Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

QUOTE(Sulu @ 2012 11 21, 18:40)
turko parduotuvė, tai matyt pačiame pastate esanti turkiškų prekių parduotuvė, kartais užeinu, bet nepastebėjau chna.  g.gif

Indiška iš KN kokybiška: smulki, stiproko kvapo. Ji dažo ryškia, sodria spalva.

gali būt, kad ir pačiame, nes ten aplink jokių nepamenu, kad būtų smile.gif
kai užeisiakda, žvilgtelk kokia ji ten wink.gif tuo labiau kai tu pažysti jau gerą KN

QUOTE(Inguti @ 2012 11 21, 19:10)
O,kaip tik pro ten kasdien tenka pravažiuot ,bet niekad neužėjau ,pabandysiu ryt arba poryt užsukt.. ax.gif Bet bijau ,nes paleisiu visus pinigus,arba reik mažai turėt su savim  doh.gif

jei tu apie KN, tai joo lotuliukas.gif aš tai, kad nepamesčiau galvos einu tik su konkrečiais norais ir neperku nieko daugiau. pauostyt, pabandyt pabandau , be tą dieną neperku lotuliukas.gif prieš savaitę buvau tai tik lūpų dažus ir aliejuko nusipirkau veidui. nu bet šio to prisiuosčiau ir jau reik mirtinai, o dar apsižiūrėjau, kad e.a. dauguma į pabaigą, tai kaip ir vėl reik ten lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet lil'angel as galvoju ar tik del nusausinimo ant pakuotes parasyta kad dazyt galima kas 4-6 sav ar yra dar priezasciu nedazyt daznai g.gif Nes as noreciau greiciau antra kart dazyt bet galvoju gal nors pora sav tada palaukt. Ir tad kvapas zoliu toks siaubingas man, aisku kentet galima bet visa nakti negaleciau ant galvos laikyt schmoll.gif Ar turi but toks stiprus kvapas? Gal man rainbow kokia netikra atsiunte unsure.gif

Nepergyvenk, zalia nusiplaus jau po pirmo plovimo. Iskart nudazius ir as buvau lengvam soke, bet jau po pirmo plovimo vaizdelis pagerejo, o po antro ir visai grazi spalva atrodo. As jau pasimokiau, kad dazyti reikia penktadieni, sekmadieni issiplauti, o tada jau ir i darba zmonems galima pasirodyti. Paskutini kart daziau su medium brown, tai bandysiu ir vel, tikiuosi spalva isigers dar per kelis dazymus ir bus visai grazu...Tik kita kart nedesiu jokiu priedu, tik kava plikysiu, kad spalva geriau imtu
Del daznumo, tai kadangi turiu daug zilu, tai istempiau 3 savaites, manau nieko baisaus, gal kai dazai isigers uzteks ir reciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blizzge: 21 lapkričio 2012 - 20:36
Sveikos,

kelias dieneles cia taip ramu buvo, o siandie kad prisnekejot biggrin.gif

Mano naujausi pastebejimai - labai plaukus sviesina chloruotas vanduo doh.gif lotuliukas.gif vakar su seimyna buvom baseine, pries tai plaukai tokie buvo gan raudonoki, o dabar taip graziai tamsiai oranziniai thumbup.gif

Ir dar - svogunu kauke thumbup.gif nerealus geris, po dvieju kartu pleiskanu beveik neliko, jauciu dar du kartai ir busiu apie jas pamirsus. Paskutine kauke dariau - medus, avokadas ir svogunas, plaukai buvo nuostabus, ir galiukai labai atsigavo, nebe tokie issauseja thumbup.gif

Nagi prasom issamiau kas tas KN,ko ten gero yra, ir ar ten naturalu? biggrin.gif
Atsakyti
Na va,gaminas kavos nuoviras su džiovintom dilgėlėm..bus įmuštas kiaušinio trynys,trup linų sėm aliejaus ,dar kokio aliejaus,viskas ant žolių ir kepurytė ant galvos nakčiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 11 22, 00:51)
Na va,gaminas kavos nuoviras su džiovintom dilgėlėm..bus įmuštas kiaušinio trynys,trup linų sėm aliejaus ,dar kokio aliejaus,viskas ant žolių  ir kepurytė ant galvos nakčiai  smile.gif

