Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(hospes @ 2013 07 08, 11:35)
O man, jei tikrai narkozė kalta, sureagavo lygiai po 2mėnesių. Vieną dieną atsikėliau ir pradėjo slinkt.  schmoll.gif
Šiandien turiu vizitą pas kirpėją, šviesint plaukus. siregistravau kai dar neslinko. Gal net nesutiks man jų šviesint, o planavau tai vienu dviem tonais. schmoll.gif
Turbūt nereiktų man dažyt kai taip slenka, bet pikta jau daros. Vasara, o šita galvos puošmena kaip krenta, taip krenta.
Nusipirkau Fitoval vitminų, bet lyg ir papykina nuo jų. blink.gif Dar losjoną į šaknis tepamą Fitovalio nusipirksiu, man jis per kelias savaites sustabdė sezoninį rudeninį plaukų slinkimą. Žiūrėsim. unsure.gif

Aš esu gėrus Fitoval. Bet paskui ėmė pykinti nuo jų, matyt persisotino organizmas jų g.gif Šiaip geriau nevartoti jei pykina.
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 07 08, 12:04)
Aš esu gėrus Fitoval. Bet paskui ėmė pykinti nuo jų, matyt persisotino organizmas jų  g.gif  Šiaip geriau nevartoti jei pykina.

As taip pat kazkada seniai geriau fitoval ir irgi pykino.. Issprendziau sia problema gerdama vitaminus vakare, po valgio. Bet neilgai juos vartojau, nes poveikis man buvo nulinis.
Atsakyti
Hm. O man Fitoval'io plaukų ampulės (du buteliukai sudozuoti, trint šaknis 2x savaitėj) tai sustabdė slinkimą vos po kelių savaičių. Matyt kaip kam. O va, vitmainai, antra diena kai geriu, ir pilvą skauda. sad.gif Bet jau kaip nesiseka tai nesiseka.

O kokius vitaminus jūs rinktumėtės iš LT vaistinių? Nieko nesisiunčiant iš užsienio.
Atsakyti
QUOTE(hospes @ 2013 07 08, 13:58)
Hm. O man Fitoval'io plaukų ampulės (du buteliukai sudozuoti, trint šaknis 2x savaitėj) tai sustabdė slinkimą vos po kelių savaičių. Matyt kaip kam. O va, vitmainai, antra diena kai geriu, ir pilvą skauda. sad.gif Bet jau kaip nesiseka tai nesiseka.

O kokius vitaminus jūs rinktumėtės iš LT vaistinių? Nieko nesisiunčiant iš užsienio.

Man labiausiai suvešėjo plaukai po Hair Volume ir skystos geležies kurso (esu linkusi į mažakraujystę). Bet čia kiekvienam individualiai. Reiktų išsitirti, kokių mikroelementų ar vitaminų trūksta ir ar nėra kokio susirgimo (pvz., skydliaukė ar alopecija) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2013 07 08, 09:50)
Jungiuosi ir aš su plaukų slinkimu. verysad.gif Pastebėjau dar žiemą, bet pavasarį buvau pas kirpėją, ji mane nuramino, kad tai tik sezoninis slinkimas. Parodžiau daug naujų ataugusiu plaukučių-ežiuką ties smilkinio-kaktos liniją, tai sakė, kad gi atauga, pati matote. Bet faktas toks, kad jie paugo iki 4 cm ir vėl išslinko, vel matau 1-2 cm. naujus plaukučius. Kažkodėl nesilaiko. Na ir dar praretėjo gerokai per vidurinę liniją, matau galvos odą  doh.gif 

Eisiu darytis tyrimų, tik gal galite patarti kokius?
-Kaip supratau reikia pas trichologa? (kur Vilniuje geriausias?)
-Trichograma
-Feritinas.
-skydliaukės, bet nežinau kiek tikslinga. Turiu  autoimuninį tireoiditą, bet hormonai normoje, kolkas nėra nei hipo nei hiper funkcijos.

Ar reikia dar kokius mikroelementus tirti? - pvz. kalcis,selenas, cinkas, vit .D?
Vitaminų dar jokių nebandžiau, gąsdina dideli grupės B kiekiai, kurie 100 kart viršija dienos norma. Galvoju, gal iš pradžių tyrimus padaryti, ir jei trūksta Feritino, geti Fe papildus kol atsistatys.

As irgi turiu autoimunini tiroidita,atrodo hormonai normoj,o plauku sustabdyt slinkima neimanoma.Geriau visokiausiu vitaminu,pakeiciau mityba,sportuoju,nieko gero.Del tyrimu,galit pasidaryt vitamina D,nes sergant skydliauke,jo pasisavinimas sunkesnis,o nuo jo irgi slenka plaukai.Moteriskus ir vyriskus hormonus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 07 08, 12:23)
Meskute plaukai sureaguoja po 3 men tai labai galimas variantas kad tai juo antibijotiku.

