Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(imdigo @ 2012 11 16, 00:08)

imdigo, 16 Lap 2012 - 00:08, parašė:

imdigo, 16 Lap 2012 - 00:08, parašė:

o dabar dziaugiuosi nes plaukuciai atsigauna ir matau nauju antenu,zinoma per tuos menesius tai tikriausiai apie puse plauku netekau gal daugiau,bet tikiuosi dalis ju sugrys...

o dabar dziaugiuosi nes plaukuciai atsigauna ir matau nauju antenu,zinoma per tuos menesius tai tikriausiai apie puse plauku netekau gal daugiau,bet tikiuosi dalis ju sugrys...

Šaunuole, imdigo thumbup.gif
Svarbu kompleksiškai gydytis, ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus, tada ir bus rezultatai. Aš irgi pasistengiau susitvarkyt mitybą, geriu geležį, Priorin pakaitom su Hair Volume. Paskutiniai tyrimai parodė, kad padidėjo geležies ir feritino kiekis (anksčiau pastoviai būdavo geležies trūkumo mažakraujystė).
Trinkdama galvą į šampūną ir balzamą įlašinu po lašelį levandos ar rozmarino eterinio aliejaus. Po plovimo perskalauju ramunėlių ar žalios arbatos nuoviru. Aišku, vis dar naudoju minoksidilį 2 proc., nes man diagnozuota alopecija.
Plaukus nusirėžiau trumpai. Dabar atrodo, kad plaukų yra daugiau ir slinkimas sumažėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2012 11 16, 12:29)

Eighteen, 16 Lap 2012 - 12:29, parašė:

Paskutiniai tyrimai parodė, kad padidėjo geležies ir feritino kiekis (anksčiau pastoviai būdavo geležies trūkumo mažakraujystė).

Paskutiniai tyrimai parodė, kad padidėjo geležies ir feritino kiekis (anksčiau pastoviai būdavo geležies trūkumo mažakraujystė).

O koks buvo ir koks dabar yra feritino kiekis?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 11 16, 11:25)

Miaška, 16 Lap 2012 - 11:25, parašė:

Aš vakar prieš plovimą išbandžiau tą valomąjį aliejuką galvos odai, labai įdomus jausmas, šaldantis, kurį laiką jautėsi, net ir išplovus galvą. Po kito plovimo bandysiu kitą priemonę - irgi valančią, tik šildančią. Aišku, daug ataugančių plaukų džiugina, bet jau tikrai galėtų sustoti slinkti, nes liks tik tas ežiukas tuoj doh.gif

Aš vakar prieš plovimą išbandžiau tą valomąjį aliejuką galvos odai, labai įdomus jausmas, šaldantis, kurį laiką jautėsi, net ir išplovus galvą. Po kito plovimo bandysiu kitą priemonę - irgi valančią, tik šildančią. Aišku, daug ataugančių plaukų džiugina, bet jau tikrai galėtų sustoti slinkti, nes liks tik tas ežiukas tuoj doh.gif

Pas mane tai pilna galva antenu biggrin.gif vaizdelis nekoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2012 11 16, 13:29)

Eighteen, 16 Lap 2012 - 13:29, parašė:

Eighteen, 16 Lap 2012 - 13:29, parašė:

Šaunuole, imdigo  thumbup.gif
Svarbu kompleksiškai gydytis, ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus, tada ir bus rezultatai. Aš irgi pasistengiau susitvarkyt mitybą, geriu geležį, Priorin pakaitom su Hair Volume. Paskutiniai tyrimai parodė, kad padidėjo geležies ir feritino kiekis (anksčiau pastoviai būdavo geležies trūkumo mažakraujystė).
Trinkdama galvą į šampūną ir balzamą įlašinu po lašelį levandos ar rozmarino eterinio aliejaus. Po plovimo perskalauju ramunėlių ar žalios arbatos nuoviru. Aišku, vis dar naudoju minoksidilį 2 proc., nes man diagnozuota alopecija.
Plaukus nusirėžiau trumpai. Dabar atrodo, kad plaukų yra daugiau ir slinkimas sumažėjo  thumbup.gif

Šaunuole, imdigo  thumbup.gif
Plaukus nusirėžiau trumpai. Dabar atrodo, kad plaukų yra daugiau ir slinkimas sumažėjo  thumbup.gif

