QUOTE(Fantastique @ 2013 06 27, 16:34)
dėl šito nežinau tas aliejus irgi kaip vitaminai, nes jų turi tikrai daug kai jau jausi, kad nebereikia, jausies žvali, energinga, nuotaikinga, oda atsigaus, plaukai atsigaus, organizmas susitvarkys, tai gali ir daryti pertrauką manau aš žadu kokius du gerus mėnesius pagerti
Vat del zvalumo ir energijos man labiausiai ir reikia . Taip jau susikloste, kad siuo metu labai daug dirbu ir labai pavargstu, jauciu, kad truputi nusilpo organizmas. Nenoriu laukt, kol tai atsilieps mano plaukams ir jie prades slinkti, todel si kart nutariau pagerti semenu aliejaus vietoj vitaminu, ziuresiu, kaip rezultatai . Dar panaudosiu ir isoriskai, darant aliejine kauke. Blogiau tikrai nebus .
Nea, tikrai nepaseno, nes neseniai pirktas Tiesiog man nelabai skonis Tai su jogurtu maišydavau arba į salotas pildavau porą šaukštų ir valgydavau
O dabar valgau košes su linų sėmenim, tai kaip ir aliejaus nebereikia
O dabar valgau košes su linų sėmenim, tai kaip ir aliejaus nebereikia
QUOTE(Meskute_as @ 2013 06 27, 10:48)
jauciuosi kaip ligonis su savo plauku mase pastoviai besimetancia kas liko is kasos tai jau ir nebepasakosiu...
Na po svogunu kaukes dar viltis mezoterapija, galvoju gal vel pas grigaitiene uzsirasyti, gal si karta vel kazka sumastys, tuo kartu tai padejo visgi
Na po svogunu kaukes dar viltis mezoterapija, galvoju gal vel pas grigaitiene uzsirasyti, gal si karta vel kazka sumastys, tuo kartu tai padejo visgi
Daug tau
Na daug kas sako kad svogunu kauke padeda, o vat apie mezoterapija nieko gero negirdejau
Gal tau nuo didelio streso ir tu toliau stresuoji. Gal genai? Bet reik bandyt visokius imanomus budus. O gal perdedat?
Na as irgi visur matau savo plaukus
QUOTE(Agleh @ 2013 06 28, 23:16)
Daug tau
Na daug kas sako kad svogunu kauke padeda, o vat apie mezoterapija nieko gero negirdejau
Gal tau nuo didelio streso ir tu toliau stresuoji. Gal genai? Bet reik bandyt visokius imanomus budus. O gal perdedat?
Sveikos gyvos
Na prisiduodu po svoguno kaukes naudojau 2k. tik tiek kolkas spejau. Na istiesu tai kazkiek maziau slenka, o gal jau tiesiog nebera kam slinkti
Zodz, man atrod kad svogunas visai gerai mano plaukui tinka aisku stebuklu kolkas nera, bet kazkiek geriau
Tik neapleiskit sito reikalo, darykit reguliariai ir tikrai pamatysit rezultata po menesio - dvieju. Tada jau profilaktiskai galesit daryt. Svogunas buvo pati veiksmingiausia ir pigiausia priemone is visu bandytu
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 29, 14:26)
Tik neapleiskit sito reikalo, darykit reguliariai ir tikrai pamatysit rezultata po menesio - dvieju. Tada jau profilaktiskai galesit daryt. Svogunas buvo pati veiksmingiausia ir pigiausia priemone is visu bandytu
man ta priemonė visiškai nepadėjo, tik plaukelių pilną galvą priaugino bet aš jau rašiau, kodėl man nepadėjo
Sveikos
Naudojau ir as semenu alieju, pirkdavau is ukininko, sviezuteli. Skonis man bjaurus, be to nepajutau nieko zenklaus. Kaip slinko, taip ir slenka. Svoguno kauke dariau tik karta, bet po to gal pusmeti jauciau ta baisu kvapa. Kazkas buvo minejes, kad ji galima kazkuo prislopinti, gal pamenat kuo?
Naudojau ir as semenu alieju, pirkdavau is ukininko, sviezuteli. Skonis man bjaurus, be to nepajutau nieko zenklaus. Kaip slinko, taip ir slenka. Svoguno kauke dariau tik karta, bet po to gal pusmeti jauciau ta baisu kvapa. Kazkas buvo minejes, kad ji galima kazkuo prislopinti, gal pamenat kuo?
QUOTE(Meskute_as @ 2013 06 29, 11:56)
Sveikos gyvos
Na prisiduodu po svoguno kaukes naudojau 2k. tik tiek kolkas spejau. Na istiesu tai kazkiek maziau slenka, o gal jau tiesiog nebera kam slinkti
Zodz, man atrod kad svogunas visai gerai mano plaukui tinka aisku stebuklu kolkas nera, bet kazkiek geriau
O kaip darėt tą kaukę? Kiek svogūno dėjot, su kuo maišėt, kiek laiko laikėt ant galvos ?
Stebuklo merginos tikrai neivyko slenka, bet gal kazkiek maziau, as itariu cia zinokit sau ir vidines bedas nes ir veida isbere, gali buti kad organizmas uzsiterses, todel pradejau sveikai maitintis gal irgi tures itakos...
As spaudziau svoguno sutis, dejau medaus ir ricinos aliejaus, laukiau valanda laiko kvapo man nera tokio kaip cia kad kitos pasakoja... yra tiek kiek manes neerzina.
As spaudziau svoguno sutis, dejau medaus ir ricinos aliejaus, laukiau valanda laiko kvapo man nera tokio kaip cia kad kitos pasakoja... yra tiek kiek manes neerzina.
QUOTE(Suprantama @ 2013 06 30, 10:58)
Sveikos
Cinamono reikia det, kad tokio kvapo nebutu.
Sveikos, mane domina, is kur perkate biotina plaukams? As radau sitam puslapyje http://neringucy.web...daiplaukams.htm , bet siaip labai nemegstu pirkti internetu. Idomu ar vaistinese yra biotino? Siaip Pantogar man buvo labai veiksmingas kazkada kai geriau ir Furturer kapsules
To buteliuko porai kartu uztekdavo ir po jo, praktiskai ne vienas plaukas nebeisslinkdavo Bet kaina... apie 30 Lt jis vienas... O as po kiekvieno plovimo naudojau... Bet kartais paziuriu kyla noras nusipirkti. Nors sampunai tos serijos man visiskai nepatiko
To buteliuko porai kartu uztekdavo ir po jo, praktiskai ne vienas plaukas nebeisslinkdavo Bet kaina... apie 30 Lt jis vienas... O as po kiekvieno plovimo naudojau... Bet kartais paziuriu kyla noras nusipirkti. Nors sampunai tos serijos man visiskai nepatiko