Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(donatiki @ 2012 11 13, 11:26)
hormonai - slidus reikalas... pvz as turiu problemu su skydliauke, tai kad man susitvarkytu hormonai turi praeiti apie metus laiko.. buvo susinormalizaves slinkimas mazdaug po pusmecio, dabar vel slenka.
kalbant apie kontraceptines isvis neisivaizduoju kas turi nutikti, kad gerciau ta bruda.

patys ginekologai ant kiekvieno zingsnio siulo tuos kontraceptikus ,vardina tik gerasias savybes ,o apie salutinius net nesneka ,kas jiems rupi .
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 11 13, 15:08)
patys ginekologai ant kiekvieno zingsnio siulo tuos kontraceptikus ,vardina tik gerasias savybes ,o apie salutinius net nesneka ,kas jiems rupi .

tai va, visi visada linke nueiti lengviausiu keliu.
Atsakyti
Na bet tiek daug informacijos apie KT - pasiskaityt galima, juk daug kas siulo tai, kas juos remia. Pvz. as ateinu pas savo daktare ir ziuriu, kad jos tusinukas tokios firmos, uzrasu lapeliai tos pacios ir israse vitaminu organizmui pastiprint. Taip taip, tos pacios firmos doh.gif As nuejau ir nusipirkau tai, kas man naudingiau buvo rolleyes.gif
As vartojau KT 2 metus daug metu atgal ir man salutiniai poveikiai buvo baisiniai. Metus jas, 8 menesius slinko plaukai, numeciau nemazai svorio, nes vanduo nebesikaupe, bere baisiniai spuogai. Bet tokie, kad net pudros negalejau tept ant ju schmoll.gif Teko naudoti ir levometicina, o nuo plauku slinkimo niekas nepadejo. Bet po 8 men. liovesi savaime - tik plaukai irgi jau tokie stori nebeataugo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 11 13, 14:47)
galima placiau, kokios cia priemones?

Viena it kita.
Atsiliepimų mažai, bandysiu, kaip sakoma, "na ura", nes kažkada tyriausi galvos odą ir plaukus, tai man sakė, kad visas skalpas pasidengęs kaip klijų sluoksnių nuo naudotų priemonių, brrr... Ir tas matėsi ekrane, nors galva buvo ryte plauta doh.gif
QUOTE(NakedA @ 2012 11 13, 14:52)
Tai raso visur, kad jei slenka ,taciau toj vietoj atauga naujas plaukas -tada padetis nera beviltiska  4u.gif

Nesakau, kad beviltiška, bet po KT išslinkus plaukams - ataugo gal pusė, jei ne mažiau, o ir dabar atrodo baisiai, ilgų plaukų mažai, nesušukuosi normaliai, trumpų - daugiau, bet perėjus per lauką viskas pasišiaušia, vaizdas baisiai netvarkingas, išeitis būtų - kirptis trumpai ir laukti, kol visi ataugs, bet nenoriu... doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos, na pas mane irgi kamuoja plauku slinkimas biskiuka ji pamazinau i savo sampuna isidejus svoguno sulciu ir plaudavau galva, kadangi bijojau kad gali labai smirdeti jeigu vien juo skalausiu ar desiu kokias kaukes visa buteliuka suploviau sampuso su imaisytu svogunu lyg ir pamazejo biskiuka sakau gal si karta meginsiu daugiau tu sulciu irgi bandau visokius dalykus nelabai kas ir bepadeda.
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 11 13, 16:52)
Tai raso visur, kad jei slenka ,taciau toj vietoj atauga naujas plaukas -tada padetis nera beviltiska  4u.gif
Blogai tada ,kai nebeatauga ,arba atauga vis silpnesnis plaukas ,kuris taip pat greit iskrenta  verysad.gif
Uzsirasiau vel pas endokrinologa geriausia mano mieste , ziuresim ka sakys . Gal dar hormonu tyrimus pakartosim . Blogiau nebus pasikonsulltavus  smile.gif

vakar endokrinologe sake, kad plaukai, oda ir nagai odos gydytojo darbas
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 11 13, 19:54)
vakar endokrinologe sake, kad plaukai, oda ir nagai odos gydytojo darbas

Grigaitiene is GK ir yra dermatologe, pas ja ir siunte del slinkimo, man ta irgi sake jau ne vienas, nes jei patirinus krauja viskas ok, skydliauke ok kiti gydytojai purtosi atsakomybes ateit ne ju sritis...

Pas mane panos kaip kad kazkuri cia rasete pilna galva atnetu staciu, bet kas is to??? jos trumpos, susivele... o ilgo plauko like vos bizele tai toks tragiskas vaizdelis...
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 11 13, 16:13)
tai va, visi visada linke nueiti lengviausiu keliu.

gal 5 kartus atsisakiau tu visokiu israsinejamu K tabelciu ,arba pazadedavau vartoti ,taciau nevartodavau smile.gif
tikrai nesu is tu kurios lengvai uzsikabina ant reklamu . Tiesiog sikart nutiko taip kaip nutiko . Dabar turiu rezultatus verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute_as @ 2012 11 13, 19:04)
Pas mane panos kaip kad kazkuri cia rasete pilna galva atnetu staciu, bet kas is to??? jos trumpos, susivele... o ilgo plauko like vos bizele tai toks tragiskas vaizdelis...

as tai siulyciau pasitrumpint plaukus 4u.gif
slinkimo tai nesumazina ,bet atrodo tikrai dailiau .

