Kai slinko plaukai, irgi čia lankiausi šioje temoje ir bandžiau visokius ten stebuklingus šampūnus ir ampules - tai galiu pasakyti, kad jokio poveikio ir rezultato nebuvo.
Svarbu pilnavertė mityba ir labai geri vitaminai. Ir dar vienas dalykas - jei patiriate stiprų nuolatinį stresą, nerimą ir jaudinimąsi, tai nesistebėkite, kad slenka plaukai...
Sėkmės
Man irgi labai slenka plaukai.. ir žinot ką pastebėjau? kad per daug tai sureikšminau. Skaičiau šią ir kitas temas ir dar n temų, n forumų ir visokias priemones bandžiau - svogūnus, čemeryčias, biotiną ir šimtus kitų. ir nieko. Ką galiu pasakyt - atlikau kraujo tyrimus, skydliaukės tyrimus, priežasties neradau, toliau slenka. O dabar štai ką supratau.
Kad pirmiausia turėjau pradėt nuo tyrimų - nieko nėra? Aš sveika! Okey, vadinasi, naudoju tam tikras priemones, plaukai anksčiau ar vėliau nustos slinkti. Gal reiks palaukt porą mėnesiukų, juk čia nėra toks greitas procesas. Tačiau reikia pagaliau išlįst iš to besibaigiančio rato - skaitai temas, dedi priemones, užsiciklini savyje, kad turi baisią problemą - plaukų slinkimą, tada vis galvoji apie tuos plaukus, pastoviai juos šukuoji, skaičiuot pradedi, nervuojies, net iki ašarų kartais, užprogramuoji tiesiog save.. ir taip vėl patiri stresą, neramumą - taip užburtas ratas
Aš išbandžiau jau daug priemonių, aišku, ir toliau jas dėsiu, tačiau paranojiškai nebesielgsiu - plaukų nebeskaičiuosiu ir su ašarom akyse nebežiūrėsiu į tai, kokie jie tapo ploni.. Ataugs, tam reikia laiko, o svarbiausia - jokio streso.
Kad pirmiausia turėjau pradėt nuo tyrimų - nieko nėra? Aš sveika! Okey, vadinasi, naudoju tam tikras priemones, plaukai anksčiau ar vėliau nustos slinkti. Gal reiks palaukt porą mėnesiukų, juk čia nėra toks greitas procesas. Tačiau reikia pagaliau išlįst iš to besibaigiančio rato - skaitai temas, dedi priemones, užsiciklini savyje, kad turi baisią problemą - plaukų slinkimą, tada vis galvoji apie tuos plaukus, pastoviai juos šukuoji, skaičiuot pradedi, nervuojies, net iki ašarų kartais, užprogramuoji tiesiog save.. ir taip vėl patiri stresą, neramumą - taip užburtas ratas
Aš išbandžiau jau daug priemonių, aišku, ir toliau jas dėsiu, tačiau paranojiškai nebesielgsiu - plaukų nebeskaičiuosiu ir su ašarom akyse nebežiūrėsiu į tai, kokie jie tapo ploni.. Ataugs, tam reikia laiko, o svarbiausia - jokio streso.
QUOTE(xxs-xs-s @ 2013 08 31, 17:20)
man irgi buvo pradėję slinkti, bet padėjo ricinos ir varnalėšų aliejaus kaukės. Grynos. Sunkoka ištepti, bet rezultatas puikus
O koki varnalesu alieju naudojate?
MissBootee super viskas pasakyta.
QUOTE(odriana @ 2013 08 31, 16:04)
Kai slinko plaukai, irgi čia lankiausi šioje temoje ir bandžiau visokius ten stebuklingus šampūnus ir ampules - tai galiu pasakyti, kad jokio poveikio ir rezultato nebuvo.
Svarbu pilnavertė mityba ir labai geri vitaminai. Ir dar vienas dalykas - jei patiriate stiprų nuolatinį stresą, nerimą ir jaudinimąsi, tai nesistebėkite, kad slenka plaukai...
Sėkmės
Sėkmės
Pilnai sutinku. Prasidejo atostogos, ir isslinkusiu plauku eme mazeti. Vel darbas- vel pilni namai.
QUOTE(Suprantama @ 2013 09 02, 18:43)
Pilnai sutinku. Prasidejo atostogos, ir isslinkusiu plauku eme mazeti. Vel darbas- vel pilni namai.
