Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(sviecia_saule @ 2013 02 04, 15:40)
Aš ėjau pas šeimos gydytoją dėl slinkimo, bet kiek žinau tai arba į šeimos, arba pas dermatologą gali kreiptis dėl šitos problemos. Na man šeimos gydytoja tik kraują tyrė, mineralus, nusiuntė pas endokrinologą, pastarasis tyrė vėl kraują, tik skydliaukės kažkokius hormonus ar pan. Tai dermatologo net ir nepasiekiau...
Šiaip nežinau ar galiu sakyti, kad padėjo, šeimos gydytoja tik rekomendavo šiaip mitybą pakoreguoti, daugiau daržovių valgyti (nors aš jų ir taip nemažai valgau smile.gif ), vandens negerti iš čiaupo, tik pirktinį ar valytą, pamasažuoti galvos odą kasdien ir tas pačias svogūno sultis rekomonendavo, nes jose gausu visokio gėrio. Tiesa, dar kažkokius vitaminus pasiūlė pagert, bet taip ir nenuėjau jų nusipirkti, gėriau kitus ir pabaigiau jais...
O endokrinologė, tai rado guziukų, bet kadangi jie gėrybiniai, nieko, atrodo, blogo nedaro, uždegimo nėra, tai tik jodo liepė pagert kursą (1mėn geri, 1 mėn darai pertrauką ir taip 3 kartus).

Viskas aisku, dekui uz atsakyma 4u.gif Tik labai nustebino, kad liepe vandens is ciaupo negerti schmoll.gif Nes siaip bent jau Vilniaus miesto vanduo yra tikrai labai geros kokybes, pamenu dar nuo mokyklos laiku kai chemijos mokytoja liepe kaip tik gerti is ciaupo vandeni, nes jame daug mineralu - gelezies ir t.t. (kuri reikalinga ir plaukams!), tik kad tas vanduo kam jau kam, bet technikai buitinei tai kenkia, nes nuosedos kaupiasi. Bet gerti tai sveika! smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atejau pasipasakot kaip man sekasi . Jau geriu Priorin vitaminus antra menesi . Slinkimas tai sumazeja ,tai vel slenka ,bet ne daugiau 50-80 plauku per diena smile.gif . Eme matytis nauji mazi plaukiukai kaktos srityje thumbup.gif (turetu uzdengti praplikusias vietas) . Vaistininke is Vokietijos nerekomendavo iskarto gerti po 3 kapsules g.gif Sake ,pirma menesi geriau po viena per diena ,o paskui padidinti . Tai siuo metu geriu po dvi .
Labai tikiuosi ,kad pasibaigus kursui , slinkimas sustos ir plaunant galva nebeapsivels visi pirstai mano plaukais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 12 vasario 2013 - 11:02
o daugiau nieko nedarai ? minoxidil ?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 02 12, 22:15)
o daugiau nieko nedarai ? minoxidil ?

Daugiau nieko 4u.gif ,isskyrus sampuna nuo slinkimo .
Nuo minoxidil usiukai eme dygti biggrin.gif , ir siaip negerai sirdziai nuo jo budavo ,meciau .
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 02 13, 16:32)
Daugiau nieko  4u.gif  ,isskyrus sampuna nuo slinkimo .
Nuo minoxidil usiukai eme dygti  biggrin.gif , ir siaip negerai sirdziai nuo jo budavo ,meciau .

unsure.gif oho
o metus jautesi kas nors? slinkimo pagausejimas?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 02 14, 18:02)
unsure.gif oho
o metus jautesi kas nors? slinkimo pagausejimas?

Sunku pasakyti g.gif ,nes purskiau neilga laiko tarpa. Pas mane ir dabar plaukai tai daugiau tai maziau paslenka ,tai negaliu tiksliai pasakyti ar minoxidilio vartojimas turejo kazkokios itakos plaukams smile.gif
Tik va sakau ,kad usiukai atsirado ,buvo net keli juodi ,ko niekada nera buve anksciau schmoll.gif ,istraukiau su pincetu . Tai sita galiu drasiai priskirti minoxidiliui biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, moterys!

