QUOTE(sviecia_saule @ 2013 02 04, 15:40)
Aš ėjau pas šeimos gydytoją dėl slinkimo, bet kiek žinau tai arba į šeimos, arba pas dermatologą gali kreiptis dėl šitos problemos. Na man šeimos gydytoja tik kraują tyrė, mineralus, nusiuntė pas endokrinologą, pastarasis tyrė vėl kraują, tik skydliaukės kažkokius hormonus ar pan. Tai dermatologo net ir nepasiekiau...
Šiaip nežinau ar galiu sakyti, kad padėjo, šeimos gydytoja tik rekomendavo šiaip mitybą pakoreguoti, daugiau daržovių valgyti (nors aš jų ir taip nemažai valgau ), vandens negerti iš čiaupo, tik pirktinį ar valytą, pamasažuoti galvos odą kasdien ir tas pačias svogūno sultis rekomonendavo, nes jose gausu visokio gėrio. Tiesa, dar kažkokius vitaminus pasiūlė pagert, bet taip ir nenuėjau jų nusipirkti, gėriau kitus ir pabaigiau jais...
O endokrinologė, tai rado guziukų, bet kadangi jie gėrybiniai, nieko, atrodo, blogo nedaro, uždegimo nėra, tai tik jodo liepė pagert kursą (1mėn geri, 1 mėn darai pertrauką ir taip 3 kartus).
Šiaip nežinau ar galiu sakyti, kad padėjo, šeimos gydytoja tik rekomendavo šiaip mitybą pakoreguoti, daugiau daržovių valgyti (nors aš jų ir taip nemažai valgau ), vandens negerti iš čiaupo, tik pirktinį ar valytą, pamasažuoti galvos odą kasdien ir tas pačias svogūno sultis rekomonendavo, nes jose gausu visokio gėrio. Tiesa, dar kažkokius vitaminus pasiūlė pagert, bet taip ir nenuėjau jų nusipirkti, gėriau kitus ir pabaigiau jais...
O endokrinologė, tai rado guziukų, bet kadangi jie gėrybiniai, nieko, atrodo, blogo nedaro, uždegimo nėra, tai tik jodo liepė pagert kursą (1mėn geri, 1 mėn darai pertrauką ir taip 3 kartus).
Viskas aisku, dekui uz atsakyma Tik labai nustebino, kad liepe vandens is ciaupo negerti Nes siaip bent jau Vilniaus miesto vanduo yra tikrai labai geros kokybes, pamenu dar nuo mokyklos laiku kai chemijos mokytoja liepe kaip tik gerti is ciaupo vandeni, nes jame daug mineralu - gelezies ir t.t. (kuri reikalinga ir plaukams!), tik kad tas vanduo kam jau kam, bet technikai buitinei tai kenkia, nes nuosedos kaupiasi. Bet gerti tai sveika!