QUOTE(Meskute_as @ 2012 11 12, 10:50)
altyvus slinkimas nuo rugsejo.. Pantagor pradejau gerti pries menesi, dabar geriu 2 pakuote. Tada jau menesi kazkur geriu biotina ir Ell tepalu tepuosi pagal Grygaitiene... sake pasirodyti po puses metu.. bet man nei trupucio negereja toliau slenka saujomis, nebezinau ka daryti ir ko griebtis...
Skydliauke tirta rugsejo menesi ir hormonai... krauja vel kartosiu.. nedramatizuoju tikrai, viskas i ka galiu atsiremti tai geguze- birzeli mestos gerti KT bet naudojau jas tik 1.5m ir pazekit kiek jau laiko praejo...
nu ziauriai liudna ir negera, pergyvenu siaubingai...
Labas,meskute o kodel tu vis pas gydytojus tiek vaikstai? Preitoje temoje kiek pamenu sakei kad taip pat eini pas gydytojus....gal paakiai pajuodo nuo didziulio streso? Ir plaukuciams negerai... Neleidi jiems nuo streso atsigauti,o tuo labiau jei gydytojai sako kad tyrimai geri ir ner prie ko prikibti...
As jau kuri laika buvau pradingusi tai pagalvojau reikia pranest kaip man sekasi...man plaukuciai labai stipriai slinko nuo liepos pabaigos ar rugpjucio pradzios,jau nepamenu tiksliai. Na tai va galiu pasakyti kad slinkimas yra labai apmazejas,neploviau galvos gal kokias penkias dienas ir labai abejoju ar simtas plauku iskrito..istikruju slinkimo apmazejima pastebejau jau kazkur dvi savaites,tik bijojau kazka sakyt kad neapsimeluociau
o jei pasakot ka naudojau tai oi oi oi kiek visko dariau,bet kelias priemones itariu kurios buvo veiksmingiausios - obuoliu,morku,bulviu sultys kiekviena ryta ant tuscio skrandzio,lazerines sukos ,sveika mityba( nevisiskai bet stengiausi kiek galejau) , imperity ampules nuo plauku slinkimo. Dar naudojau stai ka- loreal kerastase ampules,dariau zvakes pratima kad pagerinciau galvos kraujotaka( as cia pati sumasciau niekur neradau tokios rekomendacijos nuo plauku slinkimo
) tryniau galvos oda varnalesu aliejumi,dar spejau pasidaryti tas svogunu kaukes pora kartu,pakirpau plaukus siektiek(nes girdejau kad stabdo kazkiek plauku slinkima) ,nenaudojau feno,ploviau galva su saltesniu vandeniu kad gerintu kraujotaka....na liktais viskas....o dabar dziaugiuosi nes plaukuciai atsigauna ir matau nauju antenu,zinoma per tuos menesius tai tikriausiai apie puse plauku netekau gal daugiau,bet tikiuosi dalis ju sugrys...