Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Liebchen @ 2013 04 02, 16:53)
Jei "Mirena" spiralė laikoma spintoje - tai ne, plaukai slinkti nepradeda. Bet jei naudojama pagal paskirtį - taip, plaukai gali pradėti slinkti.

smile.gif)) čia tai geras būtų - pakloji už ją 700lt. ir pasidedi į spintąsmile.gif Taip, turėjau omeny kad naudoji pagal paskirtį. Ir kaip sužinoti, kad būtent nuo jos, o ne nuo kitų veiksnių slenka plaukai? Juk turbūt ne visoms, kas naudoja Mirena, pradeda slinkti? Kažkokius hormonų tyrimus daryti? Čia galima paprastoj poliklinikoj?
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 04 02, 17:15)
Sveikos, o gal turite atsiliepimu apie Alpecin sampuna su kofeinu?  4u.gif jis sako skatina ir augima plauku ir stabdo slinkima.

Na, aš kažkada sunaudojau porą buteliukų, man nepadėjo. Manau, jei slenka stipriai ir pastoviai, tai jau ne į šampūnus žiūrėt reikia, o į rimtesnes priemones.
Atsakyti
Ilgai aš ieškojau savo plaukų slinkimo priežastį, ir bendrus kraujo ir šlapimo tyrimus dariau, ir pas dermatologą buvau, ir skydliaukę tyriausi ir galiausiai apsilankiau pas ginekologę, kuri padarė visus mokamus tyrimus lytiniems hormonams ir sako turiu aš įtarimą dėl geležies kiekio kraujyje. Ir akurat, kai atejqu sužinoti tyrimų rezultatus, visi hormalai buvo geri, o vat geležiesbuvo tiesiog nerasta mano organizme, net gydytoja pakėlė akinius ir į mane pažvelgė smile.gif sako, kaip tu gyva vaikštai, nenuostabu, kad plaukai slenka ir nagai lūžinėja. Išrašė stipriausius vaistus ir sakėgerti minimum pusė metu. Žiūrėsim kaip greitai taisysis situacija smile.gif bent jau radau priežastį pagaliau, jau dėl to labai laiminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leliux7 @ 2013 04 02, 22:53)
Ilgai aš ieškojau savo plaukų slinkimo priežastį, ir bendrus kraujo ir šlapimo tyrimus dariau, ir pas dermatologą buvau, ir skydliaukę tyriausi ir galiausiai apsilankiau pas ginekologę, kuri padarė visus mokamus tyrimus lytiniems hormonams ir sako turiu aš įtarimą dėl geležies kiekio kraujyje. Ir akurat, kai atejqu sužinoti tyrimų rezultatus, visi hormalai buvo geri, o vat geležiesbuvo tiesiog nerasta mano organizme, net gydytoja pakėlė akinius ir į mane pažvelgė smile.gif sako, kaip tu gyva vaikštai, nenuostabu, kad plaukai slenka ir nagai lūžinėja. Išrašė stipriausius vaistus ir sakėgerti minimum pusė metu. Žiūrėsim kaip greitai taisysis situacija smile.gif bent jau radau priežastį pagaliau, jau dėl to labai laiminga smile.gif

Aš irgi skaičiau, kad dėl geležies trūkumo slenka plaukai.
Moterys su maistu turi gauti apie 15mg geležies per dieną, bet būtinai su maistu.
Bandau ir aš dabar valgyt sorų košę su sėlenom, žuvį, įvairias sėklas, jautieną, nes žiauriai slenka plaukai. Labai daug geležies kepenėlėse, ypač kiaulienos, tik man baisu jas valgyt, nes kiaules šeria baisiais pašarais ir per kepenis viskas filtruojama. Geriau rinktis jautienos, jei pavyktų rasti - veršienos kepenėles. Bet aš dažnai troškinu ir paprastą jautienos kumpį su pupelėmis. Geras geležies užtaisas smile.gif
Dar darausi alyvuogių aliejaus kaukes prieš plovimą, nes labai sausa ir galvos oda, ir plaukai.
Atsakyti
QUOTE(Leliux7 @ 2013 04 02, 22:53)

