inetukea, tikrai nedaug ten tu plauku manau, kad reiketu visaip isoriskai skatinti ir vitaminu kokiu
QUOTE(NakedA @ 2013 02 23, 19:35)
Iš kur perkate Priorin? Aš užsisakiau per ebay, bet jau mėnesį pralaukiau, nėra, nors siunčia iš Anglijos, ne iš Kinijos . Jau man mintis bandyti ieškoti čia vietoje, nes labai nenoriu laukti, plaukai slinkimo pike
QUOTE(Liebchen @ 2013 02 24, 22:46)
Iš kur perkate Priorin? Aš užsisakiau per ebay, bet jau mėnesį pralaukiau, nėra, nors siunčia iš Anglijos, ne iš Kinijos . Jau man mintis bandyti ieškoti čia vietoje, nes labai nenoriu laukti, plaukai slinkimo pike
Is Vokietijos siunciuosi per pazistamus Bet maciau prekiauja ir Lietuvoje ,pvz skel.biu.lt (neleidzia ivesti puslapio teisingai ) paieskokite
QUOTE(imdigo @ 2013 02 24, 14:15)
cia tikrai ne daug pas tave isslenka,gal siek tiek rimtesniu priemoniu reiketu kad susitvarkytu viskas, , buciau as parodzius kiek pas mane po slinkimo isslenka tai tas kalnas plauku butu buve DAUG didesnis nei taviskis
neliudek,patrumpinsi ir plaukai geriau atrodys ,ir nebeslinks tiek.
O gal niekada anksciau netruejai ilgu plauku? ir uzsiaugindama juos tokio ilgio tiesiog vargini ir jie neatlaiko? pas mano drauge taip yra,ji negali tureti ilgu plauku,nes jei paauga zemiau peciu lygio tai pradeda slinkti
neliudek,patrumpinsi ir plaukai geriau atrodys ,ir nebeslinks tiek.
O gal niekada anksciau netruejai ilgu plauku? ir uzsiaugindama juos tokio ilgio tiesiog vargini ir jie neatlaiko? pas mano drauge taip yra,ji negali tureti ilgu plauku,nes jei paauga zemiau peciu lygio tai pradeda slinkti
gaila trumpinti nes jau oj seniai tokius turejau, net ir nepamenu kada bet as pati kalta, sugadinau plaukus tai sviesindama tai tamsindama, man greitai nusibosta, vis noriu kazkokiu naujoviu, pasikeitimu, taip ir nualinau plaukus tikriausiai
QUOTE(Cuddle @ 2013 02 24, 22:20)
inetukea, tikrai nedaug ten tu plauku manau, kad reiketu visaip isoriskai skatinti ir vitaminu kokiu
geriu as tu vitaminu..bet ne velnio man jie nepadeda
QUOTE(inetukea @ 2013 02 25, 02:45)
gaila trumpinti nes jau oj seniai tokius turejau, net ir nepamenu kada bet as pati kalta, sugadinau plaukus tai sviesindama tai tamsindama, man greitai nusibosta, vis noriu kazkokiu naujoviu, pasikeitimu, taip ir nualinau plaukus tikriausiai
aš ir labai seniai turiu ilgus plaukus, ir taip pat balindavau ir ko tik nedariau...bet nedrysciau vienintele plauku slinkimo priezasti nusakyti plauku balinima. Na daugelis mano pazystamu merginu balina,cheminius deda, dar ko prisigalvoja.. na ir nieko,vaiksto su plaukais, manau priezastis ne tik tame
gal truksta organizmui kokiu medziagu, as pagalvoju o ir stresas sioks toks del slinkimo irgi yra, o tai irgi nieko gero
Vartojančioms kontraceptines tabletes slenka plaukai. Po jų metimo slinko dar daugiau, bet pradėjau gerti l-thyroxine (atlikus reikiamus tyrimus) slinkti nustojo , mano plaukų begalė, todėl niekas ir nepastebėjo to slinkimo, bet va dabar laabai daug naujų pridygo ir suėmus ties viršumi - laabai stori plaukai, taip džiaugiuosi, kad vėl turėsiu tokius kokie buvo prieš vartojant kt
o gal kuri zinote kur kaune butu galima pasidaryti tyrimus kad nustatyti plauku slinkimo priezasti?ar esat dariusi kuri?
Varnalesu alieumi tepkite pries plovima, pamatysit ir kaip atsigaus plaukas. Patikrinta
QUOTE(jurgaud @ 2013 02 26, 15:55)
Varnalesu alieumi tepkite pries plovima, pamatysit ir kaip atsigaus plaukas. Patikrinta
man asmeniskai, nuo varnalesiu alieaus daugiau isslinkdavo
QUOTE(imdigo @ 2013 02 26, 14:10)
man asmeniskai, nuo varnalesiu alieaus daugiau isslinkdavo
Kaip idomiai, man tai padejo dar esu girdejusi kad alijosiaus sultys labai blizgesio duoda ir tinka toms kuriu nusviesinti plaukai
QUOTE(jurgaud @ 2013 02 26, 16:17)
Kaip idomiai, man tai padejo dar esu girdejusi kad alijosiaus sultys labai blizgesio duoda ir tinka toms kuriu nusviesinti plaukai
dar iki siol sis aliejus galu pas mane namie,nieks jo nenaudoja..na gal kitoms pades