Dar pamirsau pasakyti kad geriau priorina viena pakuote,dar siandien paziurejau ar yra antenu,o ju buvo pilna...kaip bebutu viska pratesiu kol visiskai sustos plauku slinkimas
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 11 16, 11:56)

Meskute_as, 16 Lap 2012 - 11:56, parašė:

Meskute_as, 16 Lap 2012 - 11:56, parašė:

Pas mane tai pilna galva antenu  biggrin.gif vaizdelis nekoks  biggrin.gif

Mano plaukai banguoti, tai antenos guli, nesimato. Nebent plaukus perskiriu į kitą pusę, tada visos atsistoja biggrin.gif
Atsakyti
Eighteen kiek laiko naudojat minoxidili? Ar yra koks rezultatas?
Atsakyti
as pastaruoju nuo slinkimo vartojau zuvu taukus ir biotina, nu rezultatas zinokites nerealus, nelenka ir auga i ilgi labai , nuo liepos menesio 10 cm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2012 11 16, 12:29)

... Aišku, vis dar naudoju minoksidilį 2 proc., nes man diagnozuota alopecija.

... Aišku, vis dar naudoju minoksidilį 2 proc., nes man diagnozuota alopecija.

Kuri alopecija tau diagnozuota 4u.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Meskute_as @ 2012 11 16, 12:56)

Meskute_as, 16 Lap 2012 - 12:56, parašė:

Meskute_as, 16 Lap 2012 - 12:56, parašė:

Dziaukis biggrin.gif ,po meteliu keliu turesi kupeta plauku thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(imdigo @ 2012 11 16, 13:10)

imdigo, 16 Lap 2012 - 13:10, parašė:

imdigo, 16 Lap 2012 - 13:10, parašė:

Dar pamirsau pasakyti kad geriau priorina viena pakuote,dar siandien paziurejau ar yra antenu,o ju buvo pilna...kaip bebutu viska pratesiu kol visiskai sustos plauku slinkimas

Kai tiek daug visko vartojai ,sunku suprasti kas butent tau labiausiai pagelbejo smile.gif
O Priorin kaip vartojai ,po kiek per diena ?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 11 16, 11:25)

koks cia aliejukas, kur pirkot?
Atsakyti

Kai tiek daug visko vartojai ,sunku suprasti kas butent tau labiausiai pagelbejo smile.gif
O Priorin kaip vartojai ,po kiek per diena ?
[/quote]
Zinok man ir sunku,bet rasau tuos kuriuos labiausiai itarineju kurie padejo....
Priorin geriau po dvi kapsules i diena
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2012 11 16, 12:56)

Adera777, 16 Lap 2012 - 12:56, parašė:

Adera777, 16 Lap 2012 - 12:56, parašė:

Ankstesnių metų mano feritinas buvo 13 mg/l, šiaip ne taip buvau pasikėlus jo lygį iki 20 mg/l, o dabar pasiekė net 31 mg/l thumbup.gif (norma moterims yra moterims 15 – 150 mg/l).
QUOTE(Rasytee @ 2012 11 16, 13:51)

Rasytee, 16 Lap 2012 - 13:51, parašė:

Rasytee, 16 Lap 2012 - 13:51, parašė:

QUOTE(NakedA @ 2012 11 16, 17:58)

NakedA, 16 Lap 2012 - 17:58, parašė:

NakedA, 16 Lap 2012 - 17:58, parašė:

Kuri alopecija tau diagnozuota  4u.gif ?

Kuri alopecija tau diagnozuota  4u.gif ?

Diagnozuota androgeninė alopecija, plaukų slinkimas ypač pasireiškė nutraukus KT vartojimą. Naudojau minoksidilį (2%) su pertraukom apie pora metų. Atrodo, kad yra rezultatas (gal ne vien minoksidilio, bet ir feritino atstatymo dėka): daugiau nebeplinku, o probleminėse vietuose yra naujų plaukučių, nors ir labai plonyčių.
Atsakyti
Man nuo laukų slinkimo padeda ampulės imperity, tikrai geras dalykas 4u.gif išsiplovus galvą, išslenka iki 20 plaukų tik, anksčiau kas dėdavosi, baisu ir pagalvoti smile.gif
Atsakyti