Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Emixsit @ 2012 11 16, 23:24)
Man nuo laukų slinkimo padeda ampulės imperity, tikrai geras dalykas  4u.gif  išsiplovus galvą, išslenka iki 20 plaukų tik, anksčiau kas dėdavosi, baisu ir pagalvoti smile.gif

Vat vat as ir manau kad tos ampules man ir labai pagelbejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2012 11 16, 21:19)
Diagnozuota androgeninė alopecija, plaukų slinkimas ypač pasireiškė nutraukus KT vartojimą...

idomu pagal ka jie sprendzia g.gif g.gif
o is gimines yra kam plikimas pasireiskes ?
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 11 16, 21:40)
Vat vat as ir manau kad tos ampules man ir labai pagelbejo 4u.gif

Kiek dėžučių jums pakako? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 11 16, 23:42)
idomu pagal ka jie sprendzia  g.gif  g.gif
o is gimines yra kam plikimas pasireiskes ?

Iš giminės niekam nepasireiškė, net pagyvenusių vyrų nėra nuplikusių mūsų giminėj g.gif nebent proseneliams pasireiškė. O kadangi sutapo didysis plaukų slinkimas su KT nutraukimu, tai gydytoja juos ir susiejo. Nors tada buvo ir kitų veiksnių - mažakraujystė, didelis stresas...
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2012 11 17, 01:47)
Kiek dėžučių jums pakako? blush2.gif

as tai viena sunaudojau,bet siandien jau pradejau antra 4u.gif pagalvojau kad nepakenks gal...
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2012 11 17, 01:02)
Iš giminės niekam nepasireiškė, net pagyvenusių vyrų nėra nuplikusių mūsų giminėj g.gif  nebent proseneliams pasireiškė. O kadangi sutapo didysis plaukų slinkimas su KT nutraukimu, tai gydytoja juos ir susiejo. Nors tada buvo ir kitų veiksnių - mažakraujystė, didelis stresas...

kaip keista g.gif maniau ,androgenine alopecija yra paveldima unsure.gif
tai vadinas bet kuriai metus kontraceptikus gali prasideti androgeninis plikimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 17 lapkričio 2012 - 11:51
QUOTE(imdigo @ 2012 11 17, 00:12)
as tai viena sunaudojau,bet siandien jau pradejau antra 4u.gif pagalvojau kad nepakenks gal...

Aš jas kaitalioju su tos pačios kompanijos ampulėmis, riebiai galvos odai 4u.gif
Aš perku šias ampules iš savo kirpėjos, jūs? nes gal galima kur ir pigiau gauti internetu sakantis,nesidomėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2012 11 17, 16:12)
Aš jas kaitalioju su tos pačios kompanijos ampulėmis, riebiai galvos odai 4u.gif
Aš perku šias ampules iš savo kirpėjos, jūs? nes gal galima kur ir pigiau gauti internetu sakantis,nesidomėjau  g.gif

As is tiekeju gaunu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 11 17, 15:15)
As is tiekeju gaunu  blush2.gif

Aišku smile.gif svarbu, kad tik padėtų plaukučiams thumbup.gif
Atsakyti
prisiduodu men. jau geriau Pantogar , kolkas jokiu pokyciu nepastebejau , slenka toliau plaukai doh.gif ryt pradedu antra pakuote gerti.
o naudojat kuri ricinu alieju ? nusipirkau vakar blakstienoms tepti, ziuru parasyta ,, kad ir plaukams tinkamas , istepti saknis raso ir palaikyt per nakti . Pabijojau tokia procedura daryt ax.gif idomu kaip paskui issiplauna plaukam g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika. @ 2012 11 17, 16:46)
idomu kaip paskui issiplauna plaukam  g.gif

Sunkiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2012 11 16, 22:24)
Man nuo laukų slinkimo padeda ampulės imperity, tikrai geras dalykas  4u.gif  išsiplovus galvą, išslenka iki 20 plaukų tik, anksčiau kas dėdavosi, baisu ir pagalvoti smile.gif

o kokios jos firmos?
Atsakyti