Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(solnisko... @ 2012 11 20, 16:15)
Labas visoms , pas mane irgi baisiai slenka plaukai po gymdimo , tai nusipirkau maxi hair vitaminus , bet ar juos galima vartoti maitinanciai mamai ? Gal kuri is jusu zino ar naudoja ? Dar pastebejau kad nuo ju mano slapimas pasidare labai riskiai geltonas ar tai normalu ? Sio metu geriu po viena tablete ju nors parasita kad reikia dvi gert per diena bet bijau kad kudikui nepakenkciau . Jei kuri mamite vartoja lauksiu atsakimu busiu dekinga nes dabar dvejuoju ar vartoti ar ne . Dar norejau paklaus cia visos giria biotina o maitinancioms galima vartoti tokiais kiekais ar nelabai nes galvoju gal dar biotino nusipirkti nors juo ira ir maxi hair sudetije bet jei as geriu tik po 1 tablete tai gal permazas jo kiekis bus ? g.gif

Pasikonsultuokite su gydytoju, as pati siuos preparatus pradejau vartoti tik po konsultacijos... Tai vat merginos pirmas galvos plovimas su zymiai mazesniu slinkimu... mano priemones biotinas, pantagor ( pradzioje 3 dabar 1/2) per diena.. saknis prie plovima tepu ricinos aliejumi ir middolu aliejaus misiniu... Ellcranell netepu, man kazkaip jis nepatiko... bet labiausiai padejo tas kad nukirpau plaukus praktiskai puse ilgio.. ziauriai gaila buvo, bet dabar nebevakstau su bizele o tik palaidais, tai jie nebera prispausti o visa diena kvepuoja, tas zinokite labai, labai jauciasi!!! Dar anksti dziaugtis ziuresime kaip bus toliau , bet pokyciai jau jauciami...
Atsakyti
Man kirpti gaila, o vaikštau ir taip palaidais, pažiūrėjau naujausias nuotraukas - dar neprastai atrodo, tai nekirpsiu.
Keista tai, kad kas kartą po galvos plovimo didžiulį guzą plaukų iš vonios ištraukiu, ir pati jaučiu, kaip jų apimtis mažėja, bet va ties skyrimu to nematyti, neatrodo jis išplatėjęs g.gif , galgi tų trumpų pakankamai daug, ir pamažu pakirpdama, atsiauginsiu? g.gif
Vienok, tas slinkimas jau per ilgai tokiais kiekiais doh.gif
Atsakyti
siandien issiploviau galva ir bedziovindama pamaciau eziuka ! jau truputi paaugusi ir gan tanku ! o as jau nervavausi kad man visas gydymo kompleksas visai nepadeda ! visdelto vaistai veikia ! plauku like visai nedaug , bet svarbu nauji auga . as ir nusikirpus trumpai , iki peciu ,bet man taip geriau , kas is tu keliu ilgu plauku . bet vistiek per plovima iskrenta nemazai plauku ir kaskart sukuojant ar perbraukus plaukus rankoj lieka plauku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 21 lapkričio 2012 - 10:12
QUOTE(Rasytee @ 2012 11 21, 10:11)
bet vistiek per plovima iskrenta nemazai plauku ir kaskart sukuojant ar perbraukus plaukus rankoj lieka plauku

Nu va, pas mane tas pats doh.gif
Vartoju maxi-hair, biotiną, vitaminą D, dar sugersiu geležies kursą, nes kažko šiaip pasilpus jaučiuos, skydliaukė tvarkoje.
Išoriškai neseniai papirkau aliejuką galvos odos valymui, gal padės, jei pasišalins visų priemonių likučiai. Dar purškalą pipirinį, aktyvinantį kraujotaką, bet tik kartą kol kas išbandžiau.
Tas ežiukas, aišku, džiugina, bet kaskart sauja plaukų vonioje varo į neviltį doh.gif
Atsakyti
o as jau nebetikiu tais aliejuku , purskaliuku poveikiais . visus metus tepiau aliejus , rozmarinus ir t.t ir kaip slinko taip ir slinko . kol nepradejau normaliai gerti vitaminu , naudoti vaistu
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 11 21, 10:29)
o as jau nebetikiu tais aliejuku , purskaliuku poveikiais . visus metus tepiau aliejus , rozmarinus ir t.t ir kaip slinko taip ir slinko . kol nepradejau normaliai gerti vitaminu , naudoti vaistu

