Sveiko
Visi tyrimu rez. Pas mane geri visi imanomi tyr per ta laika padaryti tai kas tokiu atveju lieka laukti
merginos gal kas zino kur klaipedoje daro krioterapija plaukams?
Man plaukai slenka jau daug metu.. Pradejo nuo paauglystes ir slenka slenka, kuokstais, visi namai plauku, as nesuprantu kaip ju dar ant galvos yra Kaukes visokios isbandytos, sampunai, vitaminai... Bet turiu problemu ir su oda, tai galvoju, kad susije, pradejau gerti KT, tai lyg ir taisosi situacija, reikes stebeti :? Nes kazkada daug plauku turejau...
QUOTE(Fantastique @ 2013 07 25, 12:38)
Aš jau beveik susitvarkiau su plaukų slinkimu. Bent jau košmarišku, tai tikrai labai norėčiau pasiekti tą lygį, kai iškrisdavo du-trys plaukai šukuojant, o taip buvo visą gyvenimą iki kol pradėjo slinkti
Kaip aš jus suprantu Mano plaukai irgi nėra iki šiol rimtai slinkę, o dabar kas darosi Tai irgi ėmiau mitybą prisižiūrėti
Sveikutes,
Noreciau paklausti tu merginu , kurio slankesi Clinic klinikoje Vilniuje.
Kiek kainavo tyrimai?
Aciu labai
Noreciau paklausti tu merginu , kurio slankesi Clinic klinikoje Vilniuje.
Kiek kainavo tyrimai?
Aciu labai
O kur,mergaites,lanketes pas Grigaitiene?GK klinikoj Vilniuj?
Pavartokit Kalcis+Magnis+Cinkas. Man iškart kuokštais slinkti nustojo.
Dabar vaistinėse kaip tik nuolaidos.
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 08 03, 14:26)
Pavartokit Kalcis+Magnis+Cinkas. Man iškart kuokštais slinkti nustojo.
Mano mama šituos papildus geria, žiūrėsiu kokie rezultatai jai bus
Tyrimai puikus nebezinau ka daryti eina jau 3men. Gyd tik galva kraipo ir tiek is serijos ko tau reikia is manes ka tokiu atveju daryt juk ir papildai turi buti geriami kazkurio kompensacijai...
Tą plaukų slin kimą iš dalies įtakoja ir neteisingas šepečio pasirinkimas. Ankščiau man būdavo, kad šukuodavaus ir kuokštais plaukai, o dabar naudoju medines, tai iš ties atrodo, kad tie plaukučiai visi lieka ir mažiau matomas slinkimas.
Nesutikčiau dėl ryšio tarp plaukų slinkimo ir medinių ar nemedinių šukų
Turiu visokių, bet...
Turiu visokių, bet...
Na nežinau, jei šukuojami neteisingai, ai gal kažkiek įtakos turi šukos Bet šiaip nesitiki, kad slinkimo priežastis galėtų būti plastikinės šukos