Ar bandėte naudoti "Margarita" šampūną nuo plaukų slinkimo su ajerais? Aprašyme parašyta, kad švelniai išplauna plaukus, stiprina plaukų šaknis, stimuliuoja plaukų svogūnėlio veiklą taip padėdamas stabdyti plauko slinkimą. Plaukai įgauna tvirtumo, sumažėja plaukų slinkimas. Ir kaina labai prieinama, tik 5.49. Tik kaži ar geras ir ar padeda.. Gal yra išbandžiusių?
QUOTE(krema @ 2013 07 19, 15:12)
O jeigu i tema, mazakraujyste man visa gyvenima karts nuo karto atsinaujina arba buna pastoviai. Gelezi geriu nebent jau Hg nukrenta iki ~110g/l. Taciau, kad nustotu slinkti nuo gelezie plaukai - to dar nera buve, nors ir pasikeliu ta gelezi iki ~125g/l su papildais. Taip, kad pradejus gerti gelezies preparatus nustos slinkti plaukai, neturekite labai daug vilties
Nesutinku su jusu paskutiniu teiginiu. Jums gelezis nepadejo, o man sustabde slinkima.
Metu pradzioj atlikus kraujo tyrimus ir radus, kad man nepakanka gelezies, nusipirkau keleto formos papildu (gelezies kapsules, plius Spatone vandenuka), ir po keliu menesiu plaukai nustojo kristi masiskai. Po dar menesio budavo iskrenta tik po kelis kas diena. Viskas labai individualu
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 28, 22:54)
Ar bandėte naudoti "Margarita" šampūną nuo plaukų slinkimo su ajerais? Aprašyme parašyta, kad švelniai išplauna plaukus, stiprina plaukų šaknis, stimuliuoja plaukų svogūnėlio veiklą taip padėdamas stabdyti plauko slinkimą. Plaukai įgauna tvirtumo, sumažėja plaukų slinkimas. Ir kaina labai prieinama, tik 5.49. Tik kaži ar geras ir ar padeda.. Gal yra išbandžiusių?
Tikrai nieko nepadėjo ,pirkau su viltim, bet...
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 28, 23:54)
Nepadeda. Ir plauka sausina. Apskritai netikiu, kad yra sampunas, kuris sumazintu slinkima Galbut naturalios kaukes kazkiek padeda, bet tik ne sampunai, kurie ant galvos odos buna minute ar dvi.
Apskritai netikiu, kad yra sampunas, kuris sumazintu slinkima Galbut naturalios kaukes kazkiek padeda, bet tik ne sampunai, kurie ant galvos odos buna minute ar dvi.
išbandykite Plantur 39. Kaina nemažai, bet tikrai labai geras ir ilgam užtenkaa. Pati išbandžiau, vos kelis kartus panaudojus jau slinkimas žymiai sumažėjo, greitai ir visai išnyko.
Sesė "užrekomendavo", pati panaudojo, kadangi liko, man perdavė, pati susidorojau su bėda, tai dare ir mamai tą patį buteliuką nuvešiu. Tikrai puikus sprendimas !
naudojau Biocutrin plius seruma, euruose pirkau, nenuplaunamas,
man padejo,
man padejo,
Sveikos, tenka jungtis prie jūsų, per dieną išslenka 200 - 300 plaukų.. eisiu tirtis feritiną, tik gal žinot , ar prieš šitą tyrimą reikia nevalgyt, negert, nerūkyt?
Na dabar bent jau žinosiu, kad Margaritos nuo plaukų slinkimo pirkti neverta. O Plantur tikrai geras pasirodė iš aprašymo, jis skatina plaukų augimą? Aš bet kokį šampūną ant galvos palaikau ~5 min., balzamą kartais ir ilgiau. Šampūno niekada iškart nenuplaunu. Gal ir blogai darau, nežinau, bet taip jau pripratus.
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 29, 12:23)
Na dabar bent jau žinosiu, kad Margaritos nuo plaukų slinkimo pirkti neverta. O Plantur tikrai geras pasirodė iš aprašymo, jis skatina plaukų augimą? Aš bet kokį šampūną ant galvos palaikau ~5 min., balzamą kartais ir ilgiau. Šampūno niekada iškart nenuplaunu. Gal ir blogai darau, nežinau, bet taip jau pripratus.
aš šitą Plantur irgi palaikydavau, gal ne 5 min, gal tik 2-3, bet pakanka, mačiau, lyg ir kondicionierius plaukam Plantur yra, bet kažkaip neprireikė, labai veiksmingai ir šampūnas padėjo.
o kaip jis veikia, nelabai ir žinau, man svarbiau, kad padėjo ir tiek, bet, jei norite, daugiau pasakaityti galima čia
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 28, 23:54)
Nemanau, kad vien tik šampūnas gali padėti nuo plaukų slinkimo, jeigu yra rimta problema. Pirma reikia išsiaiškinti priežastį. Tačiau pakenkti taip pat, manau, negali
Papildyta:
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 08 29, 10:13)
išbandykite Plantur 39. Kaina nemažai, bet tikrai labai geras ir ilgam užtenkaa. Pati išbandžiau, vos kelis kartus panaudojus jau slinkimas žymiai sumažėjo, greitai ir visai išnyko.
Sesė "užrekomendavo", pati panaudojo, kadangi liko, man perdavė, pati susidorojau su bėda, tai dare ir mamai tą patį buteliuką nuvešiu. Tikrai puikus sprendimas !
Bandžiau, jokio rezultato . Čia matyt kaip kam.
QUOTE(MissBootee @ 2013 08 29, 12:40)
Sveikos, tenka jungtis prie jūsų, per dieną išslenka 200 - 300 plaukų.. eisiu tirtis feritiną, tik gal žinot , ar prieš šitą tyrimą reikia nevalgyt, negert, nerūkyt?
Kiek žinau nereikia. Bent man nereikėjo.
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 08 29, 14:02)
kai keista, neteko girdėti, akd kam nepadėtų. gaila gal pas jus kokia rimtesnė problemėlė, nes paprastai reikia ne slinkimą stabdyti, o to priežastį
Taip, tas tiesa . Pas mane hormoninio pobūdžio slinkimas, kaip tik gydausi. Tiesa, homeopatiniais vaistais, nes nebenoriu daugiau jokių hormonų.