Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

Khadi gerumas tas, kad be chna ir basmos mišiniuose dar yra ir kitų, plaukus stiprinančių žolelių.

štai:Ingredients (INCI): Indigofera Tinctoria (Indigo) - Lawsonia Inermis (Henna) - Emblica Officinalis (Amla) - Eclipta Alba (Bhringaraj) - Azadirachta Indica (Neem)
O be to, mišiniai yra sertifikuoti, tai irgi matyt rodo kokybę.

Noriu vėl grįžti prie khadi, nes nuo jų plaukai buvo sustiprėję, nors vaivorykštinė duoda mažiau raudonumo/ryžumo.
Atsakyti
Sveikos smile.gif kadangi sioje srityje esu zalia, tad noriu jusu paklasuti o kai laukiesi su kokias dazais, ar zolelemis geriausiai sviesinti ataugusias saknis g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naivuolė. @ 2012 11 20, 11:53)
Sveikos smile.gif  kadangi sioje srityje esu zalia, tad noriu jusu paklasuti o kai laukiesi su kokias dazais, ar zolelemis geriausiai sviesinti ataugusias saknis g.gif  smile.gif

Na ziurint kiek sviesint nori 4u.gif man kazkiek pasviesejo citrinos sulciu sumaisius su medum, chna dazytus plaukus tikrai pasviesino, kaip tai veiktu naturalius plaukus neisivaizduoju. 4u.gif

Viena drauge, kuri domisi ivairiais senoviniais metodais, pasakojo kad anksciau moterys naudodavo viena tikrai efektyvu sviesinimo budas, tik nezinau ar kuri nors is musu ryztusi ji isbandyt lotuliukas.gif tai kudikio kakuciu tepimas ant plauku. doh.gif
Atsakyti
[quote=Chikitoka,2012 11 20, 12:02]
Na ziurint kiek sviesint nori 4u.gif man kazkiek pasviesejo citrinos sulciu sumaisius su medum, chna dazytus plaukus tikrai pasviesino, kaip tai veiktu naturalius plaukus neisivaizduoju. 4u.gif

Viena drauge, kuri domisi ivairiais senoviniais metodais, pasakojo kad anksciau moterys naudodavo viena tikrai efektyvu sviesinimo budas, tik nezinau ar kuri nors is musu ryztusi ji isbandyt lotuliukas.gif tai kudikio kakuciu tepimas ant plauku. doh.gif

Uoj jejgu tik toks budas tada jau geriau vaiksciociau nuaugusiom saknim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na pas mane atauga jie kazkokie kaip pilki( bet tikrai ne zili) nera juodi kad butu labai tamsus, o seip esu blondine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda* @ 2012 11 20, 11:02)
Egliukazs ir kur jus uzsakot zoles? As per amazon rainbow pries daugiau nei savaite bet man parase pristatys tik nuo 20 d sio men iki 11 gr.tame tarpe blink.gif sakyciau is uk parduotuves i uk adresiuka ilgokai veza g.gif as laukiu nesulaukiu, reikejo is kitur, gailiuosi dabar.

As pirkau is Aromazone, pristate per savaite kazkur 4u.gif Bet labai noris isbandyt Khadi blush2.gif Pristatys greiciau, visada ilgiau raso, plius pries Kaledas gera menesiuka jie visada labiau busy 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sulu @ 2012 11 20, 11:24)
Noriu vėl grįžti prie khadi, nes nuo jų plaukai buvo sustiprėję, nors vaivorykštinė duoda mažiau raudonumo/ryžumo.

Aciu 4u.gif Kokia spalvyte jus dazot?Dark Brown? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Naivuolė. @ 2012 11 20, 12:06)
Uoj jejgu tik toks budas tada jau geriau vaiksciociau nuaugusiom saknim biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif na pas mane atauga jie kazkokie kaip pilki( bet tikrai ne zili) nera juodi kad butu labai tamsus, o seip esu blondine smile.gif

Geriau palikit tas saknis, ar dazomuoju kremu uzsitamsinkit is pvz. Juaros ( naturalesni tokie), vistiek graziai nepasvieses del hormonu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 20, 12:13)
Aciu  4u.gif Kokia spalvyte jus dazot?Dark Brown? 4u.gif

