Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 14, 23:03)
Manot, kad nuo to pacio produkto gali pradet alergizuot po tiek laiko? g.gif
As mamos klausiau, gal atsinaujinus pakuote ar dar kas, ytariu, kad gal sudety pakeite kazkiek g.gif

Kiek as susiduriau su alergijom - tai su jom imanoma viskas. Ir labai daznai jos atsiranda, daznai susiduriant su alergenais, kai organizmas yra uzterstas. Tarkim man po 6 metu laikymo kate, atsirado alergija katems mirksiukas.gif

Siulyciau pabandyt uzsitept kur nors kitur, ir po to nuskalavus tik vandeniu paziuret kaip oda toje vietoje reaguoja.

Beja as visada po dazymo perplaunu su sampunu, nors ir siek tiek spalvos nuo to prarandu, nes jei neperplaunu, tai ir man niesti, iki kol issiplaunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizzge @ 2012 11 14, 13:05)
Pasirodo buna, bet manau tai labai individualu, jei pas jus nedaug zilu, gal bus kitaip. Kiek skaiciau siame forume, rase kad su medium brown gaunasi grazi spalva, o man snipst, tik galai mano dar cheminiu dazyti, tai po dark brown gerokai nusijuodino. Dabar pasiausiau kiek galejau, kad prie saknu nesimatytu taip baisiai, jauciu kokia savaite pakentesiu is namu qnelysiu ir desiu dark brown.

Mano plaukai puse balti puse pilki...Tai galiu reiskia tapti raudona...Norejau nors i ruduma...Na ziuresim. Dar nesulaukiau zolyciu savo.
QUOTE(goccia @ 2012 11 14, 19:35)
Cia mano kudlos po pirmo siandieninio dazymo, katik isdziuvo ir iskart atlekiu pasirodyt  ax.gif
Dejau 1 dali chna ir 2 dalis basmos + 25gr amlos. Laikiau 3val. Ziliukai kai kurie ziuriu truputi kibo kai kurie ne. Ziuresiu kaip bus, kai su sampunu isplausiu rolleyes.gif

Lb grazi spalvyte.

QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 14, 21:58)
Na ka, pagaliau issitepiau kosyte galva doh.gif O jei kaip sunku

Beje, mano mama po 20 metu dazymo chna ir basma is lietuvisku parduotuviu, pradejo skustis, kad galva nerealiai niezti dazymo metu g.gif Kazin pakeite jie kazka ten ar kas cia pasidare g.gif
goccia - labai grazi spalvyte thumbup.gif

Egliukas priminkite jus ne rainbow dazete? Jei ne tai kokiu santykiu zolytes dejote ir praneskyte prasau kokia spalvyte gavosi 4u.gif

O siap kokia jusu mamos plauku bukle po tiek metu dazymo chna?
Atsakyti
Goda*, mano mama tiek pat metu cheminy daros, tai pukeliai pas ja doh.gif Ploni plaukai, tik ju daug. Tai bent jau kiek kompensuot ta zala, zolytem zaidzia mirksiukas.gif
As pirkau graikisku riesutu kevalu miltelius is AromaZone. Spalvos smarkiai nepakeite, vos vos paryskino y ruduma. Nuotraukas ykelsiu rytoj 4u.gif
Atsakyti
Zadetos foto 4u.gif http://public.fotki....iukasz/plaukai/
Sviesiai dazyti plaukai pasviesejo, labiau ryzi pasidare is rudu, o saknys tikrai labai graziai pasiryskino riesuto spalva. Blogiausia, kad skirtumas didesnis pasidare tarp dazytu ir ataugusiu doh.gif Bet panasiai ir tikejaus, svarbu y zmones iseiti galima biggrin.gif
Manau kol pasitamsinsiu arba atsiauginsiu plaukus, pazaisiu su juoduju graikisku riesutu kevalu milteliais, tie dazo tikrai y tamsu ruduma, tai tiesiog skalausiu nuoviru, kol isgausiu, ko noriu smile.gif
Jei visi plaukai butu naturalus, tikrai dazyciau taip, nes labai grazi ruda gavos. Tamsiai blondinei/sviesiai rudai butu pats tas atspalviui ryskint smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif oj kiek jus cia daug priraset biggrin.gif nespeju skaityt biggrin.gif manau su per daznu dazymu nusausinau per daug plaukus doh.gif nebesusitvarkau, pradejo elektrintis ko niekad nebuvo, labai sausi, o po aliejiniu kaukiu atrodo kad jie dar sausesni pasidaro verysad.gif nebesuprantu kas vyksta. Beje ir slinkimas (kuris galvojau rudeninis) kazkaip per ilgai uzsilaike, baisu daros. Turbut teks vel svogunu kaukes naudot, nes plaukus kuokstais traukiu ypac plaunant galva verysad.gif kaip manot, gal pristabdyti dazyma plaukus zolemis ir ziureti kaip jie i tai reaguos? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 15, 13:22)