Lyties hormonų tyrimus Jums ginekologė liepė padaryti? O ar galima pas endokrinologą? Kiek tų tyrimų iš viso ir kiek jie kainavo?
Atsakyti
QUOTE(ziviliuk @ 2013 04 02, 18:50)
smile.gif)) čia tai geras būtų - pakloji už ją 700lt. ir pasidedi į spintąsmile.gif Taip, turėjau omeny kad naudoji pagal paskirtį. Ir kaip sužinoti, kad būtent nuo jos, o ne nuo kitų veiksnių slenka plaukai? Juk turbūt ne visoms, kas naudoja Mirena, pradeda slinkti? Kažkokius hormonų tyrimus daryti? Čia galima paprastoj poliklinikoj?

Kaip suprasti ,kad nuo jos? Visu pirma isanalizuoji visus galimus veiksnius per ta laika ,kas pasikeite tavo gyvenime,del ko galejo imti slinkti ,o tada eini per daktarus ir daraisi tyrimus.
Taip , mirena isbalansuoja hormonus , nebesigamina naturalus progesteronas , delto greiciausiai ir slenka plaukai . Nors gydytoju nuomones priestaringos siuo klausimu ,taciau pirmas klausimas daznai buna ,ar nevartoji kontraceptiku . Hormonus galima issitirti pas endokrinologa,as ejau privaciai . Aisku ,kad ne visoms pradeda del mirenos slinkti . Daugumai gi visai neslenka .
Atsakyti
QUOTE(ziviliuk @ 2013 04 03, 10:14)
Lyties hormonų tyrimus Jums ginekologė liepė padaryti? O ar galima pas endokrinologą? Kiek tų tyrimų iš viso ir kiek jie kainavo?

Mane tyrimams lytinių hormonų siuntė ginekologė, dariausi poliklinikoje, bet šie tyrimai priskiriami prie mokamų, tiesa ir geležies darė mokamą, nes rūpėjo sužinoti kiek būtent geležies yra kraujyje, o ne bendras hemoglobino kiekis. Nes prieš tai dariausi bendrus kraujo ir šlapimo tyrimus pas savo terapeute, tai hemoglobinas buvo normoje. Už 3 lytinių hormonų ir 1 geležies sumokėjau 115lt.
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2013 04 03, 09:33)

Ne visu zmoniu organizmas yra pajegus ysisavinti gelezy is mesos. Augaliniai saltiniai:

Spirulina (1 tsp): 5 mg
Virtos sojos pupeles (1/2 cup): 4.4 mg
Moliugo seklos (1 ounce): 4.2 mg
Quinoa (4 ounces): 4 mg
Tomato paste (4 ounces): 3.9 mg
Baltos pupeles (1/2 cup) 3.9 mg
Spinatai (1/2 cup): 3.2 mg
Dziovinti persikai (6 halves): 3.1 mg
Slyvu sultys (8 ounces): 3 mg
Lesiai (4 ounces): 3 mg

Taip pat butina vartot vitamino C, tai padeda organizmui ysisavinti gelezy.
Zuvu taukai, linu semenu aliejus, kanapiu seklu aliejus turi omega, kuri taip pat butina. O as issityriau skydliauke ir deja slinkimas plauku liovesi, kai emiau naudoti tiroksina, nes tai ir buvo priezastis verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 04, 10:49)
deja slinkimas plauku liovesi

lotuliukas.gif kokia nelaimė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 04 04, 11:06)
lotuliukas.gif kokia nelaimė lotuliukas.gif

ne ten ta zody padejau doh.gif biggrin.gif Esme tame, kad man tiroksinas organizmui dabar zymiai blogiau, negu plauku slinkimas doh.gif Peilis tiek sirdziai, tiek svoriui, viskam verysad.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirautų tų, kurios vartojo Priorin ir jis padėjo. Po kiek maždaug laiko apstojo slinkti plaukai? Geriu šiuos vaistus apie 3-4 savaites, kol kas slinkimas tęsiasi pilnumoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liebchen: 05 balandžio 2013 - 09:20
teciui kirpeja rekomendavo sita losjona, poto isbande ir mama, tai abu naudoja ir labai dziaugias, nes jau i senatve greiciau tie plaukuciai krenta, o losjonas sustiprino ir krenta maziau smile.gif
Atsakyti