Dažau su dark brown, kartais ir light brown. Maišau arba atskirai. Jų konsistencija( kaip ie khadi) geresnė nei žolės iš aromazone, tai palengvina dažymą, nekrenta, tolygiai tepasi, vos ne kaip kremas.
Atsakyti
Sulu Sakot kaip kremas tepas g.gif O sakykit sudeti ant dezutes neminimas ksantanas ir kazkoks kitas tirstiklis? Vien tik skirtingos zoles? Internetiniam pas juos tik zoles isvardintos, bet ant dezutes gal daugiau parasyta?
As namie irgi turiu ne tik basmos ir chna. Viska ka paminejot esant misini, namie turiu. Jau seniau plaukams naudoju, tik va dazyt nebuvau sumascius su zolem. ax.gif Reiks kitakart ir neem truputi imaisyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 20 lapkričio 2012 - 20:18
QUOTE(goccia @ 2012 11 20, 20:17)
Sulu Sakot kaip kremas tepas g.gif O sakykit sudeti ant dezutes neminimas ksantanas ir kazkoks kitas tirstiklis? Vien tik skirtingos zoles?  Internetiniam pas juos tik zoles isvardintos, bet ant dezutes gal daugiau parasyta?
As namie irgi turiu ne tik basmos ir chna. Viska ka paminejot esant misini, namie turiu. Jau seniau plaukams naudoju, tik va dazyt nebuvau sumascius su zolem. ax.gif  Reiks kitakart ir neem truputi imaisyt.

as kaip daziau antra karta tai dejau ir shikakai milteliu alma milteliu ir situ dar kiausinio trini medaus ,citrinos,ricinos aliejaus siek tiek labai nedaug,ir eteriniu misinio tokio kazkur skaiciau kad plaukams labai tinka biggrin.gif dejau po 10lasiuku o imbiero 5l
(plaukų slinkimas) (D. Baudoux)
Mandarine 2 ml
Geranium 2 ml
Imbieras 1 ml
Atsakyti
Laba

Na ka gi sulaukiau vakar savo rainbow rolleyes.gif
Aisku iskart ussitepiau. Turejau medium brown ir bespalve, tai puse vienos puse kitos sumaisiau su vandieniu ir kiausiniu. Spalva gavosi blankiai ruda ir tie plaukai kurie seniai senia buvo dazyti(sruogelem) zaliai rudi blink.gif .Atrodau nelabai kaip. Mergaites pasakykit kada vel galima dazyt? Lyg parasyta po 4-6 sav.Aj dar, plaukai minkstuciai, o kvapas tai bjaurus koses.Na svarbu spalva sau normalia rasti ir kad plaukam butu geriau.
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2012 11 20, 21:17)
Sulu Sakot kaip kremas tepas g.gif O sakykit sudeti ant dezutes neminimas ksantanas ir kazkoks kitas tirstiklis? Vien tik skirtingos zoles?  Internetiniam pas juos tik zoles isvardintos, bet ant dezutes gal daugiau parasyta?
As namie irgi turiu ne tik basmos ir chna. Viska ka paminejot esant misini, namie turiu. Jau seniau plaukams naudoju, tik va dazyt nebuvau sumascius su zolem. ax.gif  Reiks kitakart ir neem truputi imaisyt.

Neminimas. g.gif
Atsakyti
Labas draugės 4u.gif

Šiandien vėl dažysiu vakare (nakčiai) ax.gif Man patinka visai ax.gif Džiaugius ,aišku,labiausiai dėlto,kad db nereik su tais chemiškais dažyt..

aišku,aš dar tik dukart dažiau,bet prieš,kiekvieną galvos plovimą ,kažkuom plaukčius ištrinu-palaikau,ale aliejimė kaukė..ir man pokolkas nesijaučia jokio sausumo ,sakyčiau atvirkščiai-slidūs gan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 11 21, 11:36)
Labas draugės  4u.gif

Šiandien vėl dažysiu vakare (nakčiai) ax.gif Man patinka visai  ax.gif Džiaugius ,aišku,labiausiai dėlto,kad db nereik su tais chemiškais dažyt..

aišku,aš dar tik dukart dažiau,bet prieš,kiekvieną galvos plovimą ,kažkuom plaukčius ištrinu-palaikau,ale aliejimė kaukė..ir man pokolkas nesijaučia jokio sausumo ,sakyčiau atvirkščiai-slidūs gan  smile.gif

Sveika 4u.gif Manau, kad nuolat maitinami plaukai atsilaiko prieš tą chna sausinimą bigsmile.gif Smagu, kad nenusibosta žolinimasis bigsmile.gif Mano citrinos tai suveikė, net MB (kuris nepastebėtų, jei plaukus nusiskusčiau) pakomentavo, kad plaukai labai gražiai raudoni bigsmile.gif
Anądien pasidariau aliejų miksą: linų sėmenų aliejus, levandų, rozmarinų ir levandinų EA, tai ryte plaukai laaabai blizgėjo, švelnūs buvo ir matėsi, kad pamaitinti gerai ax.gif Tai galvoju, ar galiu kiekvieną kartą prieš plovimą tokią kaukę nakčiai pasidaryti netepant šaknų ir arti jų (šaknis aliejumi įmasažuočiau tik kartą per mėnesį)? ax.gif
Atsakyti