Graziai plaukuciai atrodo 4u.gif
Beje Egliukasz lygtais tu minejai apie plauku laikyma acto skiedinyje? Kiek mazdaug laiko reikia laikyti jog suminkstetu? Ir ar tikrai jiems nepakenks tai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *melodia*: 15 lapkričio 2012 - 12:27
Egliukasz paskutinėj nuotraukoj matosi toks švelnus varis, gražiai atrodo, nepakeitė per daug spalvos ax.gif
Melodia galit pabandyti kurį laiką nedažyti, gaila, kad plaukai slenka, bjaurus reikalas g.gif Gal pabandyk Arganų aliejų, brangokas malonumas, bet skaičiau, kad daugeliui moterų jis sausiems plaukams stebuklus daro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 11 15, 13:32)
Melodia galit pabandyti kurį laiką nedažyti, gaila, kad plaukai slenka, bjaurus reikalas  g.gif Gal pabandyk Arganų aliejų, brangokas malonumas, bet skaičiau, kad daugeliui moterų jis sausiems plaukams stebuklus daro  mirksiukas.gif

Kreipkis i mane tu 4u.gif 4u.gif na gal reiks pabandyti. Aciu smile.gif Cia truputi ne i tema, bet paskutiniu metu naudojau alyvuogiu alieju su roziu istrauka arba medetku istrauka, gal mano plaukam tai nepatiko g.gif reikes pabandyt dar gryna alieju karta koki uzsitept g.gif
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 11 15, 13:25)
Graziai plaukuciai atrodo  4u.gif
Beje Egliukasz lygtais tu minejai apie plauku laikyma acto skiedinyje? Kiek mazdaug laiko reikia laikyti jog suminkstetu? Ir ar tikrai jiems nepakenks tai?  4u.gif

Na nepakenke, nes karta per savaite taip darydavau - dazniau skiediniu nupildavau. Laikydavau apie 10-15 min. Actas pas mane buvo obuoliu sidro, jis kazkaip nesausina man - as ir veida nuo spuogu pateplioju blush2.gif
Gal per tikrai per daznas dazymas buvo g.gif Man svogunu kauke tikras atradimas, butinai isbandyk, manau pades drinks_cheers.gif Jeigu nieko rimto, tai sustabdo per kelias savaites slinkima 4u.gif Man ir po karto pasijaute smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lil'angel @ 2012 11 15, 13:32)
Egliukasz paskutinėj  nuotraukoj matosi toks švelnus varis, gražiai atrodo, nepakeitė per daug spalvos  ax.gif

Dekui 4u.gif Na tas varis man nemaiso, maiso tik skirtumas tarp dazytu ir saknu, nes mano tikslas kuo reciau dazyt ir kuo arciau naturalios spalvos pasilikt kol atsiauginsiu ax.gif Rodos kad pleiskanu maziau po dazymo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 11 15, 13:38)
Kreipkis i mane tu  4u.gif  4u.gif  na gal reiks pabandyti. Aciu  smile.gif  Cia truputi ne i tema, bet paskutiniu metu naudojau alyvuogiu alieju su roziu istrauka arba medetku istrauka, gal mano plaukam tai nepatiko g.gif reikes pabandyt dar gryna alieju karta koki uzsitept g.gif

