QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2013 02 05, 15:35)
Sveika:)
aš daug metų dažiausi cheminiais dažais ir padariusi 3 savaičių pertrauką (kaip įprastai) pradėjau žolėm dažytis:) ir nieko. Pradžioj gavosi šiek tiek skirtingi atspalviai, nes galai tamsesni, o prie šaknų ataugusius plaukus sunkokai ėmė splava..pradžioj pasikamavau ir kas savaitę dažiau, ir štai džiaugiuosi jau antrus metus, kad pasiryžau:) ir už nieką nekeisčiau žolelių į cheminius dažus.
Šis postas padrąsino
aš jau 6 savaites gyvenu be dažų. vadinasi jau galiu
QUOTE(goccia @ 2013 02 05, 16:06)
Pabandykit ant isslinkusiu plauku (susirinkit is suku, sepecio ir pan.) As taip dariau. Daziau po 5sav. po paskutinio dazymo cheminiais dazais. Gavosi ruda i juoduma netgi sakyciau spalva. Pirma kart buvo sviesesne, gal tik atspalvis matesi, bet antra kart jau tikrai tamsi gavosi.
Kadangi plaukučiai trumpi, tai susirinkti kuokštą dažymui, truputį sudėtinga, o ir slenka jie pas mane saikingai
QUOTE(Chikitoka @ 2013 02 05, 16:10)
ir as buvau ilga laika daziusi cheminiais, irgi esu smarkiai zila. Zilu niekada iki galo vienodai nenudazo, bet jokio marazmo nesigauna. Skaitineju jau antra ar trecia temuke, tai dar nei viena mergina nerase kad butu gavusi kokia nors baisiai baisia spalva
Kad vienodai nenudažys tai tikiu, nes ir su chemija truputį skirdavosi. Bet žiliukai mane nervina daug labiau
Jeigu teisingai supratau turėčiau rinktis dvižingsnį variantą: pirma basma - 0,5val, po to chna - 2 val ?
Ačiū Jums visoms už padrąsinimą, už palaikymą,
neabejoju viskas bus gerai
Geriausias gyvenime mokytojas - patirtis. Ima, tiesa, brangiai, bet išaiškina gerai