Allcosmeticswholesale nematau tarp renkamu Jau uzsaket? Negavau patvirtinimo
QUOTE(marsele @ 2012 11 16, 09:24)
Katuli - ne visi skaiciukai dar...? :
ne visi,bus dar
allcosmetics bandysiu sian sukrauti,kolkas dar nespejom jo tesiog nupirkti
QUOTE(Soul @ 2012 11 16, 08:45)
Ačiū
QUOTE(nattti @ 2012 11 16, 08:49)
ne visi,bus dar
QUOTE(^^liutuke @ 2012 11 16, 09:35)
Aš manau dar ne visi
Mergaitės, patarkit dėl Timberland vyr. batų dydžių, jei maniškis nešioja 44 europinį, tai maždaug 11 reikia žiūrėt?
Mergaitės, patarkit dėl Timberland vyr. batų dydžių, jei maniškis nešioja 44 europinį, tai maždaug 11 reikia žiūrėt?
10 kaip tik, 10.5 nors kiek laisvesniu
labas rytas, gavau uz macys saskaita, o kazin jau gavot mano laikroduka is beyondtherack.com?
QUOTE(Mano Lėjytė @ 2012 11 15, 19:25)
Mergaites galbut kuri nors uzsisakinejot koki tepaliuka nuo sumusimu ir kraujosruvu?
Paieskokit, kur butu sudetyje arnica montana Labai greit "tvarko" sumusimus, melynes netinsta, nemelynuoja ir siaip, greit pasekmes praeina, vaikui ne karta tepiau po traumu.
QUOTE(^^liutuke @ 2012 11 16, 18:35)
Aš manau dar ne visi
su 45 perkam 12 dydi
Labas is ryto
gal yra kokiu moteraiciu is Justiniskiu, kurios siandien vaziuotu pas Kilka? Nusprogo ir mano masina ir ne siaip sau, o kapitalishkai. Vyras kaip visada nu jau laaaaaaaaaaabai daug darbo turi kita karta padeciau man padejusiai
gal yra kokiu moteraiciu is Justiniskiu, kurios siandien vaziuotu pas Kilka? Nusprogo ir mano masina ir ne siaip sau, o kapitalishkai. Vyras kaip visada nu jau laaaaaaaaaaabai daug darbo turi kita karta padeciau man padejusiai
Gal kas vaziuos pas KILKA is FABIJONISKIU/SESKINES/BALTUPIU
Gal galesit prigriebti mano batukus
Junkites prie CK - pamazintos kainos.. Man triusiku prisireike 3 uz 30..