QUOTE(Leliux7 @ 2013 04 02, 22:53)
Ilgai aš ieškojau savo plaukų slinkimo priežastį, ir bendrus kraujo ir šlapimo tyrimus dariau, ir pas dermatologą buvau, ir skydliaukę tyriausi ir galiausiai apsilankiau pas ginekologę, kuri padarė visus mokamus tyrimus lytiniems hormonams ir sako turiu aš įtarimą dėl geležies kiekio kraujyje. Ir akurat, kai atejqu sužinoti tyrimų rezultatus, visi hormalai buvo geri, o vat geležiesbuvo tiesiog nerasta mano organizme, net gydytoja pakėlė akinius ir į mane pažvelgė
sako, kaip tu gyva vaikštai, nenuostabu, kad plaukai slenka ir nagai lūžinėja. Išrašė stipriausius vaistus ir sakėgerti minimum pusė metu. Žiūrėsim kaip greitai taisysis situacija
bent jau radau priežastį pagaliau, jau dėl to labai laiminga
Aš irgi skaičiau, kad dėl geležies trūkumo slenka plaukai.
Moterys su maistu turi gauti apie 15mg geležies per dieną, bet būtinai su maistu.
Bandau ir aš dabar valgyt sorų košę su sėlenom, žuvį, įvairias sėklas, jautieną, nes žiauriai slenka plaukai. Labai daug geležies kepenėlėse, ypač kiaulienos, tik man baisu jas valgyt, nes kiaules šeria baisiais pašarais ir per kepenis viskas filtruojama. Geriau rinktis jautienos, jei pavyktų rasti - veršienos kepenėles. Bet aš dažnai troškinu ir paprastą jautienos kumpį su pupelėmis. Geras geležies užtaisas
Dar darausi alyvuogių aliejaus kaukes prieš plovimą, nes labai sausa ir galvos oda, ir plaukai.