Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Dariaus šiandien geležies tyrimą, ryt skydliaukę, atrasim gal priežastis:)
Atsakyti
QUOTE(MissBootee @ 2013 10 01, 20:29)
O kur perkate priorn?  4u.gif

Radau per skelbiu.lt. Man asmeniškai nepadėjo. Ir dermatologė kažkodėl sakė, kad geriau jau biotiną vartot
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 10 02, 12:16)
Radau per skelbiu.lt. Man asmeniškai nepadėjo. Ir dermatologė kažkodėl sakė, kad geriau jau biotiną vartot

gal zinot is kur galima nusipirkti Natrol Biotin 10 000 mcg? 4u.gif niekur nerandu pirkti
Atsakyti
Straipsnis neblogas: Slenka plaukai. Ką daryti?
http://www.15min.lt/...ryti-563-313554

Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 10 02, 13:21)
gal zinot is kur galima nusipirkti Natrol Biotin 10 000 mcg?  4u.gif  niekur nerandu pirkti

Yra iherb.com. Iš ten pirkti tikrai nesudėtinga, pirmam nusipirkimui dar ir nuolaidą gausit. Pirkau iš ten kažką jau kelis kartus
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 10 04, 09:42)
Yra iherb.com. Iš ten pirkti tikrai nesudėtinga, pirmam nusipirkimui dar ir nuolaidą gausit. Pirkau iš ten kažką jau kelis kartus

kad kazkaip nedristu is tu internetiniu svetainiu sakytis, o jeigu neatsius? beto as ne lt gyvenu unsure.gif
Atsakyti
nesuprantu is kur tos baimes. Viskas bus gerai, milijonai zmoniu perka gi smile.gif o iherb siuncia po visa pasauli.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 21, 09:07)
Ar vis dar tau taip slenka? g.gif As pries 2 savaites pradejau "sertis" baisiausiai - sukuoji, dvi saujos, plaukus plauni - vel sauja, balzama dedi - vel sauja doh.gif

Jo, man vis dar slenka verysad.gif Gerai, kad trumpi plaukai, tai bent neapturiu papildomo streso plaukus suėmus unsure.gif Dabar geriu vitaminus, tai gal aprims tas slinkimas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 23, 12:37)
Per 6 menesius susitvarkys, man ir slinko plaukai, ir oda bere baisiai, kad per spuogus veido nematyt, neapsiejau be antibiotiku odai doh.gif Jei labai nesibritkini, svogunu kaukes pasidaryk 4u.gif

Rimtai? blink.gif Man ir baisiai odą išbėrė, ypač žandus, prie ausų, o kaklas tai iš vis siaubas doh.gif Ir kai pagalvoju, pradėjo berti prieš pusę metų, kai nustojau gerti kt doh.gif Gal dėl to ir slenka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 10 04, 17:37)

Seniai tas buvo, naudojau suplaktine is vaistines, ji su receptu budavo, nes ten antibiotine, stipri. Bijau nusisneket, lygtais levo... kazkas vadinas - labai seniai tas buvo, nuo tu laiku atsizegnojau KT doh.gif
As tai nusipirkau Hubner silicea pagert, magnio, mityba mano gera, plaukus pakirpau, gal pageres ax.gif Nes nereiks sukuot taip daznai ir rist, o tai po sukavimo ypac verkt noredavos biggrin.gif
Atsakyti
Tai va, kuo ilgesni plaukai tuo labiau pastebimas tas slinkimas, atrodo vizualiai tų iškritusių plaukų daugiau verysad.gif
Aš tai noriu atsiauginti ilgus dabar, tai ir slinkimas atrodo didesnis, nes plaukai ilgesni doh.gif
Buvau čia atostogose vasarą, tai pastebėjau, kad žymiai mažiau slinko g.gif Stresas dėl krentančių plaukų dar labiau pablogina padėtį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 10 05, 12:03)

Tai as ytariu, kad mano stresinis ir yra, naktinis darbas jegu ir grozio man tikrai nepridave schmoll.gif
Atsakyti
Man nuo slinkimo padejo geriamas biotinas ir vokiskas varnalesu aliejus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 08 spalio 2013 - 07:13