Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Rasytee @ 2013 06 10, 09:26)
Liebchen o paveldimo slinkimo galejai tiketis? yra gimineje?
tas ell cranell man visai nepadejo...

Ne, dėl paveldėjimo nesitikėjau. Mama, močiutės su normaliais plaukais. Tėtės, senelio plaukai taip pat išlikę, na gal kiek pailgėjusi iš kraštų kakta. Kiek skaičiau, genetinio slinkimo atveju vis tiek labiau retėja viršugalvis, aš jaučiu slinkimą nuo visos galvos. Tai va, prisiminiau Jus, kad Jūs ir ilgai kovojate su plaukų slinkimu. Ir lyg kažkada minėjote, kad Ell cranell pagelbėjo, gal tada atrodė taip tam kartui. Ar vis dar kovojate su plaukų slinkimu? Kokius metodus dar bandėte?
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 06 10, 08:44)
Ne, dėl paveldėjimo nesitikėjau. Mama, močiutės su normaliais plaukais. Tėtės, senelio plaukai taip pat išlikę, na gal kiek pailgėjusi iš kraštų kakta. Kiek skaičiau, genetinio slinkimo atveju vis tiek labiau retėja viršugalvis, aš jaučiu slinkimą nuo visos galvos. Tai va, prisiminiau Jus, kad Jūs ir ilgai kovojate su plaukų slinkimu. Ir lyg kažkada minėjote, kad Ell cranell pagelbėjo, gal tada atrodė taip tam kartui. Ar vis dar kovojate su plaukų slinkimu? Kokius metodus dar bandėte?

Na,kiek esu skaiciusi,ankstesniuose forumose,tai GK israso tuos pacius vaistus,matyt sudare sutarti su vaistine. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 06 10, 10:44)

tepiau puse metu ell cranel ir minoxidili tai nustojo slinkt bet nauju nei zenklo schmoll.gif
bet nenoriu ilga laika to naudot be to ir gyd sake man tik toki laika naudoti. bet po gydymo bukle vistiek prasta , plaukuciai nuo minoxidilio kaip zadejo tikrai nei sutvirtejo nei pastorejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutina @ 2013 06 10, 21:39)
Na,kiek esu skaiciusi,ankstesniuose forumose,tai GK israso tuos pacius vaistus,matyt sudare sutarti su vaistine. 4u.gif

Tai esu tą pastebėjusi biggrin.gif. Visuomet pastebėjau Ell-Cranell ir Priorin derinį. Sakiau jai, kad geriu Priorin. Ji klausė, iš kur gavau. Sakiau, kad radau internete. Tai Priorin dabar jau nebebuvo toks geras vaistas, rekomendavo po jo gerti ką kita g.gif . Bala žino, Cranelio nebandžiau, pažiūrėsiu. Receptas išrašytas dviem buteliukams, nusipirkau vieną, kitą pirksiu internete iš skelbimų, taip jau gerokai pigiau gaunasi.

QUOTE(Rasytee @ 2013 06 10, 22:38)
tepiau puse metu ell cranel ir minoxidili tai nustojo slinkt bet nauju nei zenklo  schmoll.gif
bet nenoriu ilga laika to naudot be to ir gyd sake man tik toki laika naudoti. bet po gydymo bukle vistiek prasta , plaukuciai nuo minoxidilio kaip zadejo tikrai nei sutvirtejo nei pastorejo  schmoll.gif

Tai jau Jūsų slinkimas veikiausiai kitoks. Aš ir klausiau dėl minidoxilio, ji man sakė, kad mano slinkimas tikrai ne toks, kad jo reiktų. Pas mane nuolat atauginėja nauji plaukai, prie šaknų jų masė gera, turėčiau kirptis labai trumpai, kad auginčiausi tolygius plaukus. Į galus laaaabai jie nuplonėję...
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 05 29, 13:30)
user posted image

Mano šiandien iškritusių plaukų kuokštas per plaukų prausimą ryte ir šukavimą prieš prausimą unsure.gif Atrodo, kad kaskart jis vis didesnis verysad.gif Plaukai mano trumpi, tai čia jau daug yra... verysad.gif

oi kiek nedaug,manau nera ko nerimauti del tokio kiekio plauku,suskaiciavus tai tikriausiai butu dienos norma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2013 06 12, 14:11)
oi kiek nedaug,manau nera ko nerimauti del tokio kiekio plauku,suskaiciavus tai tikriausiai butu dienos norma doh.gif

