Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

QUOTE(Inguti @ 2012 11 22, 15:39)
Laba diena 4u.gif

Aš po kaukytės ,tiksliau dažymo,tik sekantį kart aliejukų nedėsiu ,nes neima šaknų man ,o po šaknų plaukai pokolkas ir taip dar tamsūs  ax.gif
Vakar, trečią kart, masę atitaikiau idealiai,neliktų nevienos galvelei išdažyt ,viskas suėjo ant maniškių  biggrin.gif

Inguti profesionalėji vis (čia dėl kieko) thumbup.gif
Siūlyčiau ir kiaušinio nedėti į masę (net nepamenu, gal tu jo ir nededi g.gif ), nes jis irgi apsunkina dažo įsisavinimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2012 11 22, 18:21)
Viska gerai radot mirksiukas.gif

Ačiū, pribrendau dažymuisi, nes žili plaukai įkyriai landžioja į akis biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2012 11 20, 10:24)
Noriu vėl grįžti prie khadi, nes nuo jų plaukai buvo sustiprėję, nors vaivorykštinė duoda mažiau raudonumo/ryžumo.

man lygiai tas pats, Rainbow spalva priimtinesnė, Khadi labiau į raudoną. bet Khadi nepalyginamai kokybiškesnė, pati žolė, košė ją sumaišius vientisesnė, geriau tepasi, spalva sodresnė, ilgiau laikosi. tikrai skirtumas akivaizdus. su parduotuvine ta pakeline iš viso net nepalyginsi, nors dažydavausi kažkada ir su tokia, visai gerai buvo smile.gif
laukiu savo atkeliaujančių trijų Khadi hazel pakučių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 22 lapkričio 2012 - 18:51
QUOTE(Monmorensi @ 2012 11 22, 19:50)
man lygiai tas pats, Rainbow spalva priimtinesnė, Khadi labiau į raudoną. bet Khadi nepalyginamai kokybiškesnė, pati žolė, košė ją sumaišius vientisesnė, geriau tepasi, spalva sodresnė, ilgiau laikosi. tikrai skirtumas akivaizdus. su parduotuvine ta pakeline iš viso net nepalyginsi, nors dažydavausi kažkada ir su tokia, visai gerai buvo smile.gif
laukiu savo atkeliaujančių trijų Khadi hazel pakučių  biggrin.gif

O esat tik hazel bandžiusi?
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 11 22, 17:32)
Inguti profesionalėji vis (čia dėl kieko) thumbup.gif
Siūlyčiau ir kiaušinio nedėti į masę (net nepamenu, gal tu jo ir nededi  g.gif ), nes jis irgi apsunkina dažo įsisavinimą  blush2.gif

Labas vakaras 4u.gif

didis.gif

Dedu trynį,tada sekantį kart ir jo nedėsiu ax.gif
Papildyta:
Įmeskit prašau nuorodėlę kur Jūs tuos kitus perkat ,tas kitas žoles tiksliau ,noriu pasinaršyt ,pasižiūrinėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2012 11 22, 19:17)
O esat tik hazel bandžiusi?

ir dark brown bei light brown. bet dark brown su laiku man pradeda bordavėti smile.gif, o light smarkiai nuryžėja. tai hazel toks aukso viduriukas išeina smile.gif

QUOTE(Inguti @ 2012 11 22, 21:38)
Įmeskit prašau nuorodėlę kur Jūs tuos kitus perkat ,tas kitas žoles tiksliau ,noriu pasinaršyt ,pasižiūrinėt  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ačiū  4u.gif

Khadi
Henna boy
iš čia esu pirkusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 22 lapkričio 2012 - 22:26
O tai sakykit ,tos pvz Rainbow be žolių dar yra kažkokių priedų?
Kur gaut iherbe kodukų nuolaidoms? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inguti: 22 lapkričio 2012 - 22:50
QUOTE(Goda* @ 2012 11 22, 14:25)
Chikitoka o ka su kiausiniu daret? As vis galvoju kad man reik svogunu kaukes bet vis nepasidarau.

