Sveikos
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2012 11 14, 11:27)
ir dar norėjau paklaust- ar tiesa, kad jei prasidėsiu su žolelėmis, vėliau cheminiai dažai ,,nebekibs"

nežinau, ar tikrai turėsiu kada užsiimti...juk su cheminiais dažais lengviausia
vienu žodžiu pakolkas pasimetusi esu- ypač kai matau kaip krenta plaukai

tuoj reiks ir skarelę nešioti

dėkui iš anksto atsakiusioms
man kibo po kokiu 6-7 savaiciu, jau visai normaliai, kazkada kai bandziau po kokiu 4 savaiciu, tai tik vos atspalvis buvo, o va saknys tai ryskios gavos, tai daugiau neberizikuociau, verciau ilgiau pavaiksciot po chna
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2012 11 14, 14:34)
mano plaukai tokios spalvos

čia skaitosi ryža ar raudona

nors dažai yra pure paprika
plaukai
man tokia pati spalva gaunas, vien nuo chna, be jokiu kitokiu priemaisu, ir be isankstiniu palaikymu, uzsitepus laikant apie 5 val
QUOTE(Salomeja @ 2012 11 14, 15:48)
Taigi, čia visos verkia, kaip netapti ryžoms, o man tai siekiamybė.

O dėl cheminių dažų tai kaip kam. Mano pažįstamos plaukai tamsūs, tai ji chna dėdavo kaip kaukes, tai jai tik žylus paryžindavo. Nusprendė dažyt chemija, nė kiek neėmė jokie dažai. Nusikirpo plaukus.
Aš kažkada žaidžiau žolėmis. Nusibodo, norėjau greito efekto, tai man jokios bėdos nebuvo. Tiesa aš dažiau ryža spalva

Nors ryža man ir su chemija nesigauna būt. Geriausiu atveju tamsi laputė, o ne apelsinas.
na va turesiu bendraminte

, ir man viskas taip pat gaunas. Man tikrai graziai ryza gavos, kai norejau pasisviesint ir uzsidejau spalvos nuemeja

spalvyte buvo superine, va vis ieskau kokio nors natur spalvos isemejo, bet kol kas nieko nesu radus

dalinsimes atradimais

sekanciu dazymu bandysiu det chna per pus su ajero saknimis, sako kad jis pasviesina atspalvi. Tik neaisku kaip nusiplovines mano dabartinis uzdazymas