Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(imdigo @ 2013 02 20, 22:10)
as galiu parodyti kiek po ziauraus slinkimo man ataugo,kaip ikelti ta nuotrauka?

O ,gerai ,kad atsiradai biggrin.gif 4u.gif Kaip tik norejau taves paklausti : po kiek tableciu Priorino gerdavai ir kiek laiko is viso gerei Priorina ?
Ar dabar plaukai visai nebeslenka ?
Atsakyti
imdigo, įkelkite į kokią nors nuotraukų talpyklę (kad ir fotki.com, arba part) ir tada dešinį pelės klavišą "copy image location", ir SM spaudžiat "IMG" ir į tą laukelį paste spaudžiate mirksiukas.gif Arba nuoroda tiesiog iš nuotraukų talpyklės mirksiukas.gif Įdomu labai, kiek tų plaukučių ten unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 02 21, 00:20)
O ,gerai ,kad atsiradai  biggrin.gif  4u.gif  Kaip tik norejau taves paklausti : po kiek tableciu Priorino gerdavai ir kiek laiko is viso gerei Priorina ?
Ar dabar plaukai visai nebeslenka ?

As geriau kazkur apie menesi,geriau taip kaip buvo parasyta anotacijoje- du kart dienoje arba dvi kapsules is karto.... Plaukai tikrai nustojo slinkti,bet galvoju cia del lazerinio sepecio ir tu ampuliu kurias vartojau....na o dabar vel slenka,ne taip stipriai bet visgi slenka,esu apleidus priemones nuo plauku slinkimo,to sepecio nenaudojau kiek buvo rekomanduojama ir kapsuliu visu neisnaudojau,jauciu kad vel reikes pradet kazka daryt....

QUOTE(Arguendo @ 2013 02 21, 00:38)
imdigo, įkelkite į kokią nors nuotraukų talpyklę (kad ir fotki.com, arba part) ir tada dešinį pelės klavišą "copy image location", ir SM spaudžiat "IMG" ir į tą laukelį paste spaudžiate  mirksiukas.gif Arba nuoroda tiesiog iš nuotraukų talpyklės  mirksiukas.gif Įdomu labai, kiek tų plaukučių ten  unsure.gif  smile.gif

Na reikia tada talpint,kai ikelsiu tikrai imesiu nuoroda,yra yra tu nauju plauku...labai pati kvailai atrodau,nes tie atauge plaukai kaip 2 cm grifka atro susiraicius.. rolleyes.gif
Atsakyti
http://public.fotki....igo/plaukuciai/

tai va mano atauge plaukai,negaliu siuo metu nieko is ju gero padaryti nes kaip matot viskas stovi piestu...labai geda nes galvos neploviau jau antra diena blush2.gif o plaukai riebaluojasi labai greitai...
Atsakyti
merginos jei slenka plaukai pasitikrinkit hg (hemoglobina),gali buti gelezies trukumas kraujyje,del to plaukai eina lauk mirksiukas.gif
o siaip sitas kremas man labai labai user posted image drinks_cheers.gif
Atsakyti
Paskaičiau vakarykštį pasiūlymą nufotografuoti iškritusius plaukus, bet nusprendžiau pasaugoti plaukų likutį ir nesinervinti biggrin.gif . Kasdieninis slinkimas būtų dar dar, bet galvos plovimas - žudantis reikalas. Pirmą kuokštą išsitraukiu iš vonios, antras panašaus dydžio susidaro vėliau. Plaukų šlapių nešukuoju, perbraukiu ranka per juos kelis kartus ir nusiimu plaukus, kurie ir taip pasiruošę kristi. Priešingu atveju būna plaukuoti namai ir aš pati. Priežasčių slinkimui kaip ir nerandu, nebent hormonai (ne skydliaukės, tie geri), net nežinau, kuriuos čia tirtis reikėtų. Gėriau pusę metų Pantogar, tikrai nepadarė stebuklo. Gerta biotinas, Maxi hair, n kitų paskaitytų ir bandytų. Gyvenu nenervingą gyvenimą, niekuo bendro su KT niekada nesu turėjusi.
Dabar nepilnai mėnesį rytais geriu linų sėmenų aliejų, į kurį įsilašinu skysto vitamino D ir A+E, vėliau geriu folio rūgštį ir biotiną (biotinas kaip minėjau nepadėjo, bet likutis vis tiek mėtėsi namuose), laukiu Priorino. Išorinėmis priemonėmis netikiu
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 02 21, 11:57)
Paskaičiau vakarykštį pasiūlymą nufotografuoti iškritusius plaukus, bet nusprendžiau pasaugoti plaukų likutį ir nesinervinti  biggrin.gif . Kasdieninis slinkimas būtų dar dar, bet galvos plovimas - žudantis reikalas. Pirmą kuokštą išsitraukiu iš vonios, antras panašaus dydžio susidaro vėliau. Plaukų šlapių nešukuoju, perbraukiu ranka per juos kelis kartus ir nusiimu plaukus, kurie ir taip pasiruošę kristi. Priešingu atveju būna plaukuoti namai ir aš pati. Priežasčių slinkimui kaip ir nerandu, nebent hormonai (ne skydliaukės, tie geri), net nežinau, kuriuos čia tirtis reikėtų. Gėriau pusę metų Pantogar, tikrai nepadarė stebuklo. Gerta biotinas, Maxi hair, n kitų paskaitytų ir bandytų. Gyvenu nenervingą gyvenimą, niekuo bendro su KT niekada nesu turėjusi.
Dabar nepilnai mėnesį rytais geriu linų sėmenų aliejų, į kurį įsilašinu skysto vitamino D ir A+E, vėliau geriu folio rūgštį ir biotiną (biotinas kaip minėjau nepadėjo, bet likutis vis tiek mėtėsi namuose), laukiu Priorino. Išorinėmis priemonėmis netikiu

