Sveikos
ir as skaitinejau dar apie dazymus, tai buvau radus kad norint gaut grazia ruda spalva, i chna reik det obuoliu acto spirito ir juoduju pipiru, ten paveiksliuke mates, kad tikrai daug ju ibere, gal kokius 100gr, o kad spalva ilgiau laikytus i kose pila arbatmedzio aliejaus, tik as nesupratau ar eterinio ar paprasto

kazi ar buna paprasto arbatmedzio aliejaus
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 15, 13:22)
labai grazi spalvyte

o kur sviesiau dazyti, tai ko gero ilgai matysis, pas mane po pusantru metu, vis dar zymu kur sruogeles buvo
QUOTE(*melodia* @ 2012 11 15, 13:38)
Kreipkis i mane tu

na gal reiks pabandyti. Aciu

Cia truputi ne i tema, bet paskutiniu metu naudojau alyvuogiu alieju su roziu istrauka arba medetku istrauka, gal mano plaukam tai nepatiko

reikes pabandyt dar gryna alieju karta koki uzsitept
va ir as vis pagalvoju - man slinkti pradejo, kai pradejau naudot makadamiju alieju, nors esu girdejus, kad isties jis stebuklingas plaukams

bet nors jo ir nebenaudoju, nieks nesikeicia
QUOTE(lil'angel @ 2012 11 15, 13:55)
Aš anąsyk apžiūrėjus savo galvą pastebėjau, kad spalvos ryškumas yra labai nelygus, priekyje prie veido sodri raudona spalva, o prie pakaušio jau tokie pablukę

Užsitaisysiu šiandien bliūdą chna ir tiek apkrausiu, kad visur spalva susilygins

matyt blogai paskirsčiau tešlą ant plaukų, todėl taip nelygiai nusidažė, reikės bandyti kruopščiau tepti
nezinau nuo ko tas nelygumas priklauso. Nors mane ir kirpeja dazo, ir si kart net ir su dazais, ne su kose, vistiek pas mane visai tolygi spalva niekada nesigauna

as visa tokia siek tiek kamufliazine

bet man tai patinka, tai nesuku galvos