Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

As supjausciau puse svoguno ir su trupuciu filtruoto vandens ir pora saukstu cinamono sudejau y smoothie maker ( liet. turbut butu kokteiliu plakiklis, tik maniskis mazas, 300 ml). Po to viska atskyriau per sietely. Y sultis pyliau levandu EA, truputy migdolu aliejaus ir medaus sauksta. Tryniau ant saknu, kas liko sumaisiau su Faith in Nature Seaweed kondicionierium ir pertepiau visa plauka. Laikiau apie pora val., neturejau ilgiau galimybiu schmoll.gif Isploviau su sampunu, perskalavau su actu ir perpyliau vandeniu su laseliu levandu EA kvapui panaikint. Turbut darysiu karta per savaite per ziema ir pradzioj pavasario, sumazint slinkima.
Chikitoka, na kita karta zinosit, henna turbut ir Afrikoj lieka henna, tas pats su indigo. Manau kiekviena esanty misiny ( light brown, dark brown ir t.t.) galima pasidaryt paciai su tam tikrom proporcijom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 13, 23:51)
As supjausciau puse svoguno ir su trupuciu filtruoto vandens ir pora saukstu cinamono sudejau y smoothie maker ( liet. turbut butu kokteiliu plakiklis, tik maniskis mazas, 300 ml). Po to viska atskyriau per sietely. Y sultis pyliau levandu EA, truputy migdolu aliejaus ir medaus sauksta. Tryniau ant saknu, kas liko sumaisiau su Faith in Nature Seaweed kondicionierium ir pertepiau visa plauka. Laikiau apie pora val., neturejau ilgiau galimybiu schmoll.gif Isploviau su sampunu, perskalavau su actu ir perpyliau vandeniu su laseliu levandu EA kvapui panaikint. Turbut darysiu karta per savaite per ziema ir pradzioj pavasario, sumazint slinkima.
Chikitoka, na kita karta zinosit, henna turbut ir Afrikoj lieka henna, tas pats su indigo. Manau kiekviena esanty misiny ( light brown, dark brown ir t.t.) galima pasidaryt paciai su tam tikrom proporcijom 4u.gif

O acta jus visos ta paprasta naudojate,parduotuvini? Kiek skiedziat skalavimui?

Beje ,kita kart kvieciu ka nors i svecius kai dazysiu ,nes mases vel ryskiai per daug ,isdazysiu ir dar kokia galvyte ,trumpais kudliukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 11 14, 00:01)
O acta jus visos ta paprasta naudojate,parduotuvini? Kiek skiedziat skalavimui?

As naudoju is eko parduotuviu UK, perku obuoliu sidro acta ir pati dar mazais kiekiais isgeriu, kai nepamirstu, sveika mirksiukas.gif
Skalauju yvairiai - kartais gryna uzpilu ir kol duse nusimaudau, tada visiskai nuskalauju. Y litra vandens pilu tarkim apie 5 ml ir perpilu, palieku. Siaip man megstamiausi perpilimui ir nenuskalavimui yra azuolo zieves uzpilas arba dilgeliu smile.gif Acta arba citrinu sultis naudoju, kai kvapa reikia panaikint. Pvz. svogunu ar linu semenu aliejaus kauke - kaip man zuvim dvokia, negaliu fear.gif
Man atrodo kad likucius galima laikyt iki kito dazymo, tik nezinau, nei kur, nei kaip - saldytuve gal g.gif Kas nors zinot? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 13 lapkričio 2012 - 23:34
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 14, 00:33)
Acta arba citrinu sultis naudoju, kai kvapa reikia panaikint. Pvz. svogunu ar linu semenu aliejaus kauke - kaip man zuvim dvokia, negaliu fear.gif
Man atrodo kad likucius galima laikyt iki kito dazymo, tik nezinau, nei kur, nei kaip - saldytuve gal g.gif Kas nors zinot? 4u.gif

O man semenu aliejus ,kai reik ryte isgert -tai ojej ,jau slykstumas blink.gif

ai tai neiko baisaus ,dar kelis kart darau tik ,tuoj ismoksiu proporcijas pagaut smile.gif O beto nezinau ar gerai ,kai kiausas ikaltas ..po dvieju kokiu savaiciu nedrysciau det ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
Nusidaziau ir as vakar Rainbow medium brown. Spalva gavosi poslykste, tokia raudonai auksine, o prie smilkyniu, kur daug zilu, taip blizga doh.gif . Zodziu ne mano spalva. Griziu prie dark brown
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blizzge: 14 lapkričio 2012 - 09:18
Laba diena,
nutariau ir aš parašyti į šį skyrelį. Jau seniai dažau plaukus cheminiais dažais- visada ta pati spalva- paprika, pure paprika, t.y plaukai ryži biggrin.gif
tačiau norėčiau pabandyti ir natūralias priemones, ypač todėl, kad vakar išėjau iš ligoninės, gavau labai dideles antibiotikų dozes, ko pasekoje jau ligoninėje plaukai pradėjo slinkti kuokštais (iškart po puse saujos verysad.gif
ką patartumėt- pakolks tik šaknys ataugusios, tačiau norisi gražiai atrodyti, norėčiau kažką nestipraus, spalvos paryškinimui g.gif plaukai per sprindį žemiau pažastų- ilgoki ax.gif
ir dar norėjau paklaust- ar tiesa, kad jei prasidėsiu su žolelėmis, vėliau cheminiai dažai ,,nebekibs" g.gif nežinau, ar tikrai turėsiu kada užsiimti...juk su cheminiais dažais lengviausia blush2.gif
vienu žodžiu pakolkas pasimetusi esu- ypač kai matau kaip krenta plaukai verysad.gif tuoj reiks ir skarelę nešioti verysad.gif
dėkui iš anksto atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 14 lapkričio 2012 - 10:28
QUOTE(Blizzge @ 2012 11 14, 10:18)
Nusidaziau ir as vakar Rainbow medium brown. Spalva gavosi poslykste, tokia raudonai auksine, o prie smilkyniu, kur daug zilu, taip blizga  doh.gif . Zodziu ne mano spalva. Griziu prie dark brown

