Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(krema @ 2013 07 01, 18:57)
Sveikos, mane domina, is kur perkate biotina plaukams? As radau sitam puslapyje http://neringucy.web...daiplaukams.htm , bet siaip labai nemegstu pirkti internetu. Idomu ar vaistinese yra biotino?  g.gif  Siaip Pantogar man buvo labai veiksmingas kazkada kai geriau ir Furturer kapsules
user posted image
To buteliuko porai kartu uztekdavo ir po jo, praktiskai ne vienas plaukas nebeisslinkdavo  biggrin.gif  thumbup.gif Bet kaina... apie 30 Lt jis vienas... O as po kiekvieno plovimo naudojau... Bet kartais paziuriu kyla noras nusipirkti. Nors sampunai tos serijos man visiskai nepatiko schmoll.gif

As taip pat nerandu pirkti biotino doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute_as: 01 liepos 2013 - 17:55
QUOTE(krema @ 2013 07 01, 17:57)
Sveikos, mane domina, is kur perkate biotina plaukams?

Aš siunčiuosi biotiną iš biovea.com
Atsakyti
QUOTE(krema @ 2013 07 01, 17:57)
Sveikos, mane domina, is kur perkate biotina plaukams? As radau sitam puslapyje
Idomu ar vaistinese yra biotino?  g.gif 

LT, kiek ieškojau, biotino neradau, tai teko siųstis is vitacost. com. Plaukų augimą tikrai skatina- visur biggrin.gif
Atsakyti
Lietuvoje biotino galima rasti tik skelbimų portaluose. Aš pati siunčiausi iš iherb.com
Atsakyti
Merginos, o kokio stiprumo biotina perkate, pvz yra 1000mgc ir 5000mgc? Paskaiciau, kad zindanciom galima ji vartot, net i vitaminu nesciosioms sudeti jis ieina...
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2013 07 03, 13:44)
Merginos, o kokio stiprumo biotina perkate, pvz yra 1000mgc ir 5000mgc? Paskaiciau, kad zindanciom galima ji vartot, net i vitaminu nesciosioms sudeti jis ieina...

Aš kai jį vartojau, gėriau 10 000 mgc ir vartojau po dvi tabletes
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 07 03, 13:55)
Aš kai jį vartojau, gėriau 10 000 mgc ir vartojau po dvi tabletes

Na mistika kazkokia su tuo kiekiu, pagal ka orientuotis g.gif siaip B grupes vitaminu perdozuot nesinoretu, esu skaicius apie tai, kad gali sukellt net vezinius susirgimus, klausimas, kiek tiesos tame...
Atsakyti
Na aš tokią "porciją" prisimenu nuo anksčiau čia vienos pasisakiusios nares, kuriai tokią dozę rekomendavo gydytoja. Apie vėžinius susirgimus nesu girdėjusi. Ir dabar įlindau į googlę, nieko neradau. Nuo seniai prisimenu, kad vandenyje tirpius vitaminus perduozuoti nėra paprasta, jie nesikaupia organizme, šalinami su šlapimu. Kita situacija su tirpiais riebaluose vitaminais
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 07 03, 15:14)
Na aš tokią "porciją" prisimenu nuo anksčiau čia vienos pasisakiusios nares, kuriai tokią dozę rekomendavo gydytoja. Apie vėžinius susirgimus nesu girdėjusi. Ir dabar įlindau į googlę, nieko neradau. Nuo seniai prisimenu, kad vandenyje tirpius vitaminus perduozuoti nėra paprasta, jie nesikaupia organizme, šalinami su šlapimu. Kita situacija su tirpiais riebaluose vitaminais

Supratau 4u.gif tiesiog yra ir po 600mgc, tai cia tada visai maza doze, palyginus su 10000mgc, bet yra ir tokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 07 03, 15:14)

Sveikos,

paskaitau karts nuo karto dar tema.. nes plaukai vis dar slenka, bangomis, bet ne sezoninemis g.gif
cia turbut apie mane kalba ejo.. man israse gydytojas 20mg (4x5mg), bet liepe gert 2men ir daryt pertrauka..Apie jokius vezinius susirgimus ar salutinius poveikius nieko neminejo. Dabar parsisiunciau is iherb'o (nes baisiai brangiai man is vaistines gaudavos, pas mus nekompensuojami) ir geriu po 10mg, t.y. 2 kapsules, bet nereguliariai, nes kartais pamirstu blush2.gif
As manau, kad mano plauku saknys nusilpusios, nes jauciu, kad kuo ilgesni plaukai, tuo labiau slenka verysad.gif kai tik pasikerpu, tai sumazeja tas slinkimas..
Atsakyti
Man po narkozės ėmė kuokštais slinkti plaukai. Iškart nieko nebuvo - praėjo du mėnesiai ir nebeįmanoma, net nežinau, rištis, kasą pintis, palaidais vaikščiot ir šertis. schmoll.gif Teks nusikirpti turbūt. schmoll.gif O iki liemens plaukai. Kaip manot, ar ataugs man ežiuku nauji plaukučiai? sad.gif
Gal kokius vitaminus rekomenduotumėt? Svarbiausia dėl plaukų, kad sumažintų slinkimą, gal ir odos būklę kad pagerintų, galėtų ir aišku nauji nors kiek ataugt.

Gal Perfektilį? O gal tą skystį silica ar kažkokį tokį? Ir keik laiko man gerti? Aš negaliu internetu nieko užsisakinėt, iš to, kas lt vaistinėse yra. 4u.gif Labai ačiū jei kuri atsiliepsit ir pagelbėsit. 4u.gif
Atsakyti
tiek kiek laiko naudoju svogunus visiskai nieko apart to kad smirduke esu biggrin.gif
man nei dilgeles kuriomis labai saziningai ploviau nei svogunas nepadeda... plaukai slenka jau antras menuos, tai pakopil, visoki silicea, zuvu taukai nieko nepadejo... esu uzsakiusi priorin... siandien oastebejau kad yra galvoje tusciu ploteliu vietomis ir truputi supanikavau smile.gif
Atsakyti