QUOTE(solnisko... @ 2012 11 20, 16:15)
Labas visoms , pas mane irgi baisiai slenka plaukai po gymdimo , tai nusipirkau maxi hair vitaminus , bet ar juos galima vartoti maitinanciai mamai ? Gal kuri is jusu zino ar naudoja ? Dar pastebejau kad nuo ju mano slapimas pasidare labai riskiai geltonas ar tai normalu ? Sio metu geriu po viena tablete ju nors parasita kad reikia dvi gert per diena bet bijau kad kudikui nepakenkciau . Jei kuri mamite vartoja lauksiu atsakimu busiu dekinga nes dabar dvejuoju ar vartoti ar ne . Dar norejau paklaus cia visos giria biotina o maitinancioms galima vartoti tokiais kiekais ar nelabai nes galvoju gal dar biotino nusipirkti nors juo ira ir maxi hair sudetije bet jei as geriu tik po 1 tablete tai gal permazas jo kiekis bus ?
Pasikonsultuokite su gydytoju, as pati siuos preparatus pradejau vartoti tik po konsultacijos... Tai vat merginos pirmas galvos plovimas su zymiai mazesniu slinkimu... mano priemones biotinas, pantagor ( pradzioje 3 dabar 1/2) per diena.. saknis prie plovima tepu ricinos aliejumi ir middolu aliejaus misiniu... Ellcranell netepu, man kazkaip jis nepatiko... bet labiausiai padejo tas kad nukirpau plaukus praktiskai puse ilgio.. ziauriai gaila buvo, bet dabar nebevakstau su bizele o tik palaidais, tai jie nebera prispausti o visa diena kvepuoja, tas zinokite labai, labai jauciasi!!! Dar anksti dziaugtis ziuresime kaip bus toliau , bet pokyciai jau jauciami...