O sako Pantogar padeda visiems, daro stebuklus. Pasirodo-ne g.gif
Atsakyti
nukopijuok foto url adresa ir ikelk cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2013 02 21, 13:18)
O sako Pantogar padeda visiems, daro stebuklus. Pasirodo-ne g.gif

Na kad ir čia skaičiau nuomonių, kad ne visoms padeda. Dar neskaičiau blogų atsiliepimų apie Priorin, tikiuosi, kad jis darys stebuklus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 02 21, 14:37)
Na kad ir čia skaičiau nuomonių, kad ne visoms padeda. Dar neskaičiau blogų atsiliepimų apie Priorin, tikiuosi, kad jis darys stebuklus biggrin.gif

Mano sesuo vaistininke sake, kad visi geriami yra arba papildai, arba vitaminai, o pantogar vienintelis yra vaistas. Jai labai padejo, nuo vienos dezutes plaukai nustojo slinke, dabar grazus eziukas auga. As isgeriau dezute, efektas man ne itin geras buvo,gal siek tiek maziau slinkti eme, bet kadangi jie man per brangus kas menesi pirkti ir gerti, tai daugiau ir nepirkau. Bet isgerus puse metu tai jau tikrai turejo jums padeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2013 02 21, 14:48)
Mano sesuo vaistininke sake, kad visi geriami yra arba papildai, arba vitaminai, o pantogar vienintelis yra vaistas. Jai labai padejo, nuo vienos dezutes plaukai nustojo slinke, dabar grazus eziukas auga. As isgeriau dezute, efektas man ne itin geras buvo,gal siek tiek maziau slinkti eme, bet kadangi jie man per brangus kas menesi pirkti ir gerti, tai daugiau ir nepirkau. Bet isgerus puse metu tai jau tikrai turejo jums padeti g.gif

Žiūrint kokia yra plaukų slinkimo priežastis. Jei pvz., stresas, skydliaukės problemos, geležies trūkumas, tai Pantogar nepadės... Be to, anotacijoje rašo, kad jeigu yra androgeninis arba įprastinis plikimas, Pantogar kapsulės netinka, nors ir tokiais atvejais jis gali sustiprinti likusius plaukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eighteen: 21 vasario 2013 - 14:48
Imdigo sunku patiketi,kad cia jusu atauge plaukai,nes atrodo,kaip nukirpta grifka! ax.gif
As ryt plausiu galva,butinai nufotografuosiu kiek plauku isslinko per plovima,slapiu plauku sukavima ir sukavima po dziovinimo.
O kodel jus slapiu plauku nesukuojat? Juk neisrauna ju,nebent nuluzta,o cia jau neslinkimas g.gif
Atsakyti