Blizzge gal juokaujat blink.gif
Kaip tai raudonai auksine blink.gif
Skaiciai temutei kad su rainbow nebuna tokiu fokusu doh.gif
Sd gi laukiu kada man atves medium brown rainbow...Bet jei busiu raudona tai i zmones neiseisiu..Vienas dalykas auksas kitas raudonas blink.gif
Siaubas...na isgasdinote unsure.gif

Stiklo karoliukai as nesu experte dar ax.gif bet irgi girdejau kad po zolyciu cheminiai neima, na gal tik kuri laika kol nenusiplauna g.gif

Egliukasz aciu uz recepta svogunu kaukes. Bandysiu butinai.
Atsakyti
Stiklo karoliukai, jei jau plaukai tokie paprikos ryzumo (raudoni?), tai ir bandykit vien chna, uzpilkit raudono vyno, sako, kad raudonesnis atspalvis gaunasi. Dar, man atrodo, indiska ir marokietiskos chna yra irgi raudonesnes nei iranietiska. Siaip turbut jau visur kartota ir visi zino - tik bandymu keliu atrasite savaji misinuka. Dar, zinoma, galite jau sumaisytas zoles pirkti, kaip Rainbow, bet nesu ju naudojusi.

Dazyti vel cheminiais galesite (is savo patirties kalbu), bet jei noresite nebe ryzos spalvos, tai bus sunku, nes vis lys tas atspalvis, kita vertus, net ir cheminiu dazu ryzumas lenda, tai cia ne nuo chnos, o nuo spalvos priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steisi: 14 lapkričio 2012 - 11:23
Blizzge gal juokaujat blink.gif
Kaip tai raudonai auksine blink.gif
Skaiciai temutei kad su rainbow nebuna tokiu fokusu doh.gif

Pasirodo buna, bet manau tai labai individualu, jei pas jus nedaug zilu, gal bus kitaip. Kiek skaiciau siame forume, rase kad su medium brown gaunasi grazi spalva, o man snipst, tik galai mano dar cheminiu dazyti, tai po dark brown gerokai nusijuodino. Dabar pasiausiau kiek galejau, kad prie saknu nesimatytu taip baisiai, jauciu kokia savaite pakentesiu is namu nelysiu ir desiu dark brown.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Laukiu vis dar savo siuntinuko ax.gif
Blizzge, o jei, kaip nesmagu blink.gif Va todel ir gasdina mane tie misiniai su henna ir indigo, ydomu, kokios ten proporcijos, kad taip gavos g.gif Labai ydomiai g.gif Ech bijosiu as dabar isvis dazyt su savo doh.gif Gerai, kad y darba tik penktadieny rolleyes.gif
Steisi, visiskai pritariu drinks_cheers.gif As todel ir nusprendziau dazyt su zolelem, kad uzsitamsinus vistiek buvau ryzoka, tai koks skirtumas, su cheminiais, ar su zolelem ryza but, bent plaukams sveikiau cool.gif
Dabar galvoju, kazin galima tuos graikisku riesutu kevalo miltelius plikyt su azuolo zieves nuoviru atspalviui paryskint g.gif Arba juoda arbata g.gif
Ir beje, y kokio siltumo kosele jus musat kiausiny, kad jo nesutrauktu? g.gif Bijau kiausiniene padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2012 11 13, 19:16)

Beje, jei as nenoriu, kad labai ten matytusi ryzumas ar raudonumas (nors zinau, kad visiskai to neisvengsiu), tai chna geriau tada neuzsipilti is anksto? Ar visada bet kokiu atveju geriau uzsipilt ja is anksto, kad geriau dazai issiskirtu? Ir tik po to su basma maisyt.

o as atvirksciai noriu paklaust kaip man ta raudonuma gaut ir islaikyt biggrin.gif
ilgai plauku nedaziau, bet jau kai nusidaziau - tai pavariau - iskart raudonai... ir patiko. man, bet ne plaukams doh.gif o raudonio ant galvos vis tiek norisi ax.gif
gal kas dazo raudonai?
Atsakyti
Dėkui už greitus patarimus 4u.gif tiesiog žiauriai liūdna, kai kiekvieną kartą palieku plaukus šepety, delne (antibiotikai matyt viską man suardė verysad.gif
mano plaukai tokios spalvos g.gif čia skaitosi ryža ar raudona g.gif nors dažai yra pure paprika g.gif
plaukai
Atsakyti