Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(piene_66 @ 2013 06 15, 12:17)
Zinok, manau, kad isiviazduoju biggrin.gif saujom eina, siaubas. Bet ir ataugineja daug, tik tiek, kad pas mane tie ataugantys dar trumpuciai, nuo 3-5cm, ne ilgesni, dar nera ka sulygint, bet jei slinks panasiai, kaip tau, tiek laiko, tai ir as galesiu kirpciukus pasidaryt doh.gif  biggrin.gif Pas mane dar nesviecia plike ir siaip dekingas plaukas tuo, kad siek tiek puciasi, issiplovus galva, dar visai nieko vaizdelis, aisku, po pusdienio jau risu kuoda. Ech, labai tikiuosi, kad greitu metu susitvarkys viskas smile.gif o del kirpejo - idomu, ka jis patars. As esu nesiojus trumpus kirpimus, visai tinka man, jei pasiulys nusitrumpint, tai tikrai sutiksiu....bent jau moraliskai bus lengviai, vis ne toks didelis guzas iskritusiu plauku atrodys biggrin.gif

manau baisiau buvo kai pradejo ataugineti ir buvo puses iki 2 centimetru tie plaukai..tada tikrai juokingai atrode :-))) beje pas mane ir puciasi plaukas,tai sugebedavai kazkiek paslepti :-)
Na gal tu siek tiek palukek,kol nustos slinkti,tada pas kirpeja tiesiai :-) manau neverta dbar ju kirpti :-)
Atsakyti
Hm mastau.gif
Smagu, kad pastebite augančius naujus plaukus ir kad jie "juokingai" atrodo smile.gif Nes mano tik plonėja ir plonėja ... Atrodo lyg augtų nauji, tačiau net neina suprasti... Jokio žymaus skirtumo tarp senųjų ir naujai ataugančių plaukų unsure.gif
Atsakyti
Nakeda ar neketini isbandyt PRP ?
http://www.clinicin....ncijos-programa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 15 birželio 2013 - 23:28
QUOTE(Rasytee @ 2013 06 16, 00:23)

Pirmą kartą girdžiu apie tai g.gif
Ne... taip toli neisiu smile.gif Pavargau tiesą sakant kovoti. Dar turiu lašelį vilties, kad ir taip nustos slinkti smile.gif
Atsakyti
As pradejau mezoterapijos kursa tai kaip tik ir papasakojo apie si metoda , sake rezultatai kur kas geresni nei mezoterapijos bet kolkas man baigiai atrodo ta procedura
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 06 16, 01:18)
Hm  mastau.gif
Smagu, kad pastebite augančius naujus plaukus ir kad jie "juokingai" atrodo  smile.gif Nes mano tik plonėja ir plonėja ... Atrodo lyg augtų nauji, tačiau net neina suprasti... Jokio žymaus skirtumo tarp senųjų ir naujai ataugančių plaukų  unsure.gif

labas,kaip tu? kokias priemones naudoji? Jautiek seniai tave cia prisimenu ax.gif idomu kaip tavo plaukuciai atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2013 06 16, 16:25)
labas,kaip tu? kokias priemones naudoji? Jautiek seniai tave cia prisimenu ax.gif idomu kaip tavo plaukuciai atrodo unsure.gif

Na, galima sakyt, kad nieko nebevartoju smile.gif ,išskyrus kažkokį šampūną nuo slinkimo ir tą dermatologės išrašytą losjoną Chronostim user posted image ,bet tik sykį per savaitę patepu juo.
O šiaip pas mane hormoninis tas slinkimas, tai visos išorinės priemonės bereikalingos, aš taip manau. Jau ir taip sukišau ne vieną tūkstantį litų joms smile.gif
O plaukai mano ploni labai, ir toliau plonėja. Kažkur vienoj temoj merginos plaukų apimtį matavosi, pagalvojau reik ir man pasimatuot laugh.gif ,tai 5 cm verysad.gif O atseit jei mažiau nei 5 ar 6 (nepamenu tiksliai), tai reiškia, kad plaukai labai ploni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 16 birželio 2013 - 16:37
Tai man rodos pas jus plaukudar visai normaliai , mano suemus kasyte ne storesne nei pirsas o pirstai pas mane liekni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 06 16, 22:34)
Tai man rodos pas jus plaukudar visai normaliai , mano suemus kasyte ne storesne nei pirsas o pirstai pas mane liekni smile.gif

drinks_cheers.gif pas mane ir tiek pat...bet tai 5 cm - cia jau kupeta plauku g.gif ar as ne taip kazkaip suprantu ta matavima...pas mane gyvenime niekada tiek nebuvo biggrin.gif pas mane pvz pats plaukas yra storas, net labai, bet pagal kieki ju mazai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piene_66: 17 birželio 2013 - 07:57
Gal, pas mane gale plaukų nemažai, tačiau priekis visas prasišviečia. Kad viršuje būtų tiek kiek gale, net neimčiau galvon biggrin.gif
Baiminausi, kad tai nebūtų koks androgeninis plikimas, bet dermatologė nuramino, kad ne tas.
Nežinau, MB prašiau, kad pamatuotų.
O kiek jūsų, pamatuokit, palyginsim biggrin.gif
(p.s. Mūsų plaukų nuotraukos, ten merginos matavosi)
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 06 16, 01:23)

Aš bandžiau - pinigai į balą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2013 06 17, 12:06)
Aš bandžiau - pinigai į balą smile.gif

Kur daret? Kiek proceduru ? Kas kiek laiko ?zodziu domina viskas biggrin.gif
Atsakyti