Na, reikia atsižvelgti į tą faktą, kam mano trumpi plaukai, pečių nesiekia unsure.gif Ir šiaip pas mane būdavo max 5 plaukai iškrenta, o dabar praukiu per plaukus ir vis ištraukiu doh.gif Šiaip žiūrint tai apie 70 plaukų gal ir nėra daug, bet čia tik išsiprausus, jei skaičiuočiau kiek per visą dieną surenku, tai būtų daugiau, bet tiesiog nenoriu savęs liūdinti, tai neskaičiuoju biggrin.gif

Svarbiausia, kad po truputį vis mažiau randu, tai gal aprims g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 06 13, 21:13)
Na, reikia atsižvelgti į tą faktą, kam mano trumpi plaukai, pečių nesiekia unsure.gif Ir šiaip pas mane būdavo max 5 plaukai iškrenta, o dabar praukiu per plaukus ir vis ištraukiu doh.gif Šiaip žiūrint tai apie 70 plaukų gal ir nėra daug, bet čia tik išsiprausus, jei skaičiuočiau kiek per visą dieną surenku, tai būtų daugiau, bet tiesiog nenoriu savęs liūdinti, tai neskaičiuoju biggrin.gif

Svarbiausia, kad po truputį vis mažiau randu, tai gal aprims g.gif

nepergyvenk,kartais organizmas atsikrato senu plauku kad uzsiaugintu naujus, susitvarkys viskas....
beje maniskiai krito zymiai daugiau,paziurejus i tavo tai net juokas paeme....nes dabar as istraukiu ju kiekviena diena tris kartus daugiau nei tavo ir dziaugiuosi ,nes anksciau kuokstais krisdavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imdigo: 13 birželio 2013 - 22:11
QUOTE(imdigo @ 2013 06 13, 23:10)
nepergyvenk,kartais organizmas atsikrato senu plauku kad uzsiaugintu naujus, susitvarkys viskas....
beje maniskiai krito zymiai daugiau,paziurejus i tavo tai net juokas paeme....nes dabar as istraukiu ju kiekviena diena tris kartus daugiau nei tavo ir dziaugiuosi ,nes anksciau kuokstais krisdavo doh.gif

Na aš tikiu, kad būna baisiau, todėl per daug ir nesijaudinu smile.gif Bet vis tiek neįprasta ir nemalonu unsure.gif Ankščiau niekada niekur nerasdavau savo prikritusių plaukų, o dabar tai ant lovos, tai vonioje, tai virtuvėje, ant pagalvių irgi mėtosi doh.gif Tai laukiu, kol praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 06 14, 00:53)
Na aš tikiu, kad būna baisiau, todėl per daug ir nesijaudinu smile.gif Bet vis tiek neįprasta ir nemalonu unsure.gif Ankščiau niekada niekur nerasdavau savo prikritusių plaukų, o dabar tai ant lovos, tai vonioje, tai virtuvėje, ant pagalvių irgi mėtosi doh.gif Tai laukiu, kol praeis smile.gif

