Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Nejaugi tie kontraceptikai gali taip pakeisti naturaliu hormonu kieki ,kad plaukai nuolat slenka cray.gif ...
man irgi niekas nepadeda ,kad pilnai nustotu slinkti ... jau metai laiko slenka verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Neseniai man moteris is Vokietijos pasake ,kad Vokietijoje spirale Mirena skiriama tik pagyvenusioms klimaksinems moterims ,kurioms yra sutrikusi hormonu veikla -kaip gydymo priemone doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
as nenaudoju kontra.. bet slenka ,,, baisu, kuokstais, bijau sukuot ir plaut.. ir prisiliest prie ju
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 11 12, 11:38)
Aš KT naudojau tik metus, o plaukai slinko pusmetį, kai mečiau: tris mėnesius klaikiais kiekiais, gyvenime po tiek nekrito, kitus tris - tiesiog smarkiai. Nepadėjo niekas, nei kaukės, nei pantogaras, nei kiti papildai, plaukai slinko ir viskas. Baisiausia, kad vėliau nebeataugo tiek, kiek turėjau iki KT - o turėjau daug... Tai dabar gelbėja tik tai, kad plaukai stori ir pasipūtę, pasikėlę nuo šaknų, jų atrodo daugiau, nei yra.
Dėl ko slenka dabar - neturiu supratimo, kraujas geras, skydliaukė tvarkoje...

analogiska mano situacijai... kaip tik va ir eina 5 menuo +/- po KT man tai tikrai viskas prasidejo butent metus, nekitaip!!! bet hormonus rodo atitinkancius norma ir skydliauke good
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu ir as tokia pat problema verysad.gif
Man pradejo slinkti plaukai kai nutraukiau KT vartojima, vartojau 4 metus. Man po 2ju savaiciu pradejo slinkti plaukai ziauriai, ypac kai plaunu galva, saujom nuo pat saknu sad.gif(((((, man stresas kiekviena karta eit galvos plaut. Nebezinau ko griebtis, nusipirkau Alpecin, bet jis nieko, galvoju apie kazkokias ampules ir vitaminus (pantogar gal), bet daug visko perskaiciau, kad nelabai visi sitie dalykai padeda.

Ka daryt, ar verta investuoti ar tiesiog nusiramint ir tegul slenka, kol pats organizmas issivalys ir susitvarkys su hormonais?

Tik kad ir taip tie plaukuciai pas mane niekada veslus nebuvo sad.gif, o dabar baisu pagalvot kas liks ant galvos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanyte83: 13 lapkričio 2012 - 09:35
As sia savaite baigiu PLACENTA ampuliu kursa . Jokiu pasikeitimu nepastebejau g.gif kad blogiau tai nebuvo ,bet maziau slinkti taip pat nepradejo g.gif
Net neisivaizduoju kiek reikia laiko hormonams susitvarkyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 11 13, 09:56)
As sia savaite baigiu PLACENTA ampuliu kursa . Jokiu pasikeitimu nepastebejau  g.gif  kad blogiau tai nebuvo ,bet maziau slinkti taip pat nepradejo  g.gif
Net neisivaizduoju kiek reikia laiko hormonams susitvarkyti  doh.gif

hormonai - slidus reikalas... pvz as turiu problemu su skydliauke, tai kad man susitvarkytu hormonai turi praeiti apie metus laiko.. buvo susinormalizaves slinkimas mazdaug po pusmecio, dabar vel slenka.
kalbant apie kontraceptines isvis neisivaizduoju kas turi nutikti, kad gerciau ta bruda.
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 11 13, 09:56)
As sia savaite baigiu PLACENTA ampuliu kursa . Jokiu pasikeitimu nepastebejau  g.gif  kad blogiau tai nebuvo ,bet maziau slinkti taip pat nepradejo  g.gif
Net neisivaizduoju kiek reikia laiko hormonams susitvarkyti  doh.gif

as irgi placenta ampules sunaudojau. Drauge rekomendavo, jai greiciau ale plaukai pradejo augti. niekalas doh.gif doh.gif doh.gif , slinkimo isvis nesustabde, o ka jau sneketi apie plauku ilgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 11 13, 12:26)
hormonai - slidus reikalas... pvz as turiu problemu su skydliauke, tai kad man susitvarkytu hormonai turi praeiti apie metus laiko.. buvo susinormalizaves slinkimas mazdaug po pusmecio, dabar vel slenka.
kalbant apie kontraceptines isvis neisivaizduoju kas turi nutikti, kad gerciau ta bruda.

sita bruda man pasiule medikai, sureguliuoti cikla... kaip dieva myliu, nebuciau ju i burna emusi, jei buciau zinojusi kas laukia...
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 11 13, 12:32)
sita bruda man pasiule medikai, sureguliuoti cikla... kaip dieva myliu, nebuciau ju i burna emusi, jei buciau zinojusi kas laukia...

plaukai cia ne niekis, pries kitas kontraceptiku zalas moters organizmui.. bet ne ta tema cia smile.gif

beje gal kas esat naudojusios natur vital purskala nuo slinkimo?
Atsakyti
Aš mėginsiu nuo šiandien tai, ko dar nebandžiau - atsisiunčiau dvi priemones galvos odai, abi valomosios, viena - šaldanti, prieš galvos plovimą, kita - kaitinanti, po plovimo. Pradėsiu nuo tos po plovimo, nes ji purškiama, paprasčiau naudoti, žiūrėsim smile.gif
Nors matau pilną galvą ataugančių plaukų, bet slinkimas nemažėja, kaskart po galvos plovimo užkemšu vonią doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 11 13, 14:38)
Aš mėginsiu nuo šiandien tai, ko dar nebandžiau - atsisiunčiau dvi priemones galvos odai, abi valomosios, viena - šaldanti, prieš galvos plovimą, kita - kaitinanti, po plovimo. Pradėsiu nuo tos po plovimo, nes ji purškiama, paprasčiau naudoti, žiūrėsim smile.gif
Nors matau pilną galvą ataugančių plaukų, bet slinkimas nemažėja, kaskart po galvos plovimo užkemšu vonią doh.gif

galima placiau, kokios cia priemones?
Atsakyti
Tai raso visur, kad jei slenka ,taciau toj vietoj atauga naujas plaukas -tada padetis nera beviltiska 4u.gif
Blogai tada ,kai nebeatauga ,arba atauga vis silpnesnis plaukas ,kuris taip pat greit iskrenta verysad.gif
Uzsirasiau vel pas endokrinologa geriausia mano mieste , ziuresim ka sakys . Gal dar hormonu tyrimus pakartosim . Blogiau nebus pasikonsulltavus smile.gif
Atsakyti