Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

mano kuokštas didesnis iš šepečio pasidaro išėmus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 02 23, 15:57)
Pritariu  drinks_cheers.gif  Siulyciau nusikirpti plaukus iki puse nugaros ilgio tiesiai ,tada plaukai atrodys storesni ,negu iskarpyti ,nes dabar tikrai nepuosia tie siuliukai  schmoll.gif  4u.gif

-----------

Del isslinkusiu plauku ,tai man anksciau isslinkdavo 3-4 kartus didesnis kuokstas  doh.gif  ,dabar gal perpus maziau negu Jums  g.gif

NakedA sveikinu pasiekus geru rezultatu kovojant su plauku slinkimu! drinks_cheers.gif o man jei lyginantis su inetukea tai pasirodo vis dar slenka doh.gif regis vel reikia kibti i darba ir daryti kazka unsure.gif o ir tap nera laiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2013 02 23, 15:15)
NakedA sveikinu pasiekus geru rezultatu kovojant su plauku slinkimu!

4u.gif
Turi lazerines sukas , kibk vel i darba mirksiukas.gif Nors visur raso ,kad 50-100 plauku per diena yra normalu ,bet vistiek liudna kai plaukai slenka unsure.gif

Dar patarimas , jei geriate vitaminus Priorin ,tai butinai naudokite gera plauku sampuna ,nes kitaip nebus rezultato (vaistininkes is Vokietijos patarimas) Jokiu pigiu sampunu ,kaip pvz. Pantene pro V , Head & Shoulders , Nivea ir t.t. ... 4u.gif
Atsakyti
Inetukea,man islenka panasiai plauku,nezinau,ar cia daug ar mazai biggrin.gif
Pritariu kitoms forumietems del plauku pakirpimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 02 23, 16:14)
mano kuokštas didesnis iš šepečio pasidaro išėmus verysad.gif

gal zinai del ko tau slenka plaukai?

QUOTE(NakedA @ 2013 02 23, 16:25)
4u.gif 
Turi lazerines sukas , kibk vel i darba   mirksiukas.gif  Nors visur raso ,kad 50-100 plauku per diena yra normalu ,bet vistiek liudna kai plaukai slenka  unsure.gif

Dar patarimas , jei geriate vitaminus Priorin ,tai butinai naudokite gera plauku sampuna ,nes kitaip nebus rezultato (vaistininkes is Vokietijos patarimas) Jokiu pigiu sampunu ,kaip pvz. Pantene pro V , Head & Shoulders , Nivea ir t.t. ...  4u.gif

zinoma liudna,noretusi kad isvis nei vienas neiskristu...ah pamenu turejau kazkada vadinama ``arklio uodega`` garbanoti stori ir ilgi plaukai...daug kas sakydavo ar peruka esu uzsidejus doh.gif atsimenu kaip nemegdavau savo plauku,nes ju budavo daug,pasisiausia,garbanoti... o dabar galvoju kaip as isvis taip galejau mastyti apie savo plaukus verysad.gif
Reikes reikes kibti,niekaip neprisiruosiu,turiu parasyti baigiamaji darba,vaika priziureti,na ziauru,apie saves pasirupinima ar normalaus maisto pavalgyma net nekalbu,o apie plauku prieziura tai tik pasvajoju,va dabar cia rasydama sedziu vis prasiblaskau
Tokiu sampunu esu pirkusi gal pries 5 metus,perku tik ekologiskus ,be parabenu ar dar kokiu priedu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imdigo: 23 vasario 2013 - 14:58
Sveikos gyvos,
noriu ir aš pasidalinti savo "patirtimi". Siaubingai slinko plaukai, vietomis buvo matyti pliki pločiukai. Visa laimė plaukai "pūsti" tai nieks pernelyg nepastebėjo. Slinkimo priežastis valgymo sutrikimas, tačiau net pasveikus, t.y. sveikas svoris ir mityba, slinkimas nesiliovė. Praėjau krūvas gydytojų, išbandžiau krūvas priemonių. Dabar jau kurį laika nebeslenka(apie 3mėn) ir masiškai auga nauji. Kirpėja vakar juokėsi, kad plaukai 3 ilgių tongue.gif . Žodžiu kas man padėjo tai mityba. Labai gera su daug baltymų, kalciu(man pažystama medikė patarė dėl šių medžiagų), prieš tai cheminių vitaminų krūvas sugėriau ir nieko gero. Omega 3 riebalų rūgščių vartojimas irgi labai svarbu. Tepiau galvos oda su varnalešų aliejumi ir Alpechin skysčiu, šie manau irgi nemažai prisidėjo, nors kitos priemonės prieš tai visiškai nepadėjo. Tai tiek smile.gif
Atsakyti
Facebook'e labai daznai reklamuoja sia neva stebuklingai paspartinancia plauku augima priemone g.gif Hairbel

Gal kuriai teko isbandyti smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2013 02 23, 12:36)
kaip ir zadejau parodau kiek plauku man isslenka po kiekvieno galvos plovimo verysad.gif kaip manot tai daug ar mazai? g.gif

sprendziant pagal plauku ilgi tai nedaaaug smile.gif

QUOTE(NakedA @ 2013 02 23, 13:57)
Siulyciau nusikirpti plaukus iki puse nugaros ilgio tiesiai ,tada plaukai atrodys storesni ,negu iskarpyti ,nes dabar tikrai nepuosia tie siuliukai 
-----------

Del isslinkusiu plauku ,tai man anksciau isslinkdavo 3-4 kartus didesnis kuokstas  doh.gif  ,dabar gal perpus maziau negu Jums  g.gif

pritariu NakedA, be to, jei plaukai nusilpe, tai nusikirpus jiem bus 'lengviau' ir maziau slinks.. Bent jau man pakirpus visada kazkiek sumazedavo slinkimas..

