Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Seniai turiu problemą su plaukų slinkimu, tai tikriausia susiję su hormonų apykaita/amžius/ Jokios liaudiškos ir šiaip visos išgirtos priemonės nepadeda. Kelis kartus naudojau vitaminus PRIORIN. Kuriam laikui tikrai gelbsti. Kiti ir giria ir peikia PANTOGAR. Kaina mažesnė cool.gif Gal kas naudojo abejus vitaminus?Gal pasakys kurie geriau tiko?
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 09 27, 10:21)
Dėkui, Nidulia, pačiulių ea tikrai pristabdė slinkimą.  4u.gif
Dabar plovimo metu neslenka, išsipeša jau tik šukuojantis, bet vis tiek dar per daug  rolleyes.gif

Tai liuks:) Tai jums tiks ir rozmarinu eterinis aliejus I sauja su sampunu. Rozmarinai dar ir augimui padeda. As tai paciules naudoju, nes ziauriai susivelia plaukai. Po paciuliu man gerai,nes nesusisiausia I kaltunus:)
Atsakyti

user posted image
man padejo sie stebukleliai nuo plauku slinkimo, juos atstato sveikus, zvilgancius ir skatina augima, padeda galiumas nebuti tokiems sausiems, beto keratinas juos tiesina, puikiausias dalykelis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2013 09 26, 16:52)
Sveikos,

As is tu ,kurios nebesusitvarko su plauku slinkimu unsure.gif Slenka jau kokie 2 metai....pastoviai vonia po plovimo uzsikemsa...gerai,kad  dar nors atauga,bet vistiek tokie plonyciai darosi unsure.gif Naudojau visokias  "stebuklingas " priemones.net ir pasiryziau "Bioesthetique" ampuoles nusipirkt ir nieko nepadejo,tik pinigus isleidau,kaina tai kosmine doh.gif
Tyrimai padaryti,bendras kraujas,skydliauke-idealu,feritinas 42...neisivaizduoju ka daryti... verysad.gif

turiu analogiska situacija, visi tyrimai padaryti visi jie geri... slenka jau ilgai apie 1.5 metu.... isleista kruvos pinigu proceduroms ir t.t.t. rezultatas 0...
Atsakyti
As tai vel grysiu prie svogunu kaukes, praeita karta sustabde man slinkima po 3 kartu smile.gif Kaip tik atostogos bus, galesiu tepliotis smile.gif
Atsakyti
aš pradėjau naudoti monoxidilio 2 proc tirpalą unsure.gif nes nebežinau jau ko griebtis
Atsakyti
QUOTE(MissBootee @ 2013 09 30, 17:56)
aš pradėjau naudoti monoxidilio 2 proc tirpalą  unsure.gif  nes nebežinau jau ko griebtis

o kuom jis padeda? g.gif ax.gif
Atsakyti
tai yra vaistas jau smile.gif naudojamas andorgeninei alopecijai gydyti, bet skaičiau, kad padeda ir nuo bet kokio kito sukelto slinkimo unsure.gif f
Atsakyti
QUOTE(MissBootee @ 2013 09 30, 19:40)
tai yra vaistas jau  smile.gif naudojamas andorgeninei alopecijai gydyti, bet skaičiau, kad padeda ir nuo bet kokio kito sukelto slinkimo  unsure.gif f

aciu 4u.gif
tikiuos jis jum pades cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LetaQ @ 2013 09 27, 08:46)
Seniai turiu problemą su plaukų slinkimu, tai tikriausia susiję su hormonų apykaita/amžius/ Jokios liaudiškos ir šiaip visos išgirtos priemonės nepadeda. Kelis kartus naudojau vitaminus PRIORIN. Kuriam laikui tikrai gelbsti. Kiti ir giria ir peikia PANTOGAR. Kaina mažesnė cool.gif Gal kas naudojo abejus vitaminus?Gal pasakys kurie geriau tiko?

Man pantogar isvis nieko nepadejo schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutina @ 2013 10 01, 19:14)
Man pantogar isvis nieko nepadejo schmoll.gif  4u.gif

smile.gif Nelabai ką gero randu apie Pantogar, tai vienom alergija, kitoms darosi bloga, o jums nepadėjo. Ko gero liks Priorin, nors ir brangesnis, bet jau keleta kartų man gelbėjo. bigsmile.gif
Atsakyti
O kur perkate priorn? 4u.gif
Atsakyti