QUOTE(MissBootee @ 2013 08 29, 12:40)
Sveikos, tenka jungtis prie jūsų, per dieną išslenka 200 - 300 plaukų.. eisiu tirtis feritiną, tik gal žinot , ar prieš šitą tyrimą reikia nevalgyt, negert, nerūkyt?
Šiam tyrimui nereikia nieko specialaus daryti ar nedaryti prieš jį. Jis tikslus geležies nustatymo organizme tyrimas bet kokiu atveju.
Na man ir kažkada buvo ta mintis, kad šampūnais galima sustabdyti plaukų slinkimo priežastį. Na nebent kuriam laikui ar šiaip kai priežastys netūno organizmo viduje. Bet jei, tarkim, pas tave skydliaukės hormonų gamyba sutrikusi, organizmą išbalansavo KT naudojimas, tau trūksta geležies, šių dalykų nesusitvarkysi per galvos odą šampūnais jokiais būdais.
Aš šiuo metu užsiėminėju feritino kiekio auginimu. Kol kas dar trumpai, tik antras mėnuo eina, tai rezultatų akivaizdžių nematyti. Kai kada atrodo, kad jau apstojo, bet kai kada vėl gausiau iškrenta. Dar ir per anksti kažko tikėtis. Tik sužinojusi, kad trūksta geležies, nustojau ir Ell Craneliu terliotis. Nors ir sako, kad geras preparatas, bet suprantu, kad jis man nepadės, geležies jis nepriduos.