Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Kadaise mano mama man bande ieskoti ligu,nes pagal ja as tiesiog plikau akyse,nes visur buvo pilna mano plauku,tai as susipyniau plaukus i kasa ir kita diena skaiciavau kiek ju issukavau,man padejo ir mano klasioke thumbup.gif ,suskaiciavome apie 60 plauku,nors kruvele is tiesu buvo nemaza,nes mano plaukai buvo labai ilgi,todel mamai taip ir pasirode smile.gif Pabandykite ir jus issisukuokite gerai plaukus,po to juos susipynkite i kasa,tada po 24val vel issukuokite ir susiskaiciuokite 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, tikiuosi, nebevargina slinkimas 4u.gif
Užmačiau štai tokią reklamą:
DENSIFIQUE (Kerastase) naujas plaukus tankinantis produktas. Per 3 mėnesius net iki 1700 plaukų. STEMOXYDINE 5% aplink kamienines ląsteles sukuria aplinką, kurioje mažesnis deguonies lygis, taip "pažadina" neaktyvius plaukų svogūnėlius ir skatina naujų plaukų augimą. Ypatingai rekomenduojame klientams turintiems plonus plaukus.
user posted image
ATSIPRAŠAU už didelę nuotrauką, tačiau kitaip nemokėjau įkelti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Arguendo,2013 03 29, 12:57]
Sveikos, tikiuosi, nebevargina slinkimas 4u.gif
Užmačiau štai tokią reklamą:
DENSIFIQUE (Kerastase) naujas plaukus tankinantis produktas. Per 3 mėnesius net iki 1700 plaukų. STEMOXYDINE 5% aplink kamienines ląsteles sukuria aplinką, kurioje mažesnis deguonies lygis, taip "pažadina" neaktyvius plaukų svogūnėlius ir skatina naujų plaukų augimą. Ypatingai rekomenduojame klientams turintiems plonus plaukus.

O kokia kaina šio gėrio?
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2013 03 15, 20:37)
Pasirinko pati lengviausia kelia...Kiek is mano klienciu kas yra buve visoms ta pati israso,bet is tiesu mano supratimu minoxidilis vistik labiau vyrams nuo androgeninio plikimo yra skirtas.Moterims dazniausiai buna difuzinis plikimas,retejimas.Reikia nustatyti priezastis del ko taip yra,o ne is karto parasyti minoxidil 2%,ir mazdaug:-sekantis!
P.S. nezinau ar jis receptinis,bet as savo vyrui be recepto perku,tik zinoma 5 % minoxidili.

Šiaip tai ir moterys per vyrišką liniją paveldi androgeninį (vyrišką)plaukų slinkimą, tą man patvirtino ir draugė dermatologė, ir šiaip nete info radau.
dar kas turit su kiaušidėmis problemų(policistines), tai tada būna aukštesnis androgenų kiekis organizme, ir jei esate paveldėję androgeninio plikimo geną, tai net ir moterys gali, oho kaip praplikti.
Man pačiai žiauriai eina plaukai, bijau , kad genetika, nes tėvas ir brolis labai anksti prapliko. Na as gal neprapliksiu, bet vis tiek ziauru laikyti pilnas sauja plaukų ir rankioti is sepecio, vos kelis kartus perbraukus per plaukus verysad.gif verysad.gif Ir dar jie pas mane krenta su svogūnėliais, na su tokiu sustorėjimu pačiam gale.
Atsakyti
Man nuo plaukų slinkimo sutvarkė priemonės skirtos riebiai galvos odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 03 30, 12:00)
Man nuo plaukų slinkimo sutvarkė priemonės skirtos riebiai galvos odai  smile.gif

Tai vadinas jusu plauku slinkimas buvo susijes su riebia galvos oda, kuri galbut buvo aplipus nesvarumais nuo priemoniu, per daug riebalu, uzkimsta ir t.t. Nes tokios priemones dazniau valancios yra, o ne stabdancios slinkima g.gif
Atsakyti
auroryte, kainos nežinau, reikia arba skaminbt į saloną, arba nuvažiuot. Spėju, nemaža nemaža biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 03 30, 12:24)
auroryte, kainos nežinau, reikia arba skaminbt į saloną, arba nuvažiuot. Spėju, nemaža nemaža  biggrin.gif

apie 200 Lt..
http://www.expertkra...que-10x6ml.html
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 03 30, 11:26)
Tai vadinas jusu plauku slinkimas buvo susijes su riebia galvos oda, kuri galbut buvo aplipus nesvarumais nuo priemoniu, per daug riebalu, uzkimsta ir t.t. Nes tokios priemones dazniau valancios yra, o ne stabdancios slinkima g.gif

Teisingai sakote. Pradėjau masiškai naudoti priemonės plaukų augimui skatinti, tai slinkimas prasidėjo nežmoniškas doh.gif Bet kai sunaudojau pusę kurso ampulių nuo riebios galvos odos, visai nebeslinko, o dabar iškrenta normalus plaukų kiekis per dieną smile.gif Aišku, čia mano palyginti maža problemėlė buvo, kitos kiek skaičiau turi daug rimtesnių, tai linkiu, kad atrastumėte visos savąją priemonę prieš blogybę - slinkimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emixsit: 30 kovo 2013 - 13:20
QUOTE(isdykusS @ 2013 03 30, 12:31)

Ačiū už info mirksiukas.gif Vadinasi, neklydau biggrin.gif jei čia kasdien jas naudoti, o 10 ampuliu kaina 200 lt, tai nesunku paskaičiuoti, kiek per tuos 3 mėn išsileis blink.gif
Atsakyti
Cia kazkas minėjo "Mirena" spiralę, bet taip ir nesupratau, ar nuo to, kad ją turi, pradeda slinkti plaukai?
Atsakyti
QUOTE(ziviliuk @ 2013 04 02, 14:22)
Cia kazkas minėjo "Mirena" spiralę, bet taip ir nesupratau, ar nuo to, kad ją turi, pradeda slinkti plaukai?

Jei "Mirena" spiralė laikoma spintoje - tai ne, plaukai slinkti nepradeda. Bet jei naudojama pagal paskirtį - taip, plaukai gali pradėti slinkti.
Atsakyti
Sveikos, o gal turite atsiliepimu apie Alpecin sampuna su kofeinu? 4u.gif jis sako skatina ir augima plauku ir stabdo slinkima.
Atsakyti