ilgint trukme galima su vitaminais ir su ampolem itrinamom i saknis
QUOTE(*Nikė* @ 2012 11 26, 22:16)
O ką daryti, kad patektum į tą 20%? Kaip pailginti jų gyvenimo trukmę?
Tam yra ivairiu priemoniu pvz svogunu kauke,galima bandyti itrinti ricinos alieju,dar zinau gera priemone (tik nepatikrinau dar) Pantenolio putos (vaistas nuo nudegimu) ,ir ampules Polipant Tik reikia tas priemones naudoti nuolatos,neuztenka keleta kartu pasiteplioti,reikia is anksto nusiteikti kad zaisti reikes ilgai!
QUOTE(NakedA @ 2012 11 26, 20:32)
Na taip ir sekas ... paslenka vis , nebedaug ,tiek pat ,taciau nervina ,kad virsuj pakausis visas svieste sviecias Laukiu nesulaukiu kol atsius man priorina ,gal tada ims ataugineti nauji plaukiukai
O kaip paciai ? Ar jau gereja padetis ?
O kaip paciai ? Ar jau gereja padetis ?
Pas mane nebeslenka,priaugo daug nauju plauku,tai dabar plaukus atgal negaliu surisus laikyti nes matos eziukas...
Priorina ir as geriau bet tik viena pakuote,o kitu priemoniu naudojau labai daug
Tikiuosi pas tave viskas susitvarkys,tiesiog reikia pakenteti ta laikotarpi
QUOTE(imdigo @ 2012 11 26, 23:17)
Pas mane nebeslenka,priaugo daug nauju plauku,tai dabar plaukus atgal negaliu surisus laikyti nes matos eziukas...
Priorina ir as geriau bet tik viena pakuote,o kitu priemoniu naudojau labai daug
Labai fajna ,kad tau susitvarke Kai tiek naudojai ,tai sunku pasakyti ,kas padejo labiausiai ,bet svarbu ,kad padejo
Aciu ,as irgi labai labai labai to tikuosi ,net neisivaizduoji kaip Labai daug gero prisiskaiciau apie Priorina ,tai butinai parasysiu kaip man seksis su juo
QUOTE(Rasytee @ 2012 11 21, 11:29)
o as jau nebetikiu tais aliejuku , purskaliuku poveikiais . visus metus tepiau aliejus , rozmarinus ir t.t ir kaip slinko taip ir slinko . kol nepradejau normaliai gerti vitaminu , naudoti vaistu
Smagu, kad bent vitaminai padeda.. O ma jau niekas nepadeda. Ir juokinga skaityti, kai sakoma, kad šampūnas tas ar anas padėjo Turbūt ir nebuvo bėdos, jei padėjo. O kai slenka 7 metai ir dabar jau perukas laukia, tai..graudu..
QUOTE(linuxox @ 2012 11 26, 20:51)
Jeigu jusu plaukai puciasi,linke garbanotis,dazniausiai tokios strukturos plaukai yra prie saknu tankus,o galai nuploneje-sios rusies plaukai yra linke daznai keistis,tai yra pakankamai normalu,nesakau kad nereikia nieko daryti,bet tiesiog reikia suprasti,kad 80% tokios strukturos plauku ilgesni nei iki menciu neuzauga,butent del to kad jie daznai keiciasi(trumpas plauko gyvenimo ilgis)
Mano tokie, bet esu turėjus plaukus žemiau užpakalio, ir iš viso, dažnai kirpdavaus trupmai, po to ataugindavau ilgus.
Bet, kiek save pamenu, visad turėjau rūpesčių su slinkimu. Visi vartoti papildai pirmiausia paveikia nagus, kurie pas mane ir taip puikūs - tiesiog pradeda nenormaliai greitai augti.
Šiaip esu tikra, kad labiausiai man slinkimą sukelia stresas, o jo patiriu daug. Kaip su tuo kovoti - dar nesugalvojau...
Pritariu, dėl to streso tai bėdos didžiausios... Pavasarį porą savaičių atrodo užteko pasinervinti, o su slinkimu teko kovoti visą vasarą, kol galutinai nustojo, aišku tada ir vitaminus gėriau ir kaukes, bet manau labiausiai padėjo nervinės įtakos dingimas...
Jai norite, kad augtu palukai reikia vartoti arginina, jis ne tik augina, bet juos stiprina ir storina, nustoja slinkti. ir tada busite sveikos ir grazios, nes jis dar ir toksinus salina is organizmo
QUOTE(celestinaa @ 2012 11 27, 17:41)
Jai norite, kad augtu palukai reikia vartoti arginina, jis ne tik augina, bet juos stiprina ir storina, nustoja slinkti. ir tada busite sveikos ir grazios, nes jis dar ir toksinus salina is organizmo
Tikrai? Kur jo nusipirkti?
QUOTE(*Nikė* @ 2012 11 26, 23:16)
O ką daryti, kad patektum į tą 20%? Kaip pailginti jų gyvenimo trukmę?
mano plaukas butent toks
Man rekomendavo FITOVAL kapsules gerti. Jos, atsiet, paskatina naujų plaukų spartų augimą. Mačiau, kad sudėty yra mielių ir kt. natūralių produktų
QUOTE(wertyle @ 2012 11 27, 19:43)
Man rekomendavo FITOVAL kapsules gerti. Jos, atsiet, paskatina naujų plaukų spartų augimą. Mačiau, kad sudėty yra mielių ir kt. natūralių produktų
As ir rekomenduoju isbandyti Fitoval ir ne tik kapsules, bet ir sampuna su losijonu. Man padejo nuo plauku slinkimo ir keliom draugem taip pat.