QUOTE(piene_66 @ 2013 06 15, 12:17)
Zinok, manau, kad isiviazduoju saujom eina, siaubas. Bet ir ataugineja daug, tik tiek, kad pas mane tie ataugantys dar trumpuciai, nuo 3-5cm, ne ilgesni, dar nera ka sulygint, bet jei slinks panasiai, kaip tau, tiek laiko, tai ir as galesiu kirpciukus pasidaryt Pas mane dar nesviecia plike ir siaip dekingas plaukas tuo, kad siek tiek puciasi, issiplovus galva, dar visai nieko vaizdelis, aisku, po pusdienio jau risu kuoda. Ech, labai tikiuosi, kad greitu metu susitvarkys viskas o del kirpejo - idomu, ka jis patars. As esu nesiojus trumpus kirpimus, visai tinka man, jei pasiulys nusitrumpint, tai tikrai sutiksiu....bent jau moraliskai bus lengviai, vis ne toks didelis guzas iskritusiu plauku atrodys
manau baisiau buvo kai pradejo ataugineti ir buvo puses iki 2 centimetru tie plaukai..tada tikrai juokingai atrode :-))) beje pas mane ir puciasi plaukas,tai sugebedavai kazkiek paslepti :-)
Na gal tu siek tiek palukek,kol nustos slinkti,tada pas kirpeja tiesiai :-) manau neverta dbar ju kirpti :-)