QUOTE(Bubble123 @ 2013 09 22, 14:34)
Dar dariau 2-3 kart i savaite garstyciu kauke tai pastebejau mazu plaukeliu
sveiki
o kokius garstycius nauduojat? http://www.saldva.lt...milteliai-.html situs
Nerealiai pradėjo slinkti plaukai po kt metimo vos mėnesiui praėjus. Net nžn ko imtis.. Bijau kiekvieno galvos plovimo.. Nakvišas gert pradėjau, ką daugiau, nežinau. Turiu vilties, kad adaptuosis organizmas kelių mėn bėgyje ir nustos savaime slinkti..
QUOTE(Lillijana @ 2013 09 22, 20:01)
As panasius pirkau bet is indu parduotuves Bet jauciu jie tokie patys Bandet sia kauke?
QUOTE(Balalaika. @ 2013 09 22, 22:10)
Nerealiai pradėjo slinkti plaukai po kt metimo vos mėnesiui praėjus. Net nžn ko imtis.. Bijau kiekvieno galvos plovimo.. Nakvišas gert pradėjau, ką daugiau, nežinau. Turiu vilties, kad adaptuosis organizmas kelių mėn bėgyje ir nustos savaime slinkti..
ir man tas pats buvo praejo kazkaip..tepaliukai mazai cia pades, reikia laukt kol hormonai susitvarkys..Linkiu, kad baigtusi kancios
Aš irgi sau pradedu įtarti hormonų disbalansą. Stresas gal ir pan., virusai kibo pastaruosius kelerius metus. Kur man išsitirti hormonus? Laukiu vizito pas dermatologą, tikiuos nukrieps. O poliklinikose daro, tiria svogūnėlisu ar pan? Man būtina išsiaiškint plaukų slinkimo priežastį, nepadeda losjonai visokie, maniau savaime praeis, nuo liepos mėnesio šeriuos, jau įmatau skalpą Niekad šitiap nebuvo.
visoms labai slenka kuri laika po KT metimo. Susireguliuos hormonine sistema, viskas bus gerai.
Per 6 menesius susitvarkys, man ir slinko plaukai, ir oda bere baisiai, kad per spuogus veido nematyt, neapsiejau be antibiotiku odai Jei labai nesibritkini, svogunu kaukes pasidaryk
Sveikos man pozityvus mąstymas nepadeda bijau jau praplikti..
kokiu dar tyrimus reiktų pasidaryti? Bendras kraujo, feritinas, skydliaukės jau padaryti. Kaip nustatomas androgeninis plaukų slinkimas? kokie tyrimai ir gal žinot kur kaune ir kokia jų kaina ?
kokiu dar tyrimus reiktų pasidaryti? Bendras kraujo, feritinas, skydliaukės jau padaryti. Kaip nustatomas androgeninis plaukų slinkimas? kokie tyrimai ir gal žinot kur kaune ir kokia jų kaina ?
Sveikos,
As is tu ,kurios nebesusitvarko su plauku slinkimu Slenka jau kokie 2 metai....pastoviai vonia po plovimo uzsikemsa...gerai,kad dar nors atauga,bet vistiek tokie plonyciai darosi Naudojau visokias "stebuklingas " priemones.net ir pasiryziau "Bioesthetique" ampuoles nusipirkt ir nieko nepadejo,tik pinigus isleidau,kaina tai kosmine
Tyrimai padaryti,bendras kraujas,skydliauke-idealu,feritinas 42...neisivaizduoju ka daryti...
As is tu ,kurios nebesusitvarko su plauku slinkimu Slenka jau kokie 2 metai....pastoviai vonia po plovimo uzsikemsa...gerai,kad dar nors atauga,bet vistiek tokie plonyciai darosi Naudojau visokias "stebuklingas " priemones.net ir pasiryziau "Bioesthetique" ampuoles nusipirkt ir nieko nepadejo,tik pinigus isleidau,kaina tai kosmine
Tyrimai padaryti,bendras kraujas,skydliauke-idealu,feritinas 42...neisivaizduoju ka daryti...
QUOTE(Creed @ 2013 09 26, 15:52)
Sveikos,
Aš dar kabinčiausi prie feritino kiekio dar. 42 tai tikrai dar nepakankamas rodiklis. Man dermatologė sakė, kad turi būti bent 70, kad būtų galima sakyti, jog plaukai neslenka dėl geležies trūkumo. Tą pačią informaciją radau internete, užsienio forumuose, kai kur rašo, kad šis rodiklis ir 80 turi būti.
Dėkui, Nidulia, pačiulių ea tikrai pristabdė slinkimą.
Dabar plovimo metu neslenka, išsipeša jau tik šukuojantis, bet vis tiek dar per daug
Reikia tikėtis, poveikis bus ilgalaikis, nes pastebėjau, kad visi nauji gelbėjimo būdai būna veiksmingi labai trumpai.
Užs. forume skaičiau, kaip moteriai po nėštumo smarkiai slenka plaukai, ji klausia ką daryti. Gydytoja jai pataria gerti tuos pačius vitaminus nėščiosioms, kokius gėrė nėštumo metu. Nebuvau pagalvojus apie tokį paprastą dalyką. Pabandysiu pavartoti kokius nors prenatalinius, nors irgi nesilaukiu.
Ką manot, merginos?
Dabar plovimo metu neslenka, išsipeša jau tik šukuojantis, bet vis tiek dar per daug
Reikia tikėtis, poveikis bus ilgalaikis, nes pastebėjau, kad visi nauji gelbėjimo būdai būna veiksmingi labai trumpai.
Užs. forume skaičiau, kaip moteriai po nėštumo smarkiai slenka plaukai, ji klausia ką daryti. Gydytoja jai pataria gerti tuos pačius vitaminus nėščiosioms, kokius gėrė nėštumo metu. Nebuvau pagalvojus apie tokį paprastą dalyką. Pabandysiu pavartoti kokius nors prenatalinius, nors irgi nesilaukiu.
Ką manot, merginos?