Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

QUOTE(zydrem @ 2013 02 01, 14:34)
visalaika vis kitaip man iseina sumaisyti blush2.gif visko is akies dedu nesveriu  blush2.gif  as kaip sau kremus gaminu ir vis kitaip ir dažniausia kad neuzsirasau  doh.gif  paskui jei norisi pakartoti kvapa niekaip neprisimenu ko kiek dejau blush2.gif  tai kaip plaukams kose darau tai tuo labiau kad neuzsirasau ir visalaika i plauku priemones kaitalioju eterinius aliejus

o spalva gaunas ta pati g.gif ar kas kart vis kitokia?
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2013 02 01, 13:38)
o spalva gaunas ta pati  g.gif ar kas kart vis kitokia?

gal svieseja po truputi g.gif sunku pasakyti,naudoju didesne dali bacma,noretusi tamsesne ruda kaip nors isgauti g.gif po pora savaiciu vel tepsiu tada jau bus gal koks 5kartas kaip su zolem dazyta tai skirtumas matysis geriau nuotraukose g.gif pasirodysiu ax.gif

taip tai nelabai spalva spalva ir pasikeicia g.gif tie mano plaukai doh.gif sunku su jais kaip nori tai gula biggrin.gif ir t.t. vienu zodziu atskira respublika niekam nepavaldi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 01 vasario 2013 - 13:47
Ixora Grazi spalva thumbup.gif o del to dazymo, as tai teptuku per saknis pereinu. O kai visas saknis nudazau, tai likusius plaukus jau rankom istepu smile.gif beje plaukus skirstau i tris dalis:desine puse, kaire puse ir galas. Nusidazo gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *melodia*: 01 vasario 2013 - 14:17
Merginos ar esat kas nors kada nors bande i kose idet garstyciu milteliu? prisiskaiciau, kad jie labai skatina plauku augima, bet va idomu ar turi kokios itakos spalvai ar ne g.gif si kart jau nebedesiu,bet kita karta norec isbandyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ixora @ 2013 02 01, 14:17)
Maišau tai labai paprastai chna su vandeniu + citrinų sultys (2 citrinos išspaustos), tada palaikau šiltai apie 5 valandas dar praskiedžiu su vandeniu ir tepu šitą  smile.gif

o jei triumpiau palaikyt, ar skiriasi spalva?
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2013 02 01, 15:26)
o jei triumpiau palaikyt, ar skiriasi spalva?

Kiek skaičiau, tai tą košę laiko apie 12 val šiltai, tiek ilgai nesu laikiusi, bet pastebėjau, kad kuo ilgiau laikau su rūgštimi tuo ryškesnė spalva gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 02 01, 11:34)
Mano irgi labai stori, todėl susiraišioju gumelėmis, tada po vieną sruogą dažant gražiai viskas susitepa palei šaknis ir visiškai lygiai  smile.gif Pabandykit tokį būdą, mano kudloms tai pasiteisino  mirksiukas.gif

Ta proga įmetu savo vakar vakare dažytus su blykste ir be blykstės, be blykstės tokia įdomi spalva atrodo, realiai jie raudonesni  ax.gif
user posted image
user posted image

Labai grazi spalva, as noreciau tokia isgauti blush2.gif
kaip dazote? 4u.gif
as paskutini kart kai daziau su Droge pirkta chna plikyta vynu, dabar vaikstau tokia: user posted image

uzsisakiau marokietiskos bet tik 200gr. mano plaukams bus mazokai, tikriausiai reiks prideti iprastos chna g.gif
Papildyta:
sorriux mano nuotraukos kazko baisia dideles isikelia, kazka ne taip darau tikriausiai blush2.gif
Atsakyti
Įkelkit per part.lt nuotrauką, ten galima sumažinti smile.gif Aš dažau paprastai: chna+citrinos sultys+vanduo smile.gif Aukščiau turiu parašius, receptas - nieko ypatingo ax.gif

Jūsų spalva labai graži 4u.gif tokia švelniai ryža bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 02 01, 15:37)
Kiek skaičiau, tai tą košę laiko apie 12 val šiltai, tiek ilgai nesu laikiusi, bet pastebėjau, kad kuo ilgiau laikau su rūgštimi tuo ryškesnė spalva gaunasi  smile.gif

o kur Jus padejus laikot? ar uztenka radiatoriaus siltumo ar kokioj orkaitej ar dar kur?

QUOTE(raminciux @ 2013 02 01, 16:12)
Labai grazi spalva, as noreciau tokia isgauti  blush2.gif
kaip dazote?  4u.gif
as paskutini kart kai daziau su Droge pirkta chna plikyta vynu, dabar vaikstau tokia::

o as noreciau tokios kaip Jusu spalvos, kokiu vynu pliket?
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2013 02 01, 16:34)
o kur Jus padejus laikot? ar uztenka radiatoriaus siltumo ar kokioj orkaitej ar dar kur?

Suvynioju į rankšluostį ir uždedu ant radiatoriaus, jau po poros valandų vanduo košėje matosi raudonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 02 01, 16:44)
Suvynioju į rankšluostį ir uždedu ant radiatoriaus, jau po poros valandų vanduo košėje matosi raudonas  smile.gif

na uzsirasau kitam kartui, si kart jau sedziu uztepta, bet bijau kad nieko nesigaus, nes uzpyliau vesiu vandeniu ir neuzkaitinau unsure.gif
Atsakyti
O rūgšties nepilat jokios? Nemanau, kad yra labai blogai vėsiu vandeniu užpilti, nes ta košė nuo kūno šilumos skleidžiamos ir dar kai galva apvyniota plastmasėm ir rankšluoščiu, turėtų įšilti mirksiukas.gif Kai išsiplausit galvą, parašykit, ar kasnors pasikeitė dėl užpylimo vėsiu vandeniu ax.gif O kaip Jūs chna kaitinat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 02 01, 16:52)
O rūgšties nepilat jokios? Nemanau, kad yra labai blogai vėsiu vandeniu užpilti, nes ta košė nuo kūno šilumos skleidžiamos ir dar kai galva apvyniota plastmasėm ir rankšluoščiu, turėtų įšilti  mirksiukas.gif Kai išsiplausit galvą, parašykit, ar kasnors pasikeitė dėl užpylimo vėsiu vandeniu  ax.gif O kaip Jūs chna kaitinat? smile.gif

as jau kelinta karta vietoj rugsties naudoju arbatos grybo acta kitam kartui uzsirasiau naudot vyna biggrin.gif . o siaip paprastai uzplikius karstu vandeniu palieku ant labai silpnos ugnies kokiam pusvalandziui, bet si kart kazkaip skubedama uzpyliau vesiu, o kirpeja atejo kiek anksciau ir nespejo gerai pasilt doh.gif nu paziuresiu ar kas gausis, gal dar su fenu pasildisiu g.gif
Atsakyti