Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

Merginos kas turit ilgus plaukus pirmais kartais dazant su zolelem daug prisiterliojot?
As katik daziau. Siaubas kiek visur priterliojau doh.gif Ir save visa ir viska aplink. Kitakart sakiau dazysiu nuleidus galva i vonia ir rankom, o ne sepeteliu, kaip ir su cheminiais pati dazydavaus.
Pasidariau koses nemazai (is 400gr milteliu), plikiau dilgeliu, berzu ir semenu nuoviru (tik gal jis rutejo but tirstesnis g.gif man pasirode skystokas). Dar dejau kiausini ir eteriniu alieju. Tepant kazkiek byrejo. Kiek ziurejau internete tai nebyra ten dazant g.gif Galvojau gal per tirsta pasidariau, nors lyg ir gera konsistensija buvo, o kai jau uzsitepiau ir uzsivyniojau, tai per kakla vis prabega doh.gif tai is to sprendziant kaip ir per skysta buvo g.gif Saknis istepiau gerai, bet va patiems plaukams per ilgi koses galejo but ir daugiau. Tikiuos nebusiu zebriukas rolleyes.gif
Atsakyti
Taigi, čia visos verkia, kaip netapti ryžoms, o man tai siekiamybė. smile.gif
O dėl cheminių dažų tai kaip kam. Mano pažįstamos plaukai tamsūs, tai ji chna dėdavo kaip kaukes, tai jai tik žylus paryžindavo. Nusprendė dažyt chemija, nė kiek neėmė jokie dažai. Nusikirpo plaukus.

Aš kažkada žaidžiau žolėmis. Nusibodo, norėjau greito efekto, tai man jokios bėdos nebuvo. Tiesa aš dažiau ryža spalva smile.gif Nors ryža man ir su chemija nesigauna būt. Geriausiu atveju tamsi laputė, o ne apelsinas. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2012 11 14, 15:32)
Merginos kas turit ilgus plaukus pirmais kartais dazant su zolelem daug prisiterliojot?
As katik daziau. Siaubas kiek visur priterliojau doh.gif Ir save visa ir viska aplink. Kitakart sakiau dazysiu nuleidus galva i vonia ir rankom, o ne sepeteliu, kaip ir su cheminiais pati dazydavaus.
Pasidariau koses nemazai (is 400gr milteliu), plikiau dilgeliu, berzu ir semenu nuoviru (tik gal jis rutejo but tirstesnis g.gif man pasirode skystokas). Dar dejau kiausini ir eteriniu alieju. Tepant kazkiek byrejo. Kiek ziurejau internete tai nebyra ten dazant g.gif Galvojau gal per tirsta pasidariau, nors lyg ir gera konsistensija buvo, o kai jau uzsitepiau ir uzsivyniojau, tai per kakla vis prabega doh.gif tai is to sprendziant kaip ir per skysta buvo g.gif Saknis istepiau gerai, bet va patiems plaukams per ilgi koses galejo but ir daugiau. Tikiuos nebusiu zebriukas rolleyes.gif

Sveika,
aš visada dažausi rankomis, šepetėliu praeinu tik prie pakaušio, kad labai veido neišsimuzočiau.. Aš pastebėjau, kad jei pasidarau per tirštą masę, tai man ji trumpa ir byra visur kur papuola, jei per skystą - irgi. Užtai bandau daryti per tą vadinamą aukso viduriuką.
O dažausi tai visada atsistojus vonioj prieš veidrodįsmile.gif užsimaunu pirštines ir kabinu košę smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2012 11 14, 13:32)
o as atvirksciai noriu paklaust kaip man ta raudonuma gaut ir islaikyt biggrin.gif
ilgai plauku nedaziau, bet jau kai nusidaziau - tai pavariau  - iskart raudonai... ir patiko. man, bet ne plaukams  doh.gif o raudonio ant galvos vis tiek norisi  ax.gif
gal kas dazo raudonai?

Aš visada dažau raudonai, noriu kuo daugiau raudonumo arba ryžumo, tai visada tik gryna chna dažau, be basmos, tai įkibo man graži raudona, nors kai pirmąkart dažiau norėjau arba ryžos, arba raudonos, bet tik ne rudos bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2012 11 14, 11:27)
ir dar norėjau paklaust- ar tiesa, kad jei prasidėsiu su žolelėmis, vėliau cheminiai dažai ,,nebekibs" g.gif nežinau, ar tikrai turėsiu kada užsiimti...juk su cheminiais dažais lengviausia blush2.gif
vienu žodžiu pakolkas pasimetusi esu- ypač kai matau kaip krenta plaukai verysad.gif tuoj reiks ir skarelę nešioti verysad.gif
dėkui iš anksto atsakiusioms 4u.gif

man kibo po kokiu 6-7 savaiciu, jau visai normaliai, kazkada kai bandziau po kokiu 4 savaiciu, tai tik vos atspalvis buvo, o va saknys tai ryskios gavos, tai daugiau neberizikuociau, verciau ilgiau pavaiksciot po chna 4u.gif

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2012 11 14, 14:34)
mano plaukai tokios spalvos g.gif čia skaitosi ryža ar raudona g.gif nors dažai yra pure paprika g.gif
plaukai

man tokia pati spalva gaunas, vien nuo chna, be jokiu kitokiu priemaisu, ir be isankstiniu palaikymu, uzsitepus laikant apie 5 val 4u.gif

QUOTE(Salomeja @ 2012 11 14, 15:48)
Taigi, čia visos verkia, kaip netapti ryžoms, o man tai siekiamybė. smile.gif
O dėl cheminių dažų tai kaip kam. Mano pažįstamos plaukai tamsūs, tai ji chna dėdavo kaip kaukes, tai jai tik žylus paryžindavo. Nusprendė dažyt chemija, nė kiek neėmė jokie dažai. Nusikirpo plaukus.

