Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Sulu @ 2013 03 03, 13:46)
galėtų ir ne tik ant papuko užrašyti, jei tai tik suveiktų.  cool.gif

drinks_cheers.gif tiksliai
aš esu rašius ,kad naudojau nuo slinkimo NUSKIN ampules -padėjo žinokit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2013 03 02, 22:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Merginos kaip sekasi kovoti su plauku slinkimu?

nekaip verysad.gif vis dar nenustoja tas slinkimas, vaziuosiu kita savaite pas savo kirpeja, pasitrumpint plaukus, nes jau tik plona uodegyte beliko..
Atsakyti
na va, as jau po pasikeitimu, ir esu visai patenkinta thumbup.gif pasitrumpinau plaukucius, pakeiciau spalva(pasitamsinau siek tiek)..pas savo kirpeja isigyjau priemoniu plauku palepinimui, chi silko,chi rinkini slenkantiems plaukams, argano aliejuko tad bandysiu juos atgaivinti, ir auginsiu toliau rolleyes.gif
o kaip jums sekasi kovoti su slinkimu?gal jau kuriai situacija pagerejo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2013 03 10, 04:00)
na va, as jau po pasikeitimu, ir esu visai patenkinta thumbup.gif pasitrumpinau plaukucius, pakeiciau spalva(pasitamsinau siek tiek)..pas savo kirpeja isigyjau priemoniu plauku palepinimui, chi silko,chi rinkini slenkantiems plaukams, argano aliejuko tad bandysiu juos atgaivinti, ir auginsiu toliau rolleyes.gif
o kaip jums sekasi kovoti su slinkimu?gal jau kuriai situacija pagerejo? rolleyes.gif

saunu kad buvai kirpykloje 4u.gif as ir labai noreciau ten nueiti,deja is mano plauku nieks nieko dabar nepadarys verysad.gif pas mane situacija ta pati,auga nauji ir slenka senieji..
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2013 02 28, 21:08)
minoxidilis(2,0) įeina į jį. Dabar perskaičiau. Kažkaip man baisiai skamba  unsure.gif

per paiešką visgi radau, kad ne tik man vienai čia forume skyrė tą tirpalą, vadinasi jis :trasos plauku svogunėliams. Jis receptinis, banysiu eiti, kad pagamintų.

Pasirinko pati lengviausia kelia...Kiek is mano klienciu kas yra buve visoms ta pati israso,bet is tiesu mano supratimu minoxidilis vistik labiau vyrams nuo androgeninio plikimo yra skirtas.Moterims dazniausiai buna difuzinis plikimas,retejimas.Reikia nustatyti priezastis del ko taip yra,o ne is karto parasyti minoxidil 2%,ir mazdaug:-sekantis!
P.S. nezinau ar jis receptinis,bet as savo vyrui be recepto perku,tik zinoma 5 % minoxidili.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2013 03 15, 20:37)
Pasirinko pati lengviausia kelia...Kiek is mano klienciu kas yra buve visoms ta pati israso,bet is tiesu mano supratimu minoxidilis vistik labiau vyrams nuo androgeninio plikimo yra skirtas.Moterims dazniausiai buna difuzinis plikimas,retejimas.Reikia nustatyti priezastis del ko taip yra,o ne is karto parasyti minoxidil 2%,ir mazdaug:-sekantis!
P.S. nezinau ar jis receptinis,bet as savo vyrui be recepto perku,tik zinoma 5 % minoxidili.

Nepirkau tų vaistų ir nežadu. O požiūris į pacientus tai toks, kaip ir įvardijote: še receptą ir eik savais keliais. unsure.gif Labai demotyvuoja ir toliau eiti pas gydytojus.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2013 03 20, 12:49)
Nepirkau tų vaistų ir nežadu. O požiūris į pacientus tai toks, kaip ir įvardijote: še receptą ir eik savais keliais.  unsure.gif Labai demotyvuoja ir toliau eiti pas gydytojus.

O pas kokią gydytoją buvote?

Man atrodo daugiau ir neturi ką pasiūlyt, tik minoxidilį ir mezoterapiją. Kosmetinių ampulių gi neišrašys.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 20, 14:47)
O pas kokią gydytoją buvote?

Man atrodo daugiau ir neturi ką pasiūlyt, tik minoxidilį ir mezoterapiją. Kosmetinių ampulių gi neišrašys.

Poliklinikoje buvau, pavardės nepamenu. Tikėjausi, kad bent kažką ištirs, hormonus ar bent plauką apžiūrės. Nežinau, bet vizitas užtruko tris minutes, nemanau, kad taip turėtų būti.
Atsakyti
Manau jeigu alga priklausytu nuo isaiskintu diagnoziu,butu visai kitaip,bet tuomet ir visokiems tyrimams laiko uztrukmem-tada irgi negerai butu.Slinkimo priezasciu gali buti daug,reiketu bent pabandyti issiaiskinti,galbut paaiskejus kad gelezies atsargos organizme yra per mazos ir pagerus tiesiog gelezies papildu-plaukai atsistatytu,bet sis tyrimas yra ne visur daromas,arba galbut pacientui reikia vitamino B.Arba tada tiesiog ir Minoxidila ir vitaminu israsyti.
Atsakyti
Kiek maždaug plaukų išslenka, kai jau imate nerimauti? g.gif Išsišukavusi visada prirenku pilną šepetį, plaunant galvą taip pat lieka gniužulas išslinkusių plaukų. Bet taip buvo jau visą gyvenimą ir net nesusimąsčiau, kad su tuo galima kovoti doh.gif blush2.gif Tik klausimas, ar reikia? Ar tokie kiekiai yra tiesiog normalūs? Gal yra kokia paprasta taisyklė, pagal kurią galima suprasti, ar jau verta sunerimti? 4u.gif
Atsakyti
Berods daugiau negu 150, pabandykite suskaiciuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2013 03 24, 16:53)
Berods daugiau negu 150, pabandykite suskaiciuoti smile.gif

oho, reikės pabandyt per dieną parinkti biggrin.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti