Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Jigrel @ 2013 09 08, 23:27)

Koky balzama naudojat? Mano galai siaubingi sausi, noretusi pabandyt, nes po sampuno kartais trupa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(hospes @ 2013 09 10, 14:20)
Iš universiteto vaistinė snusipirkau odos skystį. Bet juk plaukams nuo slinkimo prašiau. Na, kaip suprantu įtrinti į odą. Siera, kamparo spir.tirpalas, čemerių vanduo, paprikų trinktūra, salicio rūgšties spir. tirpalas, boro rūgšties tirpalas. Kažkaip grėsmingai skamba visos tos rūgštys. Bijau teptis. Gal kuri vartojot jau?  blush2.gif

Vartojau, nieko gresmingo. 4u.gif Bet nepadejo.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 16, 09:39)
Koky balzama naudojat? Mano galai siaubingi sausi, noretusi pabandyt, nes po sampuno kartais trupa schmoll.gif

As tai naudoju Sante Brilliant Care Hair Conditioner + dar ilasinu 4 lasus paciuliu eterinio aliejaus, tai pagaliau nesusiraizgo plukai,nes kosmariskai susiraizgydavo, galuose koltunai susimusdavo, reikedavo net nukirpti, nes jie neissukuojami. Cia taip pasidare po spec sampunu slyksciu sad.gif
http://www.violey.co...ner_p_2216.html
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 16, 18:10)
As tai naudoju Sante Brilliant Care Hair Conditioner + dar ilasinu 4 lasus paciuliu eterinio aliejaus, tai pagaliau nesusiraizgo plukai,nes kosmariskai susiraizgydavo, galuose koltunai susimusdavo, reikedavo net nukirpti, nes jie neissukuojami. Cia taip pasidare po spec sampunu slyksciu sad.gif
http://www.violey.co...ner_p_2216.html

ar yra kur nors LT pirkti sio kondicionieriaus? sudominote bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(clue @ 2013 09 16, 19:31)
ar yra kur nors LT pirkti sio kondicionieriaus? sudominote  bigsmile.gif

Tikrai yra daug kur, tik kaina didesne Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 16, 19:34)
Tikrai yra daug kur, tik kaina didesne Lietuvoje.

ačiū, užsisakiau jau internetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(clue @ 2013 09 17, 20:48)
ačiū, užsisakiau jau internetu  smile.gif

Man jau seniai patinka sis kondic. tik nepadauginkit, jo labia mazai reikia ant labia slapiu plauku, puikiai pasiskirsto. Bet as dar lasinu I sauja paciuliu eterinio aliejaus kokius 4 lasiukus smile.gif
Atsakyti
Šiandien duše vėl plaukus kuokštais traukiau... Užsisakiau iš iherb'o vitaminų pagerti, gal kažkiek padės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 17, 22:52)
Man jau seniai patinka sis kondic. tik nepadauginkit, jo labia mazai reikia ant labia slapiu plauku, puikiai pasiskirsto. Bet as dar lasinu I sauja paciuliu eterinio aliejaus kokius 4 lasiukus smile.gif

Ką priduoda plaukams pačiulių aliejus? 4u.gif
Reikės išbandyti ir šią kombinaciją smile.gif
Atsakyti
Paciuliu, rozmarinu, arbatmedziu, levandu eteriniai aliejai naudingi galvos odai, padeda jei niezti oda. Paciules man padaro plaukus lengvai issukuojamus, nes man ziauriai raizgesi ir velesi.
Rekomenduojama visiems odos tipams.
Maitina, drėkina atgaivina ir minkština sausą nuvargusią odą.
Skatina odos regeneraciją, atkuria odos elastingumą.
Gydo randus ir žaizdas, mažina sudirgimą, veikia antiseptiškai.
Sutraukia išsiplėtusias poras.
Padeda gydyti seborėją, egzemą bei dermatitus.
Stangrina (tinka naudoti stangrinamiesiems masažams), padeda gydyti celiulitą.
Stiprina plaukus, gydo pleiskanas, mažina plaukų riebumą.
Naikina blogą pėdų kvapą

http://www.aromanatu...mon-cablin.html
Galit dar pasigooglinti "paciuliu eterinio aliejaus savybes" ar panasiai.
Man labai patinka kvapas, todel maisau su kokiais kitais eteriniais ir garinu namie. Jis toks malonus ir gerai nuteikiantis, bent jau man. Maisau su ylang yland, levandu, pelargoniju eteriniais.
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 09 19, 23:19)
Šiandien duše vėl plaukus kuokštais traukiau... Užsisakiau iš iherb'o vitaminų pagerti, gal kažkiek padės g.gif

Ar vis dar tau taip slenka? g.gif As pries 2 savaites pradejau "sertis" baisiausiai - sukuoji, dvi saujos, plaukus plauni - vel sauja, balzama dedi - vel sauja doh.gif
Atsakyti
man irgi slenka plaukai verysad.gif
Atsakyti