Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

Goccia man irgi kartais užeina niežulys, vos išplovus košę, nes ji visa neišsiplauna gerai, o tie trupinukai, matyt, erzina odą ax.gif bet po pirmo plovimo niežulys dingsta smile.gif

Na mano spalva tai paryškėjo 150proc. biggrin.gif Lygiai visur išsitepiau, tai spalvą sulyginau, žiūrėsiu, kaip atrodys galva po kelių dienų g.gif Šiaip vos nuplovus tešlą nelabai matydavos, kad spalva kitokia, bet šiandien tai ir prie lempos apšvietimo plaukai kitaip atrodė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2012 11 16, 08:23)
Su zolem dazant ir laukiant tas kelias dienas cia normalu?  g.gif

nezinau ar tai normalu, bet ir man taip buna 4u.gif

QUOTE(lil'angel @ 2012 11 16, 09:43)
Na mano spalva tai paryškėjo 150proc. biggrin.gif Lygiai visur išsitepiau, tai spalvą sulyginau, žiūrėsiu, kaip atrodys galva po kelių dienų  g.gif Šiaip vos nuplovus tešlą nelabai matydavos, kad spalva kitokia, bet šiandien tai ir prie lempos apšvietimo plaukai kitaip atrodė  bigsmile.gif

thumbup.gif ar galetum parasyt kiek chna gr dejai ir kiek citrinu ispaudei ax.gif
Atsakyti
Na jei ne man vienai niezti, tai tada viskas gerai. Galvojau gal ka netaip buvau padarius ir dabar oda dirgina. Pirma kart dazant su zolem tikrai visokiu keistu klausimu buna blush2.gif Nors ir daug senu temu perskaiciau, bet vistiek, kai pati pabandziau dabar viskas kitaip atrodo ax.gif
Dekui merginos uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 16 lapkričio 2012 - 10:34
QUOTE(lil'angel @ 2012 11 16, 09:43)

Na mano spalva tai paryškėjo 150proc. biggrin.gif

Tai cia tau citrina spalva taip parsyskino? bigsmile.gif gal ir man reiks bandyt jos ilasint bigsmile.gif taip niezti rankas dazyt plaukus biggrin.gif o dar ypac penktadienis, mano chnadienis nuo ryto budavo biggrin.gif bet tvardaus, reikia kad praeitu daugiau laiko, zesiu ar plaukai atsigaus ax.gif
Atsakyti
Melodia Jau seniai skaičiau, kad su rūgštimi spalva ryškesnė ar sodresnė gaunasi, bet nenorėjau dėti, kad plaukų nenusausinčiau smile.gif Tai manau, kad sekantį kartą gal nebedėsiu citrinos, vistiek garbanoti mano plaukai, tai greitai sausėja verysad.gif

Chikitoka žinok chna žiauriai daug užsitaisiau, bet viską sugebėjau sukrauti ant galvos biggrin.gif ėmiau 3x125g. ir išspaudžiau 2 citrinas, įdomiausia, kad užpyliau ant chna citrinų sulčių ir vos užpylus vandens jau pradėjo dažai skirtis blink.gif Net keista, kad jau maišydama mačiau, kaip vanduo ruduoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 11 16, 14:54)
Melodia Jau seniai skaičiau, kad su rūgštimi spalva ryškesnė ar sodresnė gaunasi, bet nenorėjau dėti, kad plaukų nenusausinčiau  smile.gif Tai manau, kad sekantį kartą gal nebedėsiu citrinos, vistiek garbanoti mano plaukai, tai greitai sausėja  verysad.gif

Mano irgi garbanoti, sausejantys ir besipuciantys. Sunkus su jais smile.gif as anksciau i kaukes citrina dedavau kol nesuzinojau jog sauseja. Bet jeigu istikro dazai geriau issiskiria, tai manau verta pabandyti ax.gif na jeigu isdrysiu, parasysiu ar kas pasikeite ir ar dar labiau nenusausino plauku 4u.gif Bandysiu iki kito penktadienio istempt nedazius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 11 16, 15:30)
Mano irgi garbanoti, sausejantys ir besipuciantys. Sunkus su jais smile.gif as anksciau i kaukes citrina dedavau kol nesuzinojau jog sauseja. Bet jeigu istikro dazai geriau issiskiria, tai manau verta pabandyti  ax.gif  na jeigu isdrysiu, parasysiu ar kas pasikeite ir ar dar labiau nenusausino plauku  4u.gif Bandysiu iki kito penktadienio istempt nedazius smile.gif

