Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(imdigo @ 2013 02 26, 15:23)
dar iki siol sis aliejus galu pas mane namie,nieks jo nenaudoja..na gal kitoms pades 4u.gif

aha, ne visoms vienodai veikia.. man irgi pradeje buvo net daugiau slinkt unsure.gif priezastis gan paprasta- ir taip silpnas saknis tas aliejus dar labiau apsunkindavo sad.gif
Atsakyti
Buvau šiandien pas deramtologę. Tikėjausi, kad apžiūrės plaukus ar pan. O tik timptelėjo už sruogos ir skyrė kažkokį tepalą, kuri reikia užsisakyti Universiteto vaistinėje. Gal kas žinot, kas tai?
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2013 02 28, 11:40)
Buvau šiandien pas deramtologę. Tikėjausi, kad apžiūrės plaukus ar pan. O tik timptelėjo už sruogos ir skyrė kažkokį tepalą, kuri reikia užsisakyti Universiteto vaistinėje. Gal kas žinot, kas tai?

O tepalas su receptu? smile.gif Mmm, apžiūra tai įdomi doh.gif
Atsakyti
dar karta paklausiu to paties unsure.gif gal zinote kur kaune atlieka plauku tyrimus ir nustato plauku slinkimo priezasti, aciu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 02 28, 14:35)
O tepalas su receptu?  smile.gif Mmm, apžiūra tai įdomi  doh.gif

Nežinau, gal ir ne. Neįskaitau, kas lapelyje parašyta.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2013 02 28, 14:31)
Nežinau, gal ir ne. Neįskaitau, kas lapelyje parašyta.

Tai tikriausiai ne receptinis, jei ant papuko užrašė. Na, įdomu koks ten tepalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 02 28, 15:41)
Tai tikriausiai ne receptinis, jei ant papuko užrašė. Na, įdomu koks ten tepalas  g.gif

minoxidilis(2,0) įeina į jį. Dabar perskaičiau. Kažkaip man baisiai skamba unsure.gif

per paiešką visgi radau, kad ne tik man vienai čia forume skyrė tą tirpalą, vadinasi jis :trasos plauku svogunėliams. Jis receptinis, banysiu eiti, kad pagamintų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulu: 28 vasario 2013 - 20:19
QUOTE(Arguendo @ 2013 02 28, 15:41)
Tai tikriausiai ne receptinis, jei ant papuko užrašė. Na, įdomu koks ten tepalas  g.gif

taip ėmė ant papuko ir užrašė? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 03 02, 18:27)
taip ėmė ant papuko ir užrašė? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 03 02, 20:27)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Merginos kaip sekasi kovoti su plauku slinkimu?
Atsakyti
doh.gif biggrin.gif būna, pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 03 02, 19:27)

galėtų ir ne tik ant papuko užrašyti, jei tai tik suveiktų. cool.gif
Atsakyti