Kaip dilgėlės plaukams? Būtų įdomu pabandyti, bet, galvoju, ar verta eiti jų ieškoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2012 11 21, 22:32)

Nagi prasom issamiau kas tas KN,ko ten gero yra, ir ar ten naturalu?  biggrin.gif

KN - Kvapu namai. Tikrai daug laaabai gero rasit mirksiukas.gif

As siandien sumasciau antra kart dazyt. Gal dar ir ankstoka - praejo tik 8dienos po dazymo, bet reiks isvaziuot, tai nebepadazysiu, dar pries isvaziavima noriu spet issiplaut su sampunu, o praeita kart tai dariau tik 4 diena, tai siandien tepliosiuos. Nuovira jau darau. Pridejau viskokiu zoleliu plaukuciams ir semenu.Tikiuos nenusausinsiu plauku rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lil'angel @ 2012 11 22, 10:09)
Kaip dilgėlės plaukams? Būtų įdomu pabandyti, bet, galvoju, ar verta eiti jų ieškoti?  mirksiukas.gif

As naudoju ir dabar i daroma nuovira ideta. I sampuna dilgeliu nuovira kaip vandenine faze dedu. Dar mociute sakydavo, kad dilgeles plaukams labai gerai- stiprina plaukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 11 22, 09:09)
Kaip dilgėlės plaukams? Būtų įdomu pabandyti, bet, galvoju, ar verta eiti jų ieškoti?  mirksiukas.gif

pasak liaudies dilgėlės stiprina plaukų šaknis, o pačius plaukus padaro lygius ir žvilgančius... bet kažkiek ir tamsina. Aš pati nepastebėjau jokio poveikio, skalaudavau su dilgėlių nuoviru apie pora metų (kol močiutė parūpindavo). Tiesa paskaičiau kad tą nuovirą reikia palaikyt 1,5 val., aš laikydavau kol atvės, tai gal trumpiau kiek g.gif . Tiesa ryžumą (nuosavą) kažkiek nuimdavo.
Atsakyti
Labos

QUOTE(bytte @ 2012 11 22, 11:20)
pasak liaudies dilgėlės stiprina plaukų šaknis, o pačius plaukus padaro lygius ir žvilgančius... bet kažkiek ir tamsina. Aš pati nepastebėjau jokio poveikio, skalaudavau su dilgėlių nuoviru apie pora metų (kol močiutė parūpindavo). Tiesa paskaičiau kad tą nuovirą reikia palaikyt 1,5 val., aš laikydavau kol atvės, tai gal trumpiau kiek  g.gif . Tiesa ryžumą (nuosavą) kažkiek nuimdavo.

ir as dilgeliu jokio poveikiu nepajutau, naudojau ir sviezias (jos labiausiai dazo biggrin.gif ) ir savas dziovintas ir pirktines. Man nuo ju plaukai budavo siurkstus. Bet cia turbut kaip ir viskas, vieniems tinka kitiems ne, nes esu girdejus tikrai daug geru atsiliepimu.

Visgi is visu naminiu priemoniu man labiausiai patiko kiausinis (visas) ir svogunai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizzge @ 2012 11 21, 21:35)
Nepergyvenk, zalia nusiplaus jau po pirmo plovimo. Iskart nudazius ir as buvau lengvam soke, bet jau po pirmo plovimo vaizdelis pagerejo, o po antro ir visai grazi spalva atrodo. As jau pasimokiau, kad dazyti reikia penktadieni, sekmadieni issiplauti, o tada jau ir i darba zmonems galima pasirodyti. Paskutini kart daziau su medium brown, tai bandysiu ir vel, tikiuosi spalva isigers dar per kelis dazymus ir bus visai grazu...Tik kita kart nedesiu jokiu priedu, tik kava plikysiu, kad spalva geriau imtu
Del daznumo, tai kadangi turiu daug zilu, tai istempiau 3 savaites, manau nieko baisaus, gal kai dazai isigers uzteks ir reciau

4u.gif Blizzge jus teisi, zinokit jau siandien nebesimato taip zalio atspalvio, galvos neploviau tai nzn kur jis dingo smile.gif .
Galvoju gal pora savaiciu palauksiu ir vel dazysiu.

QUOTE(Inguti @ 2012 11 22, 00:51)
Na va,gaminas kavos nuoviras su džiovintom dilgėlėm..bus įmuštas kiaušinio trynys,trup linų sėm aliejaus ,dar kokio aliejaus,viskas ant žolių  ir kepurytė ant galvos nakčiai  smile.gif

thumbup.gif
QUOTE(goccia @ 2012 11 22, 10:17)
As naudoju ir dabar i daroma nuovira ideta. I sampuna dilgeliu nuovira kaip vandenine faze dedu. Dar mociute sakydavo, kad dilgeles plaukams labai gerai- stiprina plaukus mirksiukas.gif

As irgi apie dilgeles girdejau kad plaukus stiprina bet niekad nebandziau.
QUOTE(bytte @ 2012 11 22, 11:20)
pasak liaudies dilgėlės stiprina plaukų šaknis, o pačius plaukus padaro lygius ir žvilgančius... bet kažkiek ir tamsina. Aš pati nepastebėjau jokio poveikio, skalaudavau su dilgėlių nuoviru apie pora metų (kol močiutė parūpindavo). Tiesa paskaičiau kad tą nuovirą reikia palaikyt 1,5 val., aš laikydavau kol atvės, tai gal trumpiau kiek  g.gif . Tiesa ryžumą (nuosavą) kažkiek nuimdavo.

Gal nuo dilgeliu kokybes priklauso poveikis g.gif Kur augo ir pan.

QUOTE(Chikitoka @ 2012 11 22, 12:26)
Labos
ir as dilgeliu jokio poveikiu nepajutau, naudojau ir sviezias (jos labiausiai dazo  biggrin.gif ) ir savas dziovintas ir pirktines. Man nuo ju plaukai budavo siurkstus. Bet cia turbut kaip ir viskas, vieniems tinka kitiems ne, nes esu girdejus tikrai daug geru atsiliepimu.

Visgi is visu naminiu priemoniu man labiausiai patiko kiausinis (visas) ir svogunai  thumbup.gif  thumbup.gif

O as kau galvojau reik dilgeliu man ieskot o va sakot nelabai ka padejo.
Chikitoka o ka su kiausiniu daret? As vis galvoju kad man reik svogunu kaukes bet vis nepasidarau.

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Aš po kaukytės ,tiksliau dažymo,tik sekantį kart aliejukų nedėsiu ,nes neima šaknų man ,o po šaknų plaukai pokolkas ir taip dar tamsūs ax.gif
Vakar, trečią kart, masę atitaikiau idealiai,neliktų nevienos galvelei išdažyt ,viskas suėjo ant maniškių biggrin.gif

Tokių slidžių plaukų dar nesu turėjus..bet čia nuo kaukės ,kurią dėjau chemišką ,po žolių išskalavimo..visgi noriu išbaigt tuos visus savo prisipirktus dalykus ,kad ir chemiškus..gaila išmest...

QUOTE(lil'angel @ 2012 11 22, 10:09)

A chren znaet doh.gif ,skaičiau ,kad gerai,tai sode prisiskyniau,prisidžiovinau visą maišą ir dedu db laugh.gif Tikiu ,kad blogiau nebus smile.gif
Atsakyti
Ar galit pakomentuoti dažų sudėtį? Ar jie 100 proc. natūralūs?:

Indigofera tinctoria leaf extract, lawsonia inermis (henna) leaf extract, cassia italica leaf powder.

Kaip suprantu, pirma yra basma, tada chna, ir tada kažkokia kita žolė?
Internete radau, kad cassia italica - neutrali (bespalvė) chna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpulpulka: 22 lapkričio 2012 - 16:17
Siandien kose jau geresnes konsistensijos buvo. Su patirtim viskas ateina biggrin.gif Visu pirma nuoviras gavosi tirstesnis - tikras kisielius, ir nepyliau jau tiek daug. Tai ir galva cementuojant maziau visur priterliojau ir sedint nebega smile.gif Tikiuos, kad ir nudazys gerai ax.gif

QUOTE(pumpulpulka @ 2012 11 22, 17:16)
Ar galit pakomentuoti dažų sudėtį? Ar jie 100 proc. natūralūs?:

Indigofera tinctoria leaf extract, lawsonia inermis (henna) leaf extract, cassia italica leaf powder.

Kaip suprantu, pirma yra basma, tada chna, ir tada kažkokia kita žolė?
Internete radau, kad cassia italica - neutrali (bespalvė) chna?

Viska gerai radot mirksiukas.gif
Atsakyti