Seniai turiu problemą su plaukų slinkimu, tai tikriausia susiję su hormonų apykaita/amžius/ Jokios liaudiškos ir šiaip visos išgirtos priemonės nepadeda. Kelis kartus naudojau vitaminus PRIORIN. Kuriam laikui tikrai gelbsti. Kiti ir giria ir peikia PANTOGAR. Kaina mažesnė Gal kas naudojo abejus vitaminus?Gal pasakys kurie geriau tiko?
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 09 27, 10:21)
Dėkui, Nidulia, pačiulių ea tikrai pristabdė slinkimą.
Dabar plovimo metu neslenka, išsipeša jau tik šukuojantis, bet vis tiek dar per daug
Dabar plovimo metu neslenka, išsipeša jau tik šukuojantis, bet vis tiek dar per daug
Tai liuks:) Tai jums tiks ir rozmarinu eterinis aliejus I sauja su sampunu. Rozmarinai dar ir augimui padeda. As tai paciules naudoju, nes ziauriai susivelia plaukai. Po paciuliu man gerai,nes nesusisiausia I kaltunus:)
QUOTE(Creed @ 2013 09 26, 16:52)
Sveikos,
As is tu ,kurios nebesusitvarko su plauku slinkimu Slenka jau kokie 2 metai....pastoviai vonia po plovimo uzsikemsa...gerai,kad dar nors atauga,bet vistiek tokie plonyciai darosi Naudojau visokias "stebuklingas " priemones.net ir pasiryziau "Bioesthetique" ampuoles nusipirkt ir nieko nepadejo,tik pinigus isleidau,kaina tai kosmine
Tyrimai padaryti,bendras kraujas,skydliauke-idealu,feritinas 42...neisivaizduoju ka daryti...
As is tu ,kurios nebesusitvarko su plauku slinkimu Slenka jau kokie 2 metai....pastoviai vonia po plovimo uzsikemsa...gerai,kad dar nors atauga,bet vistiek tokie plonyciai darosi Naudojau visokias "stebuklingas " priemones.net ir pasiryziau "Bioesthetique" ampuoles nusipirkt ir nieko nepadejo,tik pinigus isleidau,kaina tai kosmine
Tyrimai padaryti,bendras kraujas,skydliauke-idealu,feritinas 42...neisivaizduoju ka daryti...
turiu analogiska situacija, visi tyrimai padaryti visi jie geri... slenka jau ilgai apie 1.5 metu.... isleista kruvos pinigu proceduroms ir t.t.t. rezultatas 0...
As tai vel grysiu prie svogunu kaukes, praeita karta sustabde man slinkima po 3 kartu Kaip tik atostogos bus, galesiu tepliotis
aš pradėjau naudoti monoxidilio 2 proc tirpalą nes nebežinau jau ko griebtis
QUOTE(MissBootee @ 2013 09 30, 17:56)
aš pradėjau naudoti monoxidilio 2 proc tirpalą nes nebežinau jau ko griebtis
o kuom jis padeda?
tai yra vaistas jau naudojamas andorgeninei alopecijai gydyti, bet skaičiau, kad padeda ir nuo bet kokio kito sukelto slinkimo f
QUOTE(MissBootee @ 2013 09 30, 19:40)
tai yra vaistas jau naudojamas andorgeninei alopecijai gydyti, bet skaičiau, kad padeda ir nuo bet kokio kito sukelto slinkimo f
aciu
tikiuos jis jum pades
QUOTE(LetaQ @ 2013 09 27, 08:46)
Seniai turiu problemą su plaukų slinkimu, tai tikriausia susiję su hormonų apykaita/amžius/ Jokios liaudiškos ir šiaip visos išgirtos priemonės nepadeda. Kelis kartus naudojau vitaminus PRIORIN. Kuriam laikui tikrai gelbsti. Kiti ir giria ir peikia PANTOGAR. Kaina mažesnė Gal kas naudojo abejus vitaminus?Gal pasakys kurie geriau tiko?
Man pantogar isvis nieko nepadejo
QUOTE(Lutina @ 2013 10 01, 19:14)
Man pantogar isvis nieko nepadejo
Nelabai ką gero randu apie Pantogar, tai vienom alergija, kitoms darosi bloga, o jums nepadėjo. Ko gero liks Priorin, nors ir brangesnis, bet jau keleta kartų man gelbėjo.
O kur perkate priorn?