Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Jurgutėlė @ 2012 11 17, 17:52)
o kokios jos firmos?

Čia lietuviškas tinklalapis šios firmos gaminių smile.gif

http://imperity.lt/i...plauku-slinkimo
Atsakyti
asmeniskai man padejo cemeryciu vanduo. vienu metu buvo dinges is prekybos. dabar jau vel galima nusipirkti.
kvapelis nekoks, bet efektyvu.
Atsakyti
cia merginos rase del ricinos aliejaus, tai puikiai gaunasi praskiedus ji su migdolu aliejumi.. tepiau saknis laikiau per nakti tai puikiai issiplove 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip sekasi ? 4u.gif Kaip plaukuciai? 4u.gif

Prisiminiau viena dalyka, kuri aiskino man kirpeja, kad plauko gyvavimo laikas yra 7 metai, ir, kad plaukai labai stipriai pradeda slinkti kas 7 metus, 7 metu mergaitems, 14, 21, 28.. Is dalies man pasiteisino, nes plaukai ypac baisiai pradejo slinkt praeita rudeni, sulaukus 21 metu, ir nustojo apie vasara. Sake, kad tas slinkimas gali ir visus metus testis... Na man kadangi tyrimai buvo geri, streso neturejau, ramiai sau laimingai gyvenau, tai visai tikiu, kad tai buvo tas kirpejos minimas slinkimas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 11 18, 12:28)
Sveikos, kaip sekasi ?  4u.gif Kaip plaukuciai?  4u.gif 

Prisiminiau viena dalyka, kuri aiskino man kirpeja, kad plauko gyvavimo laikas yra 7 metai, ir, kad plaukai labai stipriai pradeda slinkti kas 7 metus, 7 metu mergaitems, 14, 21, 28.. Is dalies man pasiteisino, nes plaukai ypac baisiai pradejo slinkt praeita rudeni, sulaukus 21 metu, ir nustojo apie vasara. Sake, kad tas slinkimas gali ir visus metus testis... Na man kadangi tyrimai buvo geri, streso neturejau, ramiai sau laimingai gyvenau, tai visai tikiu, kad tai buvo tas kirpejos minimas slinkimas..  4u.gif

jei kirpeja sake tiesa biggrin.gif , tai pataikau i tuos skaiciukus doh.gif
as visa kalte verciu stresui verysad.gif tyrimai geri. o streso pavasari , vasara apturejau sociai , tai va ir pasekmes lenda dabar . plaukuciai slenka, dantukai genda doh.gif
Atsakyti
kaip man baisu del plauku unsure.gif kad tik viskas gerai baigtusi verysad.gif surrender.gif
nes pasiskaicius apie hormonu sukelta androgenine siurpai laksto .
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 11 18, 17:21)
kaip man baisu del plauku  unsure.gif  kad tik viskas gerai baigtusi  verysad.gif  surrender.gif
nes pasiskaicius apie hormonu sukelta androgenine siurpai laksto .

cia metus KT?
Atsakyti
Sveikos merginos, pas mane irgi tas baisusis plauku slinkimas. Jau trecias menuo kai jie man slenka ir niekaip neapmazeja... sugeriau visa Fitovalio vitaminu pakuote ir sunaudojau sampuna nuo plauku slinkimo Natur Vital, nes pas mane riebi oda ir reikia plaukus plauti kas diena. Aisku niekas nepadejo. Dabar nusipirkau is Life vitaminus Hair form ir zuvu taukus, bandysiu su jais laime.
Beje kazkas uzsimine apie ricinos alieju, tai jau du kartus dejausi kauke ( ricinos aliejus, medus, alyvu aliejus ir kiausinio trinys) na kolkas jokio rezultato cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 11 18, 19:34)
cia metus KT?

na taip unsure.gif rase viena nare juk.
Atsakyti
Man sis tonikas pats geriausias thumbup.gif O isbandziau ir nauraliu, ir alieju, ir zibalu... doh.gif dariau viska, kas ka pasako biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 11 19, 00:34)
na taip  unsure.gif  rase viena nare juk.

tfu tfu tfu nusirezus plaukus apmazejo slinkimas kazkie, plius visos kitos priemones pradejo matyt veikti tai kazkiek lyg ir maziau.... bent jau ant zemes ir plaunant galva tikrai sumazejo
Atsakyti
Labas visoms , pas mane irgi baisiai slenka plaukai po gymdimo , tai nusipirkau maxi hair vitaminus , bet ar juos galima vartoti maitinanciai mamai ? Gal kuri is jusu zino ar naudoja ? Dar pastebejau kad nuo ju mano slapimas pasidare labai riskiai geltonas ar tai normalu ? Sio metu geriu po viena tablete ju nors parasita kad reikia dvi gert per diena bet bijau kad kudikui nepakenkciau . Jei kuri mamite vartoja lauksiu atsakimu busiu dekinga nes dabar dvejuoju ar vartoti ar ne . Dar norejau paklaus cia visos giria biotina o maitinancioms galima vartoti tokiais kiekais ar nelabai nes galvoju gal dar biotino nusipirkti nors juo ira ir maxi hair sudetije bet jei as geriu tik po 1 tablete tai gal permazas jo kiekis bus ? g.gif
Atsakyti