Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(kazinkokia @ 2013 02 21, 22:27)
Imdigo sunku patiketi,kad cia jusu atauge plaukai,nes atrodo,kaip nukirpta grifka!  ax.gif 
As ryt plausiu galva,butinai nufotografuosiu kiek plauku isslinko per plovima,slapiu plauku sukavima ir sukavima po dziovinimo.
O kodel jus slapiu plauku nesukuojat? Juk neisrauna ju,nebent nuluzta,o cia jau neslinkimas g.gif

Tai jau tikrai atrodo kaip nukirpta trifka g.gif tu tokiu plauku pilna ir po ilgais plaukais,o aplink veida tai isvis,siandien susirisau plaukus i virsu,tai svogeris sako kad atrodau kaip su peruku lotuliukas.gif anksciau budavo visi priekyje ilgi plaukai,o dabar ilgu nebeliko,tik tie trumpi
Papildyta:
QUOTE(imdigo @ 2013 02 22, 01:17)
Tai jau tikrai atrodo kaip nukirpta trifka g.gif  tu tokiu plauku pilna ir po ilgais plaukais,o aplink veida tai isvis,siandien susirisau plaukus i virsu,tai svogeris sako kad atrodau kaip su peruku lotuliukas.gif anksciau budavo visi priekyje ilgi plaukai,o dabar ilgu nebeliko,tik tie trumpi

As tai sukuoju slapius,nors ir negalima... Zinau kad ju daug nuluzta kai taip darome
Atsakyti
imdigo, priminkit nuo ko jie slinko ir kaip stabdėt slinkimą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 02 22, 10:51)
imdigo, priminkit nuo ko jie slinko ir kaip stabdėt slinkimą? smile.gif

nuo gimdymo ir skydliaukes, nuo skydliaukes tai tikrai matyt prisidejo ir gimdymas. Naudojau ampules,lazerini sepeti ir naturalias sultis,vitaminu plaukams taip pat geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2013 02 21, 01:35)
As geriau kazkur apie menesi,geriau taip kaip buvo parasyta anotacijoje- du kart dienoje arba dvi kapsules is karto.... Plaukai tikrai nustojo slinkti,bet galvoju cia del lazerinio sepecio ir tu ampuliu kurias vartojau....

Hm g.gif Siaip anotacijoje raso,kad reikia gerti 2 kapsules is ryto ir viena vakare .
Tik neaisku kiek laiko turi trukti kursas ?
Gal pusmeti g.gif ?
Atsakyti
na merginos,buvau nufotkinus savo isslinkusius plaukus,bet vietoj copy paspaudziau cut,tai va ir nebeliko,teks laukti sekmadienio po pietu,bandysiu is naujo smile.gif gero savaitgalio visoms!
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 02 22, 18:11)
Hm  g.gif  Siaip anotacijoje raso,kad reikia gerti 2 kapsules is ryto ir viena vakare .
Tik neaisku kiek laiko turi trukti kursas ?
Gal pusmeti  g.gif  ?

nelabai pamenu kiek ten buvo tas kursas,atsimenu kazka kad tris menesiai arba puse metu. Del anotacijos ,tai manau priklauso nuo kiekkio kiek to biotino yra kapsuleje,kai ziurejau is kur pirkti tai radau keleta vietu,su vis skirtingomis dezutemis,pamenu vienoje rase tris kartus dienoje,o manoji kuria pirkau rase po dvi kapsules per diena..tai kad nesuprasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2013 02 22, 23:31)
nelabai pamenu kiek ten buvo tas kursas,atsimenu kazka kad tris menesiai arba puse metu. Del anotacijos ,tai manau priklauso nuo kiekkio kiek to biotino yra kapsuleje,kai ziurejau is kur pirkti tai radau keleta vietu,su vis skirtingomis dezutemis,pamenu vienoje rase tris kartus dienoje,o manoji kuria pirkau rase po dvi kapsules per diena..tai kad nesuprasi 4u.gif

A ,pasirodo skirtingu buna , aisku smile.gif
Atsakyti
kaip ir zadejau parodau kiek plauku man isslenka po kiekvieno galvos plovimo verysad.gif kaip manot tai daug ar mazai? g.gif

user posted image
Atsakyti
o taip atrodo mano plaukai..galiukai lb isreteje verysad.gif ir nuo sviesinimo sruogelemis,plauku galiukai lb luzineja tad prie ausu lb nutrupeje is ilgio verysad.gif svarstau pasitrumpinti plaukus, bet taip gaila, norisi ilgu verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetukea: 23 vasario 2013 - 12:55
QUOTE(inetukea @ 2013 02 23, 14:55)
o taip atrodo mano plaukai..galiukai lb isreteje verysad.gif ir nuo sviesinimo sruogelemis,plauku galiukai lb luzineja tad  prie ausu lb nutrupeje is ilgio verysad.gif svarstau pasitrumpinti plaukus, bet taip gaila, norisi ilgu verysad.gif

user posted image

pas tave visai nedaug isslenka schmoll.gif man kai gerai slinko tai buvo penkis kart didesnis kuokstas ar net daugiau unsure.gif dabar pas mane tiek isslenka,ir sakau kad man neslenka plaukai drinks_cheers.gif
o del plauku tai siulyciau pakirpti,butinai,nesisizeisk bet cia ne ilgis yra o siuliukai kabantys ir tavo isvaizdai nieko gero nedarantys,kirp ir kuo greiciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2013 02 23, 13:55)

Lyginant su plaukų ilgiu išslinkusių plaukų nėra tiek jau baisiai daug.
Suprantamas noras turėti ilgus plaukus, bet dabartiniai ilgi plaukai tikrai nepriduoda grožio. Man asmeniškai labai negražu tas kiauras plonytis plaukų šydelis ant nugaros, kirpčiau iki ten, kur matosi, kad yra normali plaukų masė. Turėjau kažkada grupiokę, kuriai apskritai neduoti stori plaukai, bet ji matomai vis tiek labai norėjo tų ilgų plaukų. Negana to, ji dar juos susitepdavo kažkokia žele ar putomis, suformuodama išvis banguotus standžius siūlelius, atrodydavo kaip vermišelis. Kelis metus prasėdėjau jai už nugaros mąstydama, kaip aš ir iki kur nusikirpčiau tokios plaukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2013 02 23, 14:06)
pas tave visai nedaug isslenka schmoll.gif  man kai gerai slinko tai buvo penkis kart didesnis kuokstas ar net daugiau unsure.gif  dabar pas mane tiek isslenka,ir sakau kad man neslenka plaukai drinks_cheers.gif
o del plauku tai siulyciau pakirpti,butinai,nesisizeisk bet cia ne ilgis yra o siuliukai kabantys ir tavo isvaizdai nieko gero nedarantys,kirp ir kuo greiciau drinks_cheers.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Siulyciau nusikirpti plaukus iki puse nugaros ilgio tiesiai ,tada plaukai atrodys storesni ,negu iskarpyti ,nes dabar tikrai nepuosia tie siuliukai schmoll.gif 4u.gif

-----------

Del isslinkusiu plauku ,tai man anksciau isslinkdavo 3-4 kartus didesnis kuokstas doh.gif ,dabar gal perpus maziau negu Jums g.gif
Atsakyti