Vitaminus geriu jau metus su mažomis pertraukomis, tikrai buvo sustoję slinkt, o dabar taip krenta plaukai, kad maža nepasirodė... doh.gif Todėl ir pridėjau purškalus, nepamaišys...
Atsakyti
Man po gimdymo irgi labai slinko plaukai, daug ką išbandžiau, bet greičiausiai atradau savo priemonę..Naudoju ekologišką šampūną su žaliųjų obuolių vandeniu jau apie mėnesį ir tikrai matau pokyčius..Plaukų slinkimas gerokai sumažėjo..Rekomendavau ir dar dviems draugėms, jos taip pat po gimdymų, tai irgi patenkintos rezultatais mirksiukas.gif

NATURA HOUSE ŠAMPŪNAS

Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2012 11 21, 10:29)

Vitaminus be pertraukų praktiškai geriu antrus metus ir kas iš to??? Dėl pasikeitusio estrogenų kiekio po gimdymo kuokštais slinko plaukai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥SL♥: 21 lapkričio 2012 - 12:59
sako kad plaukai slenka ir kai gelezies truksta ax.gif
Atsakyti
manau moterims po gimdymo nereiktu pergyventi del plauku slinkimo . gi tai daro hormonai , nei ampoles nei vitaminai pries juos nepakovos .
man buvo tai du kartus , pirmaji karta kovojau - tepiau , tryniau , geriau ir dar nervavausi .
antra kart nedariau nieko ir abu kartus tokiu pat metu baigesi tas slinkimas . abu kartus liko nedaug plauku bet reiskias taip turejo but ir tiek. nereik tame ieskot ligu , tai naturalu . pastiprinti visad ne pro sali . as cia nepiktai , tik vis tenka skaityt ta pacia problema .
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2012 11 21, 11:20)
Nu va, pas mane tas pats doh.gif
Vartoju maxi-hair, biotiną, vitaminą D, dar sugersiu geležies kursą, nes kažko šiaip pasilpus jaučiuos, skydliaukė tvarkoje.
Išoriškai neseniai papirkau aliejuką galvos odos valymui, gal padės, jei pasišalins visų priemonių likučiai. Dar purškalą pipirinį, aktyvinantį kraujotaką, bet tik kartą kol kas išbandžiau.
Tas ežiukas, aišku, džiugina, bet kaskart sauja plaukų vonioje varo į neviltį doh.gif

kuo ji skiriasi nuo kitu skirtu plaukams? pastebiu kad daugelis juos perka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 11 21, 21:56)
kuo ji skiriasi nuo kitu skirtu plaukams? pastebiu kad daugelis juos perka  g.gif

Sudėtis jo panaši kaip ir kitų papildų - pantogar, perfectil, gal tik geležies nėra, tai jei anemija, geležį reikėtų atskirai vartot.
Aš asmeniškai perku, nes man jo kaina daug priimtinesnė, nei perfectil, ir nėra šalutinio poveikio, kaip nuo pantogar.
Atsakyti
supratau.aciu
galvojau gal koks naujas stebuklas smile.gif
as dabar priorina vartoju , man nuo jo nera salutinio . nuo pantogaro visa nuberta buvau jau po 4 pakuotes
Atsakyti
labuka, is patirties sakau geriausias dalykas nuo slinkimo yra sampunas su dilgelem ir geriausia jei butu rusiskas smile.gif bent man wisada padeda 4u.gif o ir nebrangus labai smile.gif
Atsakyti