ir as jungiuosi prie jusu su ta pacia problema, kuri jau kankina ne vienerius metus deja
tai daugiau,i maziau, bet pastoviai man jie slenka
tik vieninteliu metu kada neslinko, tai per nestuma
tada net pagrazejo, sustiprejo, ir paaugo gerokai..tai va, o dabar ir vel tas pats, kuokstais krenta
ir ko tik as nesu isbandziusi
kruvos ivairiausiu vitaminu, papildu, sampunu, serumu ir t.t..tyriausi net skydliauke issiaiskinti gal cia joje problema,bet tyrimai geriausi, tad problema vadinasi kazkur kitur...
..plaukai mano pacios garbanoti,ilgi, tik galai isreteje labai..pakerpu vis galiukus, bet drastiskai pasitrumpinti nesiryztu nes auginu juos
o slinkimas pas mane toks: iskrenta visas ilgiausias plaukas kartu su svoguneliu, i jo vieta matosi kad atauga nauji plaukuciai, ir siuo metu ju tiek daug kai eziukas koks
tad bent tai mane dziugina, ir galvoju ar cia tik nebus tas slinkimas susijes su plauko faze kada jis turi iskristi kai ateina tam tikras laikas??
bet kuriuo atveju, dabar tikiuosi kad siek tiek sustipres plaukai, nes nusipirkau sampuna nuo slinkimo, tonika naudoju, balzama nuo slinkimo, ir dar vitaminus geriu..labai tikiuosi bent kazkiek sumazinti sia problema