stenkis pamaitint plauku saknis,nusipirk kokiu ampuliu,svoguno uzsidek,dilgelem praskalauk ir siaip ivairiu kaukiu yra plauku saknu stiprinimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
ateinu pasiguost...taip ziauriai plaukai slenka doh.gif prasidejo po poros menesiu praejus gimdymui, visai nepanikavau - zinau, kad taip turi buti, niekur nedingsi...kazkur po triju menesiu slinkimas kiek apmazejo (jau gerokai praradau ju per ta laika), bet pradejau gert vaistus nuo skydliaukes doh.gif ir vel trukt uz vadziu... verysad.gif dabar slenka plaukai jau 5 menesius, bet jau taip normaliai doh.gif sakiau, kad uzkisiu viso rajono santechnika su savo plaukais...ataugineja nemazai, bet kas is to, vaizdelis ne koks. Maitinu suneli, negaliu gert kazkokiu rimtesniu papildu, o ir nemanau, kad padetu, nes cia toks hormoninis tas slinkimas. Ketvirtadieni keliauju pas kirpeja, reikia dazyt butinai (del tos nelemtos skydliaukes ir prazilus visa, o ant tamsiu plauku ziauriai matosi), ir nusiresiu kaip reikiant, kam cia vaiksciot su tais penkiais pusilgiais biggrin.gif Ech, tik klausimas, kada liausis tas slinkimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2013 06 14, 21:39)
Sveikos,
ateinu pasiguost...taip ziauriai plaukai slenka doh.gif prasidejo po poros menesiu praejus gimdymui, visai nepanikavau - zinau, kad taip turi buti, niekur nedingsi...kazkur po triju menesiu slinkimas kiek apmazejo (jau gerokai praradau ju per ta laika), bet pradejau gert vaistus nuo skydliaukes doh.gif ir vel trukt uz vadziu... verysad.gif dabar slenka plaukai jau 5 menesius, bet jau taip normaliai doh.gif sakiau, kad uzkisiu viso rajono santechnika su savo plaukais...ataugineja nemazai, bet kas is to, vaizdelis ne koks. Maitinu suneli, negaliu gert kazkokiu rimtesniu papildu, o ir nemanau, kad padetu, nes cia toks hormoninis tas slinkimas. Ketvirtadieni keliauju pas kirpeja, reikia dazyt butinai (del tos nelemtos skydliaukes ir prazilus visa, o ant tamsiu plauku ziauriai matosi), ir nusiresiu kaip reikiant, kam cia vaiksciot su tais penkiais pusilgiais biggrin.gif Ech, tik klausimas, kada liausis tas slinkimas g.gif

labas piene_66, o kaip man zinoma tavo situacija drinks_cheers.gif man ir po gimdymo ir skydliaukes sutrikimu vienu metu pradejo slinkti plaukai,net neisivaizduoji kas daresi.... pakausis jau svieste sviete... Galvojau niekada nenustos slinkti plaukai ir nupliksiu visiskai. Praejus kazkur 8 menesiams viskas susitvarke,pradejau gerti vaistus ir t t. dabar turiu kruva ataugusiu plauku,like plaukai yra ilgi o atauge nauji jau iki antakiu,zinoma atrodau kvailai doh.gif bet dziaugiuosi kad jie ataugo. Beje as ir ejau i kirpykla,galvojau nusikirpti,bet kirpeja nudaze man plaukus,sulygino ataugusius kad atrodytu kaip grifka...zinoma ne pati graziausia nes labai stora atrodo bet geriau nei nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2013 06 14, 20:46)
labas piene_66, o kaip man zinoma tavo situacija drinks_cheers.gif  man ir po gimdymo ir skydliaukes sutrikimu vienu metu pradejo slinkti plaukai,net neisivaizduoji kas daresi.... pakausis jau svieste sviete... Galvojau niekada nenustos slinkti plaukai ir nupliksiu visiskai. Praejus kazkur 8 menesiams viskas susitvarke,pradejau gerti vaistus ir t t. dabar turiu kruva ataugusiu plauku,like plaukai yra ilgi o atauge nauji jau iki antakiu,zinoma atrodau kvailai  doh.gif  bet dziaugiuosi kad jie ataugo. Beje as ir ejau i kirpykla,galvojau nusikirpti,bet kirpeja nudaze man plaukus,sulygino ataugusius kad atrodytu kaip grifka...zinoma ne pati graziausia nes labai stora atrodo bet geriau nei nieko mirksiukas.gif

Zinok, manau, kad isiviazduoju biggrin.gif saujom eina, siaubas. Bet ir ataugineja daug, tik tiek, kad pas mane tie ataugantys dar trumpuciai, nuo 3-5cm, ne ilgesni, dar nera ka sulygint, bet jei slinks panasiai, kaip tau, tiek laiko, tai ir as galesiu kirpciukus pasidaryt doh.gif biggrin.gif Pas mane dar nesviecia plike ir siaip dekingas plaukas tuo, kad siek tiek puciasi, issiplovus galva, dar visai nieko vaizdelis, aisku, po pusdienio jau risu kuoda. Ech, labai tikiuosi, kad greitu metu susitvarkys viskas smile.gif o del kirpejo - idomu, ka jis patars. As esu nesiojus trumpus kirpimus, visai tinka man, jei pasiulys nusitrumpint, tai tikrai sutiksiu....bent jau moraliskai bus lengviai, vis ne toks didelis guzas iskritusiu plauku atrodys biggrin.gif
Atsakyti