Aš kažkada žaidžiau žolėmis. Nusibodo, norėjau greito efekto, tai man jokios bėdos nebuvo. Tiesa aš dažiau ryža spalva smile.gif Nors ryža man ir su chemija nesigauna būt. Geriausiu atveju tamsi laputė, o ne apelsinas. smile.gif

na va turesiu bendraminte thumbup.gif , ir man viskas taip pat gaunas. Man tikrai graziai ryza gavos, kai norejau pasisviesint ir uzsidejau spalvos nuemeja thumbup.gif spalvyte buvo superine, va vis ieskau kokio nors natur spalvos isemejo, bet kol kas nieko nesu radus biggrin.gif dalinsimes atradimais thumbup.gif sekanciu dazymu bandysiu det chna per pus su ajero saknimis, sako kad jis pasviesina atspalvi. Tik neaisku kaip nusiplovines mano dabartinis uzdazymas g.gif
Atsakyti
Cia mano kudlos po pirmo siandieninio dazymo, katik isdziuvo ir iskart atlekiu pasirodyt ax.gif
user posted image

Dejau 1 dali chna ir 2 dalis basmos + 25gr amlos. Laikiau 3val. Ziliukai kai kurie ziuriu truputi kibo kai kurie ne. Ziuresiu kaip bus, kai su sampunu isplausiu rolleyes.gif
Atsakyti
Goccia labai graži spalva bigsmile.gif gaila, kad nuotraukoj prieš dažymą kurią dėjote plaukai iš toli fotografuoti, tai sunku pasakyti, ar pasikeitė spalva ax.gif
Atsakyti
Dekui blush2.gif Cia as pati dabar nufotografavau.
Syryt pries pat dazant vyras nufotografavo buvusius, nes man paciai idomu ar pasikeis, ar zilius uzdazys, tai po keliu dienu, kai su sampunu issiplausiu prasysiu, kad vel fotografuotu tada galesiu abi idet mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ka, pagaliau issitepiau kosyte galva doh.gif O jei kaip sunku, kai plaukas sausas - rauna, skauda, kiek betepciau atrodo, kad vistiek kazkur palikta sausa vieta blink.gif O ir svoris koks buvo, atrodo kad plaukai su svoguneliais iskris, kai visa mase susikrovus ant galvos buvau ir nulenkus laikiau lotuliukas.gif Laikiau zoleles uzpiltas azuolo zieves nuoviru 6 val. siltai, tada pridejau levandos EA ir kiausiny viena ymusiau. Puikiai nutaikiau konsistencija, niekas nedribo, nevarvejo, netrupejo thumbup.gif
Dabar lauksim rezultatu rolleyes.gif Tik pradejau galvot, kad kas menesy taip terliotis tikrai nenoresiu - ne viena gyvenu, sunku istaikyt, kada kaimynu ner, ir pastininkas ynirtingai y duris barskino, kad atidaryciau, vidury dazymo lotuliukas.gif Turbut uzsisakysiu pabandyt juoduju graikisku riesutu kevalo pudros ir pasidarysiu nuovira, tiesiog plaukus perpilt. Jie labai stiprus, manau patamsins tikrai smile.gif Ir maziau makles bus smile.gif
Beje, mano mama po 20 metu dazymo chna ir basma is lietuvisku parduotuviu, pradejo skustis, kad galva nerealiai niezti dazymo metu g.gif Kazin pakeite jie kazka ten ar kas cia pasidare g.gif
goccia - labai grazi spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 14, 21:58)
Beje, mano mama po 20 metu dazymo chna ir basma is lietuvisku parduotuviu, pradejo skustis, kad galva nerealiai niezti dazymo metu g.gif Kazin pakeite jie kazka ten ar kas cia pasidare g.gif
goccia - labai grazi spalvyte thumbup.gif

Gali but kad pradejo alergizuot g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 14, 21:58)
Beje, mano mama po 20 metu dazymo chna ir basma is lietuvisku parduotuviu, pradejo skustis, kad galva nerealiai niezti dazymo metu g.gif
Ir mano mamai niezti, kaip tik pasiskunde pastaraji karta. Bet ne dazymo metu, o po, jau isplovus galva.
Atsakyti
Manot, kad nuo to pacio produkto gali pradet alergizuot po tiek laiko? g.gif
As mamos klausiau, gal atsinaujinus pakuote ar dar kas, ytariu, kad gal sudety pakeite kazkiek g.gif
Atsakyti