man mama vaikysteje su kiausiniu isplaktu galva perplaudavo, plaukai daug labiau blizgedavo nei nuo bet kokio balzamo, ir tada labai sustiprejo man plaukai, nes nuo mazens turejau tikrai labai "skystus". O dabar dedu i visokias kaukes, bet nera tokio didelio efekto, itariu, kad visgi naminiu ir pirktiniu kiausiniu savybes truputi skirias biggrin.gif bet manau kad tai vistiek geris 4u.gif

QUOTE(goccia @ 2012 11 22, 17:21)
Siandien kose jau geresnes konsistensijos buvo. Su patirtim viskas ateina biggrin.gif Visu pirma nuoviras gavosi tirstesnis - tikras kisielius, ir nepyliau jau tiek daug.

papasakokit, prasau, kaip viret. ax.gif Jei teisingai suprantu kalba eina apie semenu nuovira?

Beja dar turiu klausima - ar kas bandet i kose det ciberzoles? skaiciau kad dazo gerai, bet taip pat skaiciau kad tai yra priemone plauku silpninimui ir retinimui, kad letina plauku augima, tai dabar jau ir susimasciau ar tikrai noriu bandyt g.gif

Inguti - apie kokia nuolaida kalbat? jei apie pirmojo pirkimo, tai galit kad ir mano panaudot biggrin.gif BVB671, arba susirast iherb temuke ten kokie 200 koduku yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chikitoka: 22 lapkričio 2012 - 23:10
QUOTE(Chikitoka @ 2012 11 23, 00:10)

papasakokit, prasau, kaip viret.  ax.gif Jei teisingai suprantu kalba eina apie semenu nuovira?

Taip semenu nuovira dariau. Malimo masineles neturiu, tai nemaltus dejau. Bet jau toks tirstas gavos, kad vos nukosiau. I nuovira dar buvo deta dilgeliu lapu, varnalesu saknu, azuolo zieves (sitos del tamsinimo). Vire gan ilgokai, vis pamaisydvau, paziuredavau koks tirstumas. Kai jau patiko isjungiau. Dar truputi uzdengtas pastovejo, nes buvo truputi isbege, tai iskart virykle valiau, kad tas kisielius nepridziutu. Kol valiau dar jis patirstejo. Kitakart irgi toki darysiu, daug geriau zoles sukibo. smile.gif

Beje mergaites, kas dazot tais cia pirktais pokeliniais ir perkat dezutes po 125gr. Ten tiek nera. schmoll.gif As anakart galvojau, kad kiek parasyta tiek ir yra (svarstykles buvau apipylus, dziuvo, tai neturejau kuo svert) ir sudejus man turejo but apie 400gr zoliu. Galvoju kaip cia tokio kiekio neuzteko g.gif Sykart pasveriau. Tik nupirkta dezute (su viskuo sveria apie 115gr blink.gif ) vienam pakeli pacios zoles 51-53gr (kaip kuriam). Bet sykart jau tokio kiekio kos anakart buvo (nors ir pamazintas pagal rasoma svori) uzteko - maziau ant grindu priterliojau biggrin.gif
O va tuose kur po 25gr parduodami, tai svoris atitinka. Kazkuriam net 26gr buvo.
Rasau, nes as tiesiog megstu skaiciukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 11 22, 23:25)
ir dark brown bei light brown. bet dark brown su laiku man pradeda bordavėti smile.gif, o light smarkiai nuryžėja. tai hazel toks aukso viduriukas išeina smile.gif
Khadi

man irgi dark brown nuraudonuodavo, bet tik iki tol, kol nepradėjau į mišinį pilti papildomai basmos, tada spalva išeidavo tamsi, be raudonumo.
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2012 11 23, 07:40)
Beje mergaites, kas dazot tais cia pirktais pokeliniais ir perkat dezutes po 125gr.

Visada perku po 125g., bet niekada neatėjo į galvą pasverti, bjaurybės - apgaudinėja blink.gif mad.gif Bet tai 10g... dar nemažais kiekiais apgaudinėja g.gif Pasiversiu ir aš kitąkart nusipirkus smile.gif
Atsakyti
o kokią jūs čia perkat, kad tokias dideliais kiekiais sufasuota?
Atsakyti