Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(MissBootee @ 2013 08 29, 12:40)
Sveikos, tenka jungtis prie jūsų, per dieną išslenka 200 - 300 plaukų..  unsure.gif  eisiu tirtis feritiną, tik gal žinot , ar prieš šitą tyrimą reikia nevalgyt, negert, nerūkyt?  smile.gif

Šiam tyrimui nereikia nieko specialaus daryti ar nedaryti prieš jį. Jis tikslus geležies nustatymo organizme tyrimas bet kokiu atveju.

Na man ir kažkada buvo ta mintis, kad šampūnais galima sustabdyti plaukų slinkimo priežastį. Na nebent kuriam laikui ar šiaip kai priežastys netūno organizmo viduje. Bet jei, tarkim, pas tave skydliaukės hormonų gamyba sutrikusi, organizmą išbalansavo KT naudojimas, tau trūksta geležies, šių dalykų nesusitvarkysi per galvos odą šampūnais jokiais būdais.

Aš šiuo metu užsiėminėju feritino kiekio auginimu. Kol kas dar trumpai, tik antras mėnuo eina, tai rezultatų akivaizdžių nematyti. Kai kada atrodo, kad jau apstojo, bet kai kada vėl gausiau iškrenta. Dar ir per anksti kažko tikėtis. Tik sužinojusi, kad trūksta geležies, nustojau ir Ell Craneliu terliotis. Nors ir sako, kad geras preparatas, bet suprantu, kad jis man nepadės, geležies jis nepriduos.
Atsakyti
6Man tai lqbai padejo jamaikos juoduju ricinu aliejus. Pirma kart ji dar maisiau su sapote aliejum(berods taip vadinas).
Kaip del sustabdymo slinkt nezinau, kazkaip palaipsniui nustojo. Bet ataugineja masiskai. Pilnas eziukas ant galvos. Kirpejos net klausdavo ar buvau issiskutus sonus biggrin.gif
Slenka periodiskai taip, kad rodos nupliksiu. O dermatologai tai ka....
Vienas tipo normalu turi slinkt, kiti duoda kokiu ale reklaminiu vaistu po 50 lt, patepliodavau-rezultatas nulinis. Is visu isbandytu, pereile metu, tepaliuku, tik sis aliejus rezultata dave. Dabar reika vel uzsiimt, tik taip tingisi laikyt ji issitepus ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

vakar Droge užmačiau akciją Himalaya šampūnui nuo plaukų slinkimo ir nusprendžiau išbandyti.. kadangi paskutiniu metu ši problema žiauriai kankina, ir atrodo, kad kuo toliau tuo labiau.. dar keista, kaip ne plika.. kai po tiek daug kiekvieną kartą šukuodama plaukus palieku jų šukose.. doh.gif

gal esat kuri išbandžiusi ir galit parašyt savo nuomonę apie šį produktą?

user posted image

dar skaičiau, kad prie jo rekomenduojama naudoti Himalaya kremuką plaukams.. buvau užėjusi į keletą vaistinių, bet niekur neradau.. unsure.gif bet jis kainuoja nelabai pigiai.. gal esat ir jį naudojusios.. įdomu ar padeda.. ar neverta bandyt? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Vėja-: 29 rugpjūčio 2013 - 14:16
Na aš tai netikiu kad šampūnas gali padėti. Kaip kompleksinė priemonė tikrai nepakenks, paruoš plaukus kitoms procedūroms, bet vien nuo šampūno slinkimu atsikratyt tai kažin... Greičiau savaime nustos slinkti. aš labai rekomenduoju Fitoval ampules, ten su dozatoriumi, apie 30lt, na nenuplaunamos tokios, reikia į plaukų šaknis įtrinti. Tai tikria padėjo per sesoninį plaukų slinkimą. Vaistinėse.
Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2013 08 29, 15:13)
sveikos merginos 4u.gif
gal esat kuri išbandžiusi ir galit parašyt savo nuomonę apie šį produktą?

user posted image

dar skaičiau, kad prie jo rekomenduojama naudoti Himalaya kremuką plaukams.. buvau užėjusi į keletą vaistinių, bet niekur neradau..  unsure.gif  bet jis kainuoja nelabai pigiai.. gal esat ir jį naudojusios.. įdomu ar padeda.. ar neverta bandyt?  ax.gif

Šampūnas kaip šampūnas, toks gana tirštokas smile.gif Naudojau jį, stebuklų nedarė, daug geresnis kremas štai šis, bent šioks toks poveikis buvo matyt user posted image Juo išsitepi galvą ir palieki nakčiai. Gali išbandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 08 29, 15:29)
Šampūnas kaip šampūnas, toks gana tirštokas  smile.gif Naudojau jį, stebuklų nedarė, daug geresnis kremas štai šis, bent šioks toks poveikis buvo matyt user posted image Juo išsitepi galvą ir palieki nakčiai. Gali išbandyt  4u.gif

o kur galima rasti kremuko? nes aš kiek buvau vaistinių, tai neradau.. gal kažkokioj tik specealizuotoj jo būna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2013 08 29, 15:54)
o kur galima rasti kremuko? nes aš kiek buvau vaistinių, tai neradau.. gal kažkokioj tik specealizuotoj jo būna?  g.gif

Eurovaistinėje būna pirkti. Taip pat turi Gintarinė vaistinė, internetu galima užsisakyti, o paskui nemokamai iš vaistinės atsiimti, nes taip pigiau išeina http://www.vaistine....n...9&ID=340994
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 08 29, 16:20)
Eurovaistinėje būna pirkti. Taip pat turi Gintarinė vaistinė, internetu galima užsisakyti, o paskui nemokamai iš vaistinės atsiimti, nes taip pigiau išeina  http://www.vaistine....n...9&ID=340994

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hospes @ 2013 08 29, 15:22)
Na aš tai netikiu kad šampūnas gali padėti. Kaip kompleksinė priemonė tikrai nepakenks, paruoš plaukus kitoms procedūroms, bet vien nuo šampūno slinkimu atsikratyt tai kažin... Greičiau savaime nustos slinkti.

Aš ir nebetikiu, kad šampūnai gali sustabdyti slinkimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(AmiR_ @ 2013 08 22, 19:22)
Sveikos,

Gal kuri bandėt galvos odos masažą su suskystintu azotu?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 08 29, 13:37)
Aš šiuo metu užsiėminėju feritino kiekio auginimu.

Kokiais vaistais jį auginate ?
Atsakyti
Sveikos,
Na aš taip pat turiu šia bėdą- plaukų slinkimą. blush2.gif Ankščiau naudojau Fitoval ampules, tai rezultatas labai geras. Tik turi nemalonu kvapa, bet tai pakenčiama, kadangi labai atgaivina plaukus. Kadangi gyvenu užsienyje tai neturiu kur įsygyti šių ampulių, grižusi į Lietuva būtinai nusipirksiu smile.gif
Atsakyti