Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(NakedA @ 2013 01 16, 15:01)
Nea ,tikrai ne nuo svorio ,mano puse ju nebera (likusi plona bizele)  ir trumpi ,vos siekia pecius  g.gif

Gal plaukai per aukstai suristi, kai paleidziu, man tada ir skauda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 01 16, 15:46)
Gal plaukai per aukstai suristi, kai paleidziu, man tada ir skauda g.gif

nerisu plauku . jie per trumpi ,kad risti, nesusirisa visi net . Priezastis kazkur kitur