Taip juk ir i kontraceptines sureagavo tik po 3 menesiu kai meciau doh.gif
OMG doze buvo tikrai labai didele ekstrine kad nesimestu sepsis...
2 tabletes po 500mg... ir atsikeliau viena ryta ir pradejo slinkti iki to laiko nieko panasaus nebuvo... tyriausi bendr tik tyrima bet nerode gelezies trukumo..
tai jei del antibu tuomet ka laukti savaime praeis?
Sian nusiprikau Martinoje aliejaus varnalesu ai sakau pasitepliosiu ir tuo blogiau jau nebus... bet toks merginos durnavotas jausmas sporte aerobikoje sian apsidairau visu mano plaukai verysad.gif kaip kad kokia Pagieza is siaubo filmo biggrin.gif

MERGINOS DAR KLAUSIMELIS UZMESKIT AKELES bigsmile.gif biotino Grigaitiene kiek mg israsydavo pamirsau blush2.gif
Biotin 1 mg 100 kapsuliu 35 ltBiotin 5 mg 110 kapsuliu 55 ltBiotin 10 mg 100 tableciu

Radau dar viena klinika Vilniuje turincia trichologa..
http://www.clinicin.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute_as: 08 liepos 2013 - 18:12
gal kas nors bandet TRX2? idomu ar verta uzisakyt? g.gif

http://www.trx2.com/...loss-treatment/

girdejau geru atsiliepimu, bet tik is vyru biggrin.gif
Papildyta:

ir kaip su maxihair is iherb ? ar kas nors gavot nuo jo matomu rezultatu?
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2013 07 08, 18:32)
tyriausi bendr tik tyrima bet nerode gelezies trukumo..

Bendras kraujo tyrimas nerodo gelezies trukumo. Jei Jus apie hemoglobino kieki kraujyje, tai cia ne tas pats. Gelezies kiekiui nustatyti daromas atskiras mokamas feritino tyrimas. Kainuoja jis kelis litus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2013 07 09, 11:07)
ir kaip su maxihair    is iherb ?  ar kas nors gavot nuo jo matomu rezultatu?

Maxi hair nusipirkau, bet dar nenaudojau. Temoje rase, kad labai skatina plauku augima.
Atsakyti
QUOTE(Suprantama @ 2013 07 09, 11:22)
Bendras kraujo tyrimas nerodo gelezies trukumo. Jei Jus apie hemoglobino kieki kraujyje, tai cia ne tas pats. Gelezies kiekiui nustatyti daromas atskiras mokamas feritino tyrimas. Kainuoja jis kelis litus smile.gif
Papildyta:

Maxi hair nusipirkau, bet dar nenaudojau. Temoje rase, kad labai skatina plauku augima.

dekuj smile.gif tai gal reiks pabandyt, nes kaina Maxi Hair juokinga lyginant su kitais populiariais variantais smile.gif

kitas klausimas visoms, gerusioms vitaminus plaukams - ar vitaminai neskatino plauku augimo kitose vietose, kur ju but neturetu, t.y. kojos, rankos, bikini. ar nepastebejot didesnio nepageidaujamo plaukuotumo, kad dazniau reikia depiliuoti ir panasiai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 09 liepos 2013 - 10:36
QUOTE(lisik @ 2013 07 09, 11:34)
dekuj smile.gif tai gal reiks pabandyt, nes kaina Maxi Hair juokinga lyginant su kitais populiariais variantais smile.gif

kitas klausimas visoms, gerusioms vitaminus plaukams - ar vitaminai neskatino plauku augimo kitose vietose, kur ju but neturetu, t.y. kojos, rankos, bikini. ar nepastebejot didesnio nepageidaujamo plaukuotumo, kad dazniau reikia depiliuoti ir panasiai? smile.gif

Pastebejom bigsmile.gif bet plaukus rauti ar skusti lengviau, nei juos uzauginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprantama @ 2013 07 09, 11:54)
Pastebejom  bigsmile.gif bet plaukus rauti ar skusti lengviau, nei juos uzauginti  mirksiukas.gif

ech.... isties tai logiska, nes juk papildai veikia visa organizma verysad.gif o as darausi elektroepiliacija, tai jau nedaug liko iki visisko plaukeliu isnaikinimo, tai visai nesinoretu, kad jie atsigautu.... ax.gif kol kas sekmingai nyksta... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprantama @ 2013 07 09, 11:54)
Pastebejom  bigsmile.gif bet plaukus rauti ar skusti lengviau, nei juos uzauginti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Tikrai taip, nepageidaujamose vietose plaukai taip pat tampa tvirtesni, juos sunkiau išrauti.

QUOTE(lisik @ 2013 07 09, 12:18)
ech.... isties tai logiska, nes juk papildai veikia visa organizma  verysad.gif  o as darausi elektroepiliacija, tai jau nedaug liko iki visisko plaukeliu isnaikinimo, tai visai nesinoretu, kad jie atsigautu....  ax.gif kol kas sekmingai nyksta...  smile.gif

Na, gausit rinktis kas svarbiau biggrin.gif
Atsakyti