O del daktaru tai jau visus perejus esu ,tai dar noriu kelis tyrimus pasidaryt hormonu ,man daktaras sake ,kad galesiu kai kuriuos pasidaryt ,jei vis dar slinks plaukai . Tai ir einu pas ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 11 14, 18:43)
gal 5 kartus atsisakiau tu visokiu israsinejamu K tabelciu ,arba pazadedavau vartoti ,taciau nevartodavau  smile.gif
tikrai nesu is tu kurios lengvai uzsikabina ant reklamu . Tiesiog sikart nutiko taip kaip nutiko . Dabar turiu rezultatus  verysad.gif
Papildyta:

as tai siulyciau pasitrumpint plaukus  4u.gif
slinkimo tai nesumazina ,bet atrodo tikrai dailiau .

O del daktaru tai jau visus perejus esu ,tai dar noriu kelis tyrimus pasidaryt hormonu ,man daktaras sake ,kad galesiu kai kuriuos pasidaryt ,jei vis dar slinks plaukai . Tai ir einu pas ji  4u.gif

Tai as jau kardinaliai keisiu istiesinsiu nes issiputusi kupeta ir nusikirpsiu toki ala kare... nes nu ka cia besaugoti baisu zeti.
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 11 12, 10:50)
altyvus slinkimas nuo rugsejo.. Pantagor pradejau gerti pries menesi, dabar geriu 2 pakuote. Tada jau menesi kazkur geriu biotina ir Ell tepalu tepuosi pagal Grygaitiene... sake pasirodyti po puses metu.. bet man nei trupucio negereja toliau slenka saujomis, nebezinau ka daryti ir ko griebtis...
Skydliauke tirta rugsejo menesi ir hormonai... krauja vel kartosiu.. nedramatizuoju tikrai, viskas i ka galiu atsiremti tai geguze- birzeli mestos gerti KT bet naudojau jas tik 1.5m ir pazekit kiek jau laiko praejo...
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nu ziauriai liudna ir negera, pergyvenu siaubingai...

Labas,meskute o kodel tu vis pas gydytojus tiek vaikstai? Preitoje temoje kiek pamenu sakei kad taip pat eini pas gydytojus....gal paakiai pajuodo nuo didziulio streso? Ir plaukuciams negerai... Neleidi jiems nuo streso atsigauti,o tuo labiau jei gydytojai sako kad tyrimai geri ir ner prie ko prikibti...
As jau kuri laika buvau pradingusi tai pagalvojau reikia pranest kaip man sekasi...man plaukuciai labai stipriai slinko nuo liepos pabaigos ar rugpjucio pradzios,jau nepamenu tiksliai. Na tai va galiu pasakyti kad slinkimas yra labai apmazejas,neploviau galvos gal kokias penkias dienas ir labai abejoju ar simtas plauku iskrito..istikruju slinkimo apmazejima pastebejau jau kazkur dvi savaites,tik bijojau kazka sakyt kad neapsimeluociau smile.gif o jei pasakot ka naudojau tai oi oi oi kiek visko dariau,bet kelias priemones itariu kurios buvo veiksmingiausios - obuoliu,morku,bulviu sultys kiekviena ryta ant tuscio skrandzio,lazerines sukos ,sveika mityba( nevisiskai bet stengiausi kiek galejau) , imperity ampules nuo plauku slinkimo. Dar naudojau stai ka- loreal kerastase ampules,dariau zvakes pratima kad pagerinciau galvos kraujotaka( as cia pati sumasciau niekur neradau tokios rekomendacijos nuo plauku slinkimo rolleyes.gif ) tryniau galvos oda varnalesu aliejumi,dar spejau pasidaryti tas svogunu kaukes pora kartu,pakirpau plaukus siektiek(nes girdejau kad stabdo kazkiek plauku slinkima) ,nenaudojau feno,ploviau galva su saltesniu vandeniu kad gerintu kraujotaka....na liktais viskas....o dabar dziaugiuosi nes plaukuciai atsigauna ir matau nauju antenu,zinoma per tuos menesius tai tikriausiai apie puse plauku netekau gal daugiau,bet tikiuosi dalis ju sugrys...
Atsakyti
sveiko nutrumpinau gerokai plaukus labai gaila verysad.gif
pas gydytojus nebeinu, dabar tiesiog laukiu.
Atsakyti
Aš vakar prieš plovimą išbandžiau tą valomąjį aliejuką galvos odai, labai įdomus jausmas, šaldantis, kurį laiką jautėsi, net ir išplovus galvą. Po kito plovimo bandysiu kitą priemonę - irgi valančią, tik šildančią. Aišku, daug ataugančių plaukų džiugina, bet jau tikrai galėtų sustoti slinkti, nes liks tik tas ežiukas tuoj doh.gif
Atsakyti