Taip, pabandyk gryną, juk plaukai labai moka parodyti, kas jiems nepatinka biggrin.gif
Aš anąsyk apžiūrėjus savo galvą pastebėjau, kad spalvos ryškumas yra labai nelygus, priekyje prie veido sodri raudona spalva, o prie pakaušio jau tokie pablukę doh.gif Užsitaisysiu šiandien bliūdą chna ir tiek apkrausiu, kad visur spalva susilygins biggrin.gif matyt blogai paskirsčiau tešlą ant plaukų, todėl taip nelygiai nusidažė, reikės bandyti kruopščiau tepti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 15, 13:52)
Na nepakenke, nes karta per savaite taip darydavau - dazniau skiediniu nupildavau. Laikydavau apie 10-15 min. Actas pas mane buvo obuoliu sidro, jis kazkaip nesausina man - as ir veida nuo spuogu pateplioju blush2.gif
Gal per tikrai per daznas dazymas buvo g.gif Man svogunu kauke tikras atradimas, butinai isbandyk, manau pades drinks_cheers.gif Jeigu nieko rimto, tai sustabdo per kelias savaites slinkima 4u.gif Man ir po karto pasijaute smile.gif

Actu as plaukus skalauju, nenuplovus palieku, bet kai i ranksluosti plaukai susisuka, tai tas actas visas issigrezia biggrin.gif todel sakau gal pabandyti palaikyti tarp acto tirpalo kaip nors, geresnis efektas bus. As irgi obuoliu sidro naudoju. O va del veido tai man cia naujiena bigsmile.gif Reikes pabandyti, aciu bigsmile.gif thumbup.gif Svogunu kaukes esu bandziusi, efektas tikrai buna, tik tas kvapas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lil'angel @ 2012 11 15, 13:55)
Taip, pabandyk gryną, juk plaukai labai moka parodyti, kas jiems nepatinka  biggrin.gif
Aš anąsyk apžiūrėjus savo galvą pastebėjau, kad spalvos ryškumas yra labai nelygus, priekyje prie veido sodri raudona spalva, o prie pakaušio jau tokie pablukę doh.gif Užsitaisysiu šiandien bliūdą chna ir tiek apkrausiu, kad visur spalva susilygins biggrin.gif matyt blogai paskirsčiau tešlą ant plaukų, todėl taip nelygiai nusidažė, reikės bandyti kruopščiau tepti  g.gif

biggrin.gif na as visada skystoka darau, kad tolygiau pasiskirstytu, visa galva permirktu. Konsistencija skystesne nei grietine buna, mazdaug tokia kaip keciupas smile.gif neturiu kaip palyginti kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 11 15, 13:57)
Actu as plaukus skalauju, nenuplovus palieku, bet kai i ranksluosti plaukai susisuka, tai tas actas visas issigrezia biggrin.gif todel sakau gal pabandyti palaikyti tarp acto tirpalo kaip nors, geresnis efektas bus. As irgi obuoliu sidro naudoju. O va del veido tai man cia naujiena bigsmile.gif Reikes pabandyti, aciu bigsmile.gif  thumbup.gif  Svogunu kaukes esu bandziusi, efektas tikrai buna, tik tas kvapas  doh.gif

Manau didelio skirtumo nebus, as laikaus principo, kad daugiau ne visada geriau mirksiukas.gif O siaip svoguno sultys sumaisytos su cinamonu neturi tokio stipraus kvapo ir levandos man puikiai jy numuse, plius nuskalavimas su actu. Po to plaunant galva net nejauciau to kvapo schmoll.gif Ir nesupratau, kaip kitos sake, kad suslampa plaukai ir iskart smirda - man nieko panasaus nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 15, 14:02)
Manau didelio skirtumo nebus, as laikaus principo, kad daugiau ne visada geriau mirksiukas.gif O siaip svoguno sultys sumaisytos su cinamonu neturi tokio stipraus kvapo ir levandos man puikiai jy numuse, plius nuskalavimas su actu. Po to plaunant galva net nejauciau to kvapo schmoll.gif Ir nesupratau, kaip kitos sake, kad suslampa plaukai ir iskart smirda - man nieko panasaus nebuvo biggrin.gif

Na as dazniausiai su cinamonu ir maisau. Man vistiek kvapas yra, skirtumas tik tas, jog nededant cianmono kvapas ilgai islieka kai suslampa plaukai. O kai bandziau det cinamono per kokius 3 plovimus jis dingo ax.gif na turbut dar ir nuo zmogaus plauko priklauso, kaip kieno plaukas pasisavina ta kvapa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *melodia*: 15 lapkričio 2012 - 13:10