NakedA, saunus rezultatai!

Mano plaukai ploni, o ir slenka (ne katastrofiskai, bet..), tai naudoju vis dar biotina (2tabl) ir B5 (2tabl) -sugersiu dabar kursa 2men ir ziuresiu.. Dar i sampuna imaisau rozmarinu ea bei masazuoju galva kol ikaista biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2013 02 23, 17:34)
Facebook'e labai daznai reklamuoja sia neva stebuklingai paspartinancia plauku augima priemone  g.gif  Hairbel

Gal kuriai teko isbandyti  smile.gif  ?

neteko, bet nelabai tikiu tais sampunais, kapsulem, serumais..
Atsakyti
QUOTE(Canelle @ 2013 02 23, 18:46)

pritariu NakedA, be to, jei plaukai nusilpe, tai nusikirpus jiem bus 'lengviau' ir maziau slinks.. Bent jau man pakirpus visada kazkiek sumazedavo slinkimas..

NakedA, saunus rezultatai!
Mano plaukai ploni, o ir slenka (ne katastrofiskai, bet..), tai naudoju vis dar biotina (2tabl) ir B5 (2tabl) -sugersiu dabar kursa 2men ir ziuresiu.. Dar i sampuna imaisau rozmarinu ea bei masazuoju galva kol ikaista biggrin.gif
Papildyta:
neteko, bet nelabai tikiu tais sampunais, kapsulem, serumais..

Patikekit ,zinau ka reiskia ,kai tenka nukirpti ilgai augintas kasas doh.gif Maniskiai iki slinkimo sieke uzpakali ir buvo storio sulig rankos riesu blink.gif Bet emus slinkti ,neturejau kito pasirinkimo kaip tik nukirpti juos trumpai verysad.gif Is pradziu iki puse nugaros ,veliau iki skruostu ... zodziu ,visiskai trumpai ... Bet tai buvo geriau ,negu sleptis po kepure doh.gif

Mano plaukai taip pat tiesus ir ploni , todel jau antra diena po plovimo priglunda prie pakausio ir atrodo nekaip schmoll.gif Emiau trinkti galva kas antra diena , vartoju Priorin ( dabar keblumai su gavimu ,tai vel griztu prie 1 kapsules ,kad "pratempti" laika doh.gif )

Canelle 4u.gif

Atsakyti
gal atrodo kad ne daug isslenka, bet kai po kiekvieno plovimo tiek, tai plauku tikrai nedaug, erai kad jie pas mane patys siek tiek banguojasi, tai visumoj atrodo ju daugiau, bet susirisus i kuoduka, tai... blush2.gif
o del kirpimo aciu uz patarimus 4u.gif ir as pati jau matau kad cia ne plaukai o siulai kaip sakot..tad teks gerokai patrumpinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2013 02 24, 13:49)
gal atrodo kad ne daug isslenka, bet kai po kiekvieno plovimo tiek, tai plauku tikrai nedaug, erai kad jie pas mane patys siek tiek banguojasi, tai visumoj atrodo ju daugiau, bet susirisus i kuoduka, tai... blush2.gif
o del kirpimo aciu uz patarimus 4u.gif  ir as pati jau matau kad cia ne plaukai o siulai kaip sakot..tad teks gerokai patrumpinti verysad.gif

cia tikrai ne daug pas tave isslenka,gal siek tiek rimtesniu priemoniu reiketu kad susitvarkytu viskas, smile.gif , buciau as parodzius kiek pas mane po slinkimo isslenka tai tas kalnas plauku butu buve DAUG didesnis nei taviskis
neliudek,patrumpinsi ir plaukai geriau atrodys ,ir nebeslinks tiek.
O gal niekada anksciau netruejai ilgu plauku? ir uzsiaugindama juos tokio ilgio tiesiog vargini ir jie neatlaiko? pas mano drauge taip yra,ji negali tureti ilgu plauku,nes jei paauga zemiau peciu lygio tai pradeda slinkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 02 23, 17:34)
Facebook'e labai daznai reklamuoja sia neva stebuklingai paspartinancia plauku augima priemone  g.gif  Hairbel

Gal kuriai teko isbandyti  smile.gif  ?

Apie tą "priemonę" rašiau temoj "Priemonės skatinančios plaukų augimą". 4u.gif
psl. 18 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnius05: 24 vasario 2013 - 14:28