Kelis kartus panaudojus citriną nenusausins iškart plaukų, bet va jei kiekvienąkart dažant dėtum citrinos sulčių, galėtum tikrai plaukams pakenkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2012 11 14, 14:34)
Dėkui už greitus patarimus 4u.gif tiesiog žiauriai liūdna, kai kiekvieną kartą palieku plaukus šepety, delne (antibiotikai matyt viską man suardė verysad.gif
mano plaukai tokios spalvos g.gif čia skaitosi ryža ar raudona g.gif nors dažai yra pure paprika g.gif
plaukai

Labi grazi spalva ,tokios noreciau ax.gif ,gal gali parasyt su kokiais dazais ir kokiu nr. dazei? Kaip butu gerai,jei su chna pavyktu isgauti tokia spalva...Dabar plaukai dazyti chemiskai,bet nera grynai ryza,daugiau i raudonuma,o noretus tokiooooos smile.gif .Su chna noriu dazyt,bet vis atidelioju,o jei,nesigaus...
Atsakyti
QUOTE(GUDRĖ @ 2012 11 18, 19:10)
Labi grazi spalva ,tokios noreciau ax.gif ,gal gali parasyt su kokiais dazais ir kokiu nr. dazei? Kaip butu gerai,jei su chna pavyktu isgauti tokia spalva...Dabar plaukai dazyti chemiskai,bet nera grynai ryza,daugiau i raudonuma,o noretus tokiooooos smile.gif .Su chna noriu dazyt,bet vis atidelioju,o jei,nesigaus...

Jei Jūsų natūralūs plaukai nėra tamsūs tokį atspalvį su chna be vargo turėtumėt išgauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ka pirmu dazymu visai patenkinta smile.gif
Zadejau ideti nuotraukas palyginimui, bet kad spalva galima sakyt nepasikeite...Nuotraukose kaip ir nesimato skirtumo. Tamsiai rudi kaip ir buvo. Skirtuma matau tik ten kur saknys atauge buvo, nes plaukai rudesni nei naturalus ir is ziliuku auksiniai patapo. Vyras sako, kad lauke gal labiau kastoniniai nei buvo.
Isploviau su sampunu po 4dienu. Plaukai dar nebuvo riebaluoti blink.gif Siaip ketvirta diena jau susirisus vaiksciodavau, o cia dar ir taip gerai atrode. Tai turbut tos zoleles tikrai gerai pasausina plaukus, jei daznai dazyt. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Vis nerimstu, duoduos po interneto platybes beskaitydama apie zoles biggrin.gif Sakykit, ar Khadi yra kazkuo isskirtine? Labai daug geru atsiliepimu radau apie sia firma lenkiu forumuose ir jos taip lengvai tepa teptuku g.gif Ar konsistencija kitokia ar nieko ystabaus? smile.gif Domina mixas Hazel spalvos, ydomu, kaip gautusi ant mano plauku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 20, 01:18)
Sveikos 4u.gif Vis nerimstu, duoduos po interneto platybes beskaitydama apie zoles biggrin.gif Sakykit, ar Khadi yra kazkuo isskirtine? Labai daug geru atsiliepimu radau apie sia firma lenkiu forumuose ir jos taip lengvai tepa teptuku g.gif Ar konsistencija kitokia ar nieko ystabaus? smile.gif Domina mixas Hazel spalvos, ydomu, kaip gautusi ant mano plauku g.gif

As irgi drinks_cheers.gif
Daug kur skaiciau kad khadi geri bet irgi nesupratau kame gerumas. Na logiskai mastant zoles kokybe daug kur gera, tai ne tame turbut reikalas, tiesiog gal misinius gerai padaro kad spalva gautusi labiau kokios norima g.gif

Egliukazs ir kur jus uzsakot zoles? As per amazon rainbow pries daugiau nei savaite bet man parase pristatys tik nuo 20 d sio men iki 11 gr.tame tarpe blink.gif sakyciau is uk parduotuves i uk adresiuka ilgokai veza g.gif as laukiu nesulaukiu, reikejo is kitur, gailiuosi dabar.
Atsakyti