Va va, su tuo darbu... Atrodo įveiksiu vienus darbus ir bus ramu, kad pasibaigs tie viršvalandžiai, bet matyt įlindau į užburtą ratą... Tai va taip tie plaukai ir palieka mano problemom ir darbais apkrautą galvą
Šiaip ir ankščiau turėjau streso, ypač su egzaminais, bet niekad plaukai dėl tokių nieko neslinkdavo, galjau amžius nebe tas, kai viską atlaiko organizmas
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 01, 00:25)
Tiksliai dabar nepamenu pavadinimo, bet paprastą gryną varnalėšų aliejų. Berods mama vaistinėje buvo pirkusi
QUOTE(xxs-xs-s @ 2013 09 05, 10:54)
Tiksliai dabar nepamenu pavadinimo, bet paprastą gryną varnalėšų aliejų. Berods mama vaistinėje buvo pirkusi
paziurekit sudeti, ar tikrai jis toks grynas. Varnalesu gryno aliejaus nebuna. Buna tik maceratai. T.Y-sudziovintos varnalesos mirkomos 4 savaites kokiame nors baziniame aliejuje. As pati darausi sita varnalesini alieju. Buvau radusi 3 "grynus, naturalius" varnalesu aliejus. Ir ka jus sau manote? Baze-mineral oil-naftos atlieka.
Dar plaukams ir galvos labai patinka aliejins kaukes-kokosas ir kt. As ilasinu kelis lasus arbatmedzio i rozmarinu eteriniu alieju-galvos oa dziaugiasi.
Amla, alba ir bespalve xna, patinka plaukams. Yra Ebay geru alieju su amla, tik ne "Dabur" firmos, nes ju pagrindas tas pats mineral oil-nafta.
Su amla as irgi pati pasidarau aliejine istrauka. Amlos miltukus, kaip ir varnalesu, supilu i tamsaus stiklo buteliuka, uzpilu megiamu geru aliejumi ir 2-4 savaites siltai laikau. Kasdien reikia supurtyti. Paprasta ir ne karve kainuoja:)
viska perku www.eromanatural.lt pas Monika. Bet pilna parduotuveliu, kur galite rasti siu, naturaliu, ekologisku ingridientu
Ir dar, pirmoje vietoje mityba ir pozityvios mintys. Ir as, kaip kazkuri mergina, pasakiau sau,-"nu isslinko trecdalis plauku, nu i tfu, susitvarkys ir ataugs, kur jie desis" Ka jus manote, nustojo slinkti ir pilna atauginejanciu antenu. Ir nebesviesinu plauku kol kas, reikia atsigauti. Kolega darbe sako,-"kazka jau tu cia sumastei, kad buvai balta o dabar juoda" Jam atrodo, kad as tamsiai plaukus nusidaziau:) Nieko as nedaziau, tiesiog i kuoda susukuoju plaukus, tai sviesiu nesimato, o tik tamsus, atauges gabalas matosi ir vizualiai atrodo, kad as tamsi
Labas ,
Man plaukai slenka daugiau nei 1 metai, po antro gimdymo praejo jau 3 metai. Slinikimas labai stiprus ne 200 ir ne 300 per plovima:( vaikstau tik susirisus, klis plaukiukus:( Tyriausi , skydliauke, hormonus jos, bei mot hormonus, krauja ir moterisku ligu ieskojau....Viskas gerai. isgeriau n vitainu ir naudoju n serumu..
Gal kas nors usisdurete su tuo ir galit pasakyti ka galima butu dar isitirti?
Man plaukai slenka daugiau nei 1 metai, po antro gimdymo praejo jau 3 metai. Slinikimas labai stiprus ne 200 ir ne 300 per plovima:( vaikstau tik susirisus, klis plaukiukus:( Tyriausi , skydliauke, hormonus jos, bei mot hormonus, krauja ir moterisku ligu ieskojau....Viskas gerai. isgeriau n vitainu ir naudoju n serumu..
Gal kas nors usisdurete su tuo ir galit pasakyti ka galima butu dar isitirti?
man kelis menesius slinko plaukai tai po visu ampuliu, sampunu, kaukiu ir serumu padejo tik pats paprasciausias svogunas tiesa, maisiau ji su ricinos aliejumi, kartais su vandeniu praskiesdavau, nes buvau supermamoj paskaiciusi, kad vieno deti negali - nudegins.
Beja, po visu bandymu surasti tinkama galvos sampuna, kuris tiktu galvos odai apsistojai ties, taip vadinamuoji, co- washing. Plaukus plaunu tik balzamu.
Po 6 svogunu kaukiu ir menesio co-washing plaukai krenta normaliais kiekiais - apie 50-100 plauku kartu su plovimu
Beja, po visu bandymu surasti tinkama galvos sampuna, kuris tiktu galvos odai apsistojai ties, taip vadinamuoji, co- washing. Plaukus plaunu tik balzamu.
Po 6 svogunu kaukiu ir menesio co-washing plaukai krenta normaliais kiekiais - apie 50-100 plauku kartu su plovimu
Iš universiteto vaistinė snusipirkau odos skystį. Bet juk plaukams nuo slinkimo prašiau. Na, kaip suprantu įtrinti į odą. Siera, kamparo spir.tirpalas, čemerių vanduo, paprikų trinktūra, salicio rūgšties spir. tirpalas, boro rūgšties tirpalas. Kažkaip grėsmingai skamba visos tos rūgštys. Bijau teptis. Gal kuri vartojot jau?