Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

dėl šito nežinau g.gif tas aliejus irgi kaip vitaminai, nes jų turi tikrai daug smile.gif kai jau jausi, kad nebereikia, jausies žvali, energinga, nuotaikinga, oda atsigaus, plaukai atsigaus, organizmas susitvarkys, tai gali ir daryti pertrauką manau g.gif aš žadu kokius du gerus mėnesius pagerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantastique @ 2013 06 27, 16:34)
dėl šito nežinau  g.gif  tas aliejus irgi kaip vitaminai, nes jų turi tikrai daug smile.gif kai jau jausi, kad nebereikia, jausies žvali, energinga, nuotaikinga, oda atsigaus, plaukai atsigaus, organizmas susitvarkys, tai gali ir daryti pertrauką manau  g.gif aš žadu kokius du gerus mėnesius pagerti  smile.gif

Vat del zvalumo ir energijos man labiausiai ir reikia smile.gif . Taip jau susikloste, kad siuo metu labai daug dirbu ir labai pavargstu, jauciu, kad truputi nusilpo organizmas. Nenoriu laukt, kol tai atsilieps mano plaukams ir jie prades slinkti, todel si kart nutariau pagerti semenu aliejaus vietoj vitaminu, ziuresiu, kaip rezultatai smile.gif . Dar panaudosiu ir isoriskai, darant aliejine kauke. Blogiau tikrai nebus biggrin.gif .
Atsakyti
Nea, tikrai nepaseno, nes neseniai pirktas ax.gif Tiesiog man nelabai skonis schmoll.gif Tai su jogurtu maišydavau arba į salotas pildavau porą šaukštų ir valgydavau biggrin.gif
O dabar valgau košes su linų sėmenim, tai kaip ir aliejaus nebereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2013 06 27, 10:48)
jauciuosi kaip ligonis su savo plauku mase pastoviai besimetancia  verysad.gif kas liko is kasos tai jau ir nebepasakosiu...
Na po svogunu kaukes dar viltis mezoterapija, galvoju gal vel pas grigaitiene uzsirasyti, gal si karta vel kazka sumastys, tuo kartu tai padejo visgi biggrin.gif

Daug tau 4u.gif
Na daug kas sako kad svogunu kauke padeda, o vat apie mezoterapija nieko gero negirdejau unsure.gif
Gal tau nuo didelio streso ir tu toliau stresuoji. Gal genai? Bet reik bandyt visokius imanomus budus. O gal perdedat?
Na as irgi visur matau savo plaukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agleh @ 2013 06 28, 23:16)
Daug tau 4u.gif
Na daug kas sako kad svogunu kauke padeda, o vat apie mezoterapija nieko gero negirdejau unsure.gif
Gal tau nuo didelio streso ir tu toliau stresuoji. Gal genai? Bet reik bandyt visokius imanomus budus. O gal perdedat?
Na as irgi visur matau savo plaukus doh.gif

Sveikos gyvos 4u.gif

Na prisiduodu po svoguno kaukes naudojau 2k. tik tiek kolkas spejau. Na istiesu tai kazkiek maziau slenka, o gal jau tiesiog nebera kam slinkti biggrin.gif
Zodz, man atrod kad svogunas visai gerai mano plaukui tinka smile.gif aisku stebuklu kolkas nera, bet kazkiek geriau smile.gif
Atsakyti
Tik neapleiskit sito reikalo, darykit reguliariai ir tikrai pamatysit rezultata po menesio - dvieju. Tada jau profilaktiskai galesit daryt. Svogunas buvo pati veiksmingiausia ir pigiausia priemone is visu bandytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 29, 14:26)
Tik neapleiskit sito reikalo, darykit reguliariai ir tikrai pamatysit rezultata po menesio - dvieju. Tada jau profilaktiskai galesit daryt. Svogunas buvo pati veiksmingiausia ir pigiausia priemone is visu bandytu smile.gif

man ta priemonė visiškai nepadėjo, tik plaukelių pilną galvą priaugino ax.gif bet aš jau rašiau, kodėl man nepadėjo
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Naudojau ir as semenu alieju, pirkdavau is ukininko, sviezuteli. Skonis man bjaurus, be to nepajutau nieko zenklaus. Kaip slinko, taip ir slenka. Svoguno kauke dariau tik karta, bet po to gal pusmeti jauciau ta baisu kvapa. Kazkas buvo minejes, kad ji galima kazkuo prislopinti, gal pamenat kuo?
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2013 06 29, 11:56)
Sveikos gyvos  4u.gif

Na prisiduodu po svoguno kaukes naudojau 2k. tik tiek kolkas spejau. Na istiesu tai kazkiek maziau slenka, o gal jau tiesiog nebera kam slinkti  biggrin.gif
Zodz, man atrod kad svogunas visai gerai mano plaukui tinka  smile.gif aisku stebuklu kolkas nera, bet kazkiek geriau  smile.gif

O kaip darėt tą kaukę? Kiek svogūno dėjot, su kuo maišėt, kiek laiko laikėt ant galvos 4u.gif ?
Atsakyti
Stebuklo merginos tikrai neivyko slenka, bet gal kazkiek maziau, as itariu cia zinokit sau ir vidines bedas nes ir veida isbere, gali buti kad organizmas uzsiterses, todel pradejau sveikai maitintis gal irgi tures itakos...
As spaudziau svoguno sutis, dejau medaus ir ricinos aliejaus, laukiau valanda laiko cool.gif kvapo man nera tokio kaip cia kad kitos pasakoja... yra tiek kiek manes neerzina.
Atsakyti
QUOTE(Suprantama @ 2013 06 30, 10:58)
Sveikos smile.gif
Naudojau ir as semenu alieju, pirkdavau is ukininko, sviezuteli. Skonis man bjaurus, be to nepajutau nieko zenklaus. Kaip slinko, taip ir slenka. Svoguno kauke dariau tik karta, bet po to gal pusmeti jauciau ta baisu kvapa. Kazkas buvo minejes, kad ji galima kazkuo prislopinti, gal pamenat kuo?

Cinamono reikia det, kad tokio kvapo nebutu.
Atsakyti
Sveikos, mane domina, is kur perkate biotina plaukams? As radau sitam puslapyje http://neringucy.web...daiplaukams.htm , bet siaip labai nemegstu pirkti internetu. Idomu ar vaistinese yra biotino? g.gif Siaip Pantogar man buvo labai veiksmingas kazkada kai geriau ir Furturer kapsules
user posted image
To buteliuko porai kartu uztekdavo ir po jo, praktiskai ne vienas plaukas nebeisslinkdavo biggrin.gif thumbup.gif Bet kaina... apie 30 Lt jis vienas... O as po kiekvieno plovimo naudojau... Bet kartais paziuriu kyla noras nusipirkti. Nors sampunai tos serijos man visiskai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krema: 01 liepos 2013 - 16:58