QUOTE(Luti @ 2013 04 25, 12:33)
Keune stiprinamasis plauku losjonas tikrai labai labai veiksmingas, pabandykit ner toks jau brangus:)
kaip tiksliai vadinasi jis?
QUOTE(Ellein @ 2013 04 25, 23:50)
kaip tiksliai vadinasi jis?
taip ir vadinasi stiprinamasis plaukų losjonas FORTIFY
QUOTE(Ellein @ 2013 04 23, 21:15)
O Jūs bandėt jį bendram galvos plaukų slinkimui, ar tam tikrose vietose kai išslenka plaukai?
Pas mane irgi smilkiniuose yra tokie isretejimai.. as naudodavau Londa galvos tonika.. tikrai mates efektas, reiks ir vel pradet reguliariai naudot.. taip ir vadinas.. londa tonikas galvai apie 22lt kainuoja issiplovu galva juo reikia istrynt saknis.. jis stimuliuoja svoguneli, stiprina plaukus, greiciau auga ir t,.t
QUOTE(Leliux7 @ 2013 04 02, 21:53)
Ilgai aš ieškojau savo plaukų slinkimo priežastį, ir bendrus kraujo ir šlapimo tyrimus dariau, ir pas dermatologą buvau, ir skydliaukę tyriausi ir galiausiai apsilankiau pas ginekologę, kuri padarė visus mokamus tyrimus lytiniems hormonams ir sako turiu aš įtarimą dėl geležies kiekio kraujyje. Ir akurat, kai atejqu sužinoti tyrimų rezultatus, visi hormalai buvo geri, o vat geležiesbuvo tiesiog nerasta mano organizme, net gydytoja pakėlė akinius ir į mane pažvelgė sako, kaip tu gyva vaikštai, nenuostabu, kad plaukai slenka ir nagai lūžinėja. Išrašė stipriausius vaistus ir sakė gerti minimum pusė metu. Žiūrėsim kaip greitai taisysis situacija bent jau radau priežastį pagaliau, jau dėl to labai laiminga
Kokius vaistus išrašė?
kai man buvo didziule beda su slinkimu , isbandziaukruva sampunu ,losjonu ir ampuliu, nieko nepadejo isorines priemoness nuo slinkimo.
pagelbejo tik gelezies preaparatai hemoglobinui atstatyti ir biotinas su maxi hair'u paciu plauku stiprinimui. atrodo jau anoje temoje buvau apie tai rasiusi.
sampuno paskirtis yra isplauti nesvarumus, jis per trumpai buna ant plauku ir galvos odos , kad galetu padaryti itaka plauku saknims, tad ieskokite problemu sveikatoje,ypac pavasari visos kudinasi , nori buti garzios, nevalgo ir taip organizmai pasilpe, o dar negauna pakankamai reikalingu medziagu, organizmas paskirto jas gyvYbiskai svarbiems organams, o tokiems gyvybiskai nesvarbiems, kaip plaukai ir nagai neuztenka tai ir ima kuokstais kristi . valgykit daug baltyminio maisto, plaukams ir nagams jis ypac patinka
pagelbejo tik gelezies preaparatai hemoglobinui atstatyti ir biotinas su maxi hair'u paciu plauku stiprinimui. atrodo jau anoje temoje buvau apie tai rasiusi.
sampuno paskirtis yra isplauti nesvarumus, jis per trumpai buna ant plauku ir galvos odos , kad galetu padaryti itaka plauku saknims, tad ieskokite problemu sveikatoje,ypac pavasari visos kudinasi , nori buti garzios, nevalgo ir taip organizmai pasilpe, o dar negauna pakankamai reikalingu medziagu, organizmas paskirto jas gyvYbiskai svarbiems organams, o tokiems gyvybiskai nesvarbiems, kaip plaukai ir nagai neuztenka tai ir ima kuokstais kristi . valgykit daug baltyminio maisto, plaukams ir nagams jis ypac patinka
Prisijungsiu ir aš į jūsų gretas
Susidūriau ir aš su plaukų slinkimu Po kokių 8 metų pertraukos, o ir tada kažko rimto nebuvo Tai net nežinau ko čia imtis Neįprastai daug plaukų iškrenta, chemijos nenaudoju, plaukus stiprinu su chna Kai iškrenta ploni plaukai, tai kažkaip negaila, bet dabar vis randu ir storesnių plaukų šukuose
Manau, kad problema dėl vitaminų trūkumo, esu vegetarė, o dar kai karščiai, tai apetito nėra jokiam maistui... Bandysiu daugiau pavalgyti ir žiūrėti kas gausis
Susidūriau ir aš su plaukų slinkimu Po kokių 8 metų pertraukos, o ir tada kažko rimto nebuvo Tai net nežinau ko čia imtis Neįprastai daug plaukų iškrenta, chemijos nenaudoju, plaukus stiprinu su chna Kai iškrenta ploni plaukai, tai kažkaip negaila, bet dabar vis randu ir storesnių plaukų šukuose
Manau, kad problema dėl vitaminų trūkumo, esu vegetarė, o dar kai karščiai, tai apetito nėra jokiam maistui... Bandysiu daugiau pavalgyti ir žiūrėti kas gausis
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 13, 16:44)
Na bet tiek daug informacijos apie KT - pasiskaityt galima, juk daug kas siulo tai, kas juos remia. Pvz. as ateinu pas savo daktare ir ziuriu, kad jos tusinukas tokios firmos, uzrasu lapeliai tos pacios ir israse vitaminu organizmui pastiprint. Taip taip, tos pacios firmos As nuejau ir nusipirkau tai, kas man naudingiau buvo
As vartojau KT 2 metus daug metu atgal ir man salutiniai poveikiai buvo baisiniai. Metus jas, 8 menesius slinko plaukai, numeciau nemazai svorio, nes vanduo nebesikaupe, bere baisiniai spuogai. Bet tokie, kad net pudros negalejau tept ant ju Teko naudoti ir levometicina, o nuo plauku slinkimo niekas nepadejo. Bet po 8 men. liovesi savaime - tik plaukai irgi jau tokie stori nebeataugo
As vartojau KT 2 metus daug metu atgal ir man salutiniai poveikiai buvo baisiniai. Metus jas, 8 menesius slinko plaukai, numeciau nemazai svorio, nes vanduo nebesikaupe, bere baisiniai spuogai. Bet tokie, kad net pudros negalejau tept ant ju Teko naudoti ir levometicina, o nuo plauku slinkimo niekas nepadejo. Bet po 8 men. liovesi savaime - tik plaukai irgi jau tokie stori nebeataugo
Naudojau kontraceptines tabletes daugiau nei 2 metus, bet niekada jokių problemų neturėjau Priešingai, nebebuvo jokio diskomforto per mėnesines, krūtinė įgavo gražią formą
Bet, deja, teko nutraukti, nes 40 lt. per mėnesį tapo truputį per didelė prabanga
QUOTE(Kisulita @ 2013 05 27, 23:05)
Naudojau kontraceptines tabletes daugiau nei 2 metus, bet niekada jokių problemų neturėjau Priešingai, nebebuvo jokio diskomforto per mėnesines, krūtinė įgavo gražią formą
Bet, deja, teko nutraukti, nes 40 lt. per mėnesį tapo truputį per didelė prabanga
Kisulita, gali būti ir kontraceptikų nutraukimo pasekmė.
O aš prieš pora mėnesių jau norėjau džiaugtis, kad plaukai labai atsigavo, nebeslenka, vešlesni, bet paskutiniu laiku vėl pradėjo labai slinkti, įtariu, kad nuo stiprių antibiotikų, kuriuos vartojau prieš gerą mėnesį
P.S. Reikės daugiau chna pasidomėti, esu dariusi su bespalve, patiko.
Dar amla milteliai skaičiau gerai. Dabar pradėjau darytis garstyčių kaukes, į savaitę 1 kartą (jau pora kartų dariau, bet planuoju nors 10 - kursą). Svogūnų kaukė manau, kad labai gerai, bet kol bus maudynių sezonas, atidėsiu iki rudens. Jį galima pakeisti, manau imbieru, kaip manot?
QUOTE(Adera777 @ 2013 05 28, 09:13)
Kisulita, gali būti ir kontraceptikų nutraukimo pasekmė.
O aš prieš pora mėnesių jau norėjau džiaugtis, kad plaukai labai atsigavo, nebeslenka, vešlesni, bet paskutiniu laiku vėl pradėjo labai slinkti, įtariu, kad nuo stiprių antibiotikų, kuriuos vartojau prieš gerą mėnesį
Dar amla milteliai skaičiau gerai. Dabar pradėjau darytis garstyčių kaukes, į savaitę 1 kartą (jau pora kartų dariau, bet planuoju nors 10 - kursą). Svogūnų kaukė manau, kad labai gerai, bet kol bus maudynių sezonas, atidėsiu iki rudens. Jį galima pakeisti, manau imbieru, kaip manot?
Amla geras dalykas, bet dažo rudai, tai man netiko Bet kol naudojau, tai atsigavę plaukai atrodė
O man chna kažkodėl nebepadeda, tai matyt jau reikia stiprinimo iš vidaus
Ir mane domintų imbieras, ar jis padeda?
Mano šiandien iškritusių plaukų kuokštas per plaukų prausimą ryte ir šukavimą prieš prausimą Atrodo, kad kaskart jis vis didesnis Plaukai mano trumpi, tai čia jau daug yra...
Pradėjau plaukus gydyti svogūno kauke, tikiuosi sulaukti teigiamų rezultatų