Padariau visišką atradimą. Kadangi noriu užsiauginti ilgesnius plaukus, ieškojau priemonės, kuri paskatintų augimą.
Taip sutikau šampūnų liniją iš Home Institution su įvairių žolelių ekstraktais. Savo tikslui pasiekti pasirinkau šampūną su varnalėšom. Pagal rekomendacijas, jį reikia naudoti apie porą kartų per sav. mėnesį ar du, kol plaukai sustiprėja. Triukas: gerai įmasažuoti šampūną bent minutę ir dar palikti penkioms.
Ir iš tikrųjų, štai jau mėnuo praėjęs ir galiu pasidžiaugt, kad plaukų šukose nelieka biggrin.gif Ir labai daug trumpų pimpiukų priaugo. Šiaip su plaukais dar yra ką veikti, kad žvilgėtų, būtų sveiki (tam eisiu išbandyti kirpimą karštomis žirklėmis šią savaitę), bet to, ko reikėjo (t.y. kad plaukai neslinktų, sparčiau augtų), pasiekiau.
Kaina pakankamai nedidelė, pirkau Droge, buvo tądien ir nuolaidėlė, tad negaliu prisiminti, ar 20Lt buvo jų įprasta kaina, ar akcijinė.
Kartu su šampūnu naudoju ir tos pačios kompanijos kaukę su sviestmedžiu, irgi labai patinka, ji riebi, labiau skirta galiukams prižiūrėti, bet žiemą puikiai sudrėkina, pamaitina plaukus apskritai.

Dar įsigijau išreklamuotą Lee Stafford plaukų augimą skatinančią kaukę (Sarmoje kaip tik dabar yra 20% nuolaida šitai linijai, sumokėjau apie 27Lt), pradėsiu naudoti po kirpimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ellyte&co: 19 vasario 2013 - 12:42
O man idomu butu pamatyt jusu nuotraukas issilinkusiu plauku po plovimo ir po sukavimo smile.gif gal mes visos tiesiog perdedam?
Atsakyti
As daznai skusdavaus, kad labai slenka plaukai, nors pastaruoju metu padetis siek tiek geresne. O siandien vyras is rusijos parveze priemoniu nuo slinkimo, ukrainieciu gamybos БИОКОН-СИЛА ВОЛОС. Tris: sampunas, balzamas ir dar kazkoks purskiklis-спреи. Pasiskaiciau visas instrukcijas rusu kalba, atseit tai bendra ukrainieciu prancuzu farmacijos imone ukrainoje , gamina ivairius produktus gana aukstos kokybes. Bet lietuviu kalba internete nieko neradau. Žinau,kad supermamos yra viska isbande, tad gal atsilieps ta,kuri naudojo sios linijos ka nors plaukams? Įdomu labai, ar padejo,kokie atsiliepimai? Nors bet kokiu atveju, as naudosiu, jei jau parveze biggrin.gif , ir tikuosi teigiamu rezultatu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radera: 20 vasario 2013 - 16:18
QUOTE(kazinkokia @ 2013 02 19, 17:40)
O man idomu butu pamatyt jusu nuotraukas issilinkusiu plauku po plovimo ir  po sukavimo smile.gif gal mes visos tiesiog perdedam?

į mane pažiūrėjus nepasakysi,kad plika,bet tarkim prieš metus suėmus plaukus į uodegą buvo uodega kokių 4 cm skersmens ,o dabar plonytė bizytė 1,5 cm

aš manau,kad čia hormonų ir mitybos darbas,kad slenka plaukai,nes kitų priežasčių tiesiog neįsivaizduoju,dar tiesa nebedžiovinu plaukų fenu,tai ne taip greit riebaluojasi jau galiu plaut galvą kas 3 dienas
Atsakyti
QUOTE(kazinkokia @ 2013 02 19, 18:40)
O man idomu butu pamatyt jusu nuotraukas issilinkusiu plauku po plovimo ir  po sukavimo smile.gif gal mes visos tiesiog perdedam?

gera mintis g.gif as galesiu ideti kaip pavyzdi kiek man isslenka plauku kai issiplaunu galva ir po plovimo kai issukuoju doh.gif kad tik nepamirciau nufotkint doh.gif
..manau bent jau as tai neperdedu, nes tas slinkimas neapstoja visiskai, jau mane i nevilti varo tai verysad.gif
Atsakyti
as galiu parodyti kiek po ziauraus slinkimo man ataugo,kaip ikelti ta nuotrauka?
Atsakyti