QUOTE(Blizzge @ 2012 11 21, 21:35)
Nepergyvenk, zalia nusiplaus jau po pirmo plovimo. Iskart nudazius ir as buvau lengvam soke, bet jau po pirmo plovimo vaizdelis pagerejo, o po antro ir visai grazi spalva atrodo. As jau pasimokiau, kad dazyti reikia penktadieni, sekmadieni issiplauti, o tada jau ir i darba zmonems galima pasirodyti. Paskutini kart daziau su medium brown, tai bandysiu ir vel, tikiuosi spalva isigers dar per kelis dazymus ir bus visai grazu...Tik kita kart nedesiu jokiu priedu, tik kava plikysiu, kad spalva geriau imtu
Del daznumo, tai kadangi turiu daug zilu, tai istempiau 3 savaites, manau nieko baisaus, gal kai dazai isigers uzteks ir reciau

Blizzge jus teisi, zinokit jau siandien nebesimato taip zalio atspalvio, galvos neploviau tai nzn kur jis dingo

.
Galvoju gal pora savaiciu palauksiu ir vel dazysiu.
QUOTE(Inguti @ 2012 11 22, 00:51)
Na va,gaminas kavos nuoviras su džiovintom dilgėlėm..bus įmuštas kiaušinio trynys,trup linų sėm aliejaus ,dar kokio aliejaus,viskas ant žolių ir kepurytė ant galvos nakčiai
QUOTE(goccia @ 2012 11 22, 10:17)
As naudoju ir dabar i daroma nuovira ideta. I sampuna dilgeliu nuovira kaip vandenine faze dedu. Dar mociute sakydavo, kad dilgeles plaukams labai gerai- stiprina plaukus
As irgi apie dilgeles girdejau kad plaukus stiprina bet niekad nebandziau.
QUOTE(bytte @ 2012 11 22, 11:20)
pasak liaudies dilgėlės stiprina plaukų šaknis, o pačius plaukus padaro lygius ir žvilgančius... bet kažkiek ir tamsina. Aš pati nepastebėjau jokio poveikio, skalaudavau su dilgėlių nuoviru apie pora metų (kol močiutė parūpindavo). Tiesa paskaičiau kad tą nuovirą reikia palaikyt 1,5 val., aš laikydavau kol atvės, tai gal trumpiau kiek

. Tiesa ryžumą (nuosavą) kažkiek nuimdavo.
Gal nuo dilgeliu kokybes priklauso poveikis

Kur augo ir pan.
QUOTE(Chikitoka @ 2012 11 22, 12:26)
Labos
ir as dilgeliu jokio poveikiu nepajutau, naudojau ir sviezias (jos labiausiai dazo

) ir savas dziovintas ir pirktines. Man nuo ju plaukai budavo siurkstus. Bet cia turbut kaip ir viskas, vieniems tinka kitiems ne, nes esu girdejus tikrai daug geru atsiliepimu.
Visgi is visu naminiu priemoniu man labiausiai patiko kiausinis (visas) ir svogunai
O as kau galvojau reik dilgeliu man ieskot o va sakot nelabai ka padejo.
Chikitoka o ka su kiausiniu daret? As vis galvoju kad man reik svogunu kaukes bet vis nepasidarau.
Laba diena