o pagooglinus visai gražiai atrodo doh.gif

user posted image user posted image

.. nu gražūs tie keiksmažodžiai tongue.gif

O kadangi jau pradžia yra, vieną detalę turim yess.gif , tai greit visas kalnas jų bus. A ne?
Atsakyti
Aha, jau turiu dvi gėlytės. Tik nepaskaičiavau dydžio tai jei kas gausis, tas kažkas bus gigantiškas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 15 lapkričio 2013 - 22:56
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 11 15, 23:51)
Aha, jau turiu dvi gėlytės. Tik nepaskaičiavau dydžio tai jei kas gausis, tas kažkas bus gigantiškas.  lotuliukas.gif

blink.gif gal A4 vienai detalei ėmei??

P.S. bet vistiek - lankstyk, lankstyk.. O aš geriau einu kojinių megzti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dahlia+++: 15 lapkričio 2013 - 23:11
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 11 15, 23:10)
blink.gif  gal A4 vienai detalei ėmei??

Iš kur žinai? biggrin.gif
Atsakyti
smartass.gif
Beveik baigtas. Reikėjo tik 60 a4 lapų. hihihi.gif Kad būtų "visai baigtas" reikia gėlyčių viduriukų, greičiausiai tai bus kažkas raudono (karoliukai, sagutės ar pan.) Nagi patiko ir man per vaikus kažko išmokt - tikrai nesunku, tik reikia kantrybės tiek detalių daryt.

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
..tai jau derinam pamokėlės laiką?
Atsakyti
Galima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 11 17, 11:13)
smartass.gif
Beveik baigtas. Reikėjo tik 60 a4 lapų. hihihi.gif  Kad būtų "visai baigtas" reikia  gėlyčių viduriukų, greičiausiai tai bus kažkas raudono (karoliukai, sagutės ar pan.) Nagi patiko ir man per vaikus kažko išmokt - tikrai nesunku, tik reikia kantrybės tiek detalių daryt.

user posted image

Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jatau blink.gif Šitas daiktas padaromas blink.gif thumbup.gif
Aš galiu popieriaus nupirkti blush2.gif
Atsakyti
Nera, vien su popierium neprasisuksi biggrin.gif FP visą savaitgalį mokėsi, kad ir tave išmokytų, o TU ??? Popieriaus... Juk vaikams smagiau dirbti su daug daug padėti galinčių tetų smile.gif O ko dėl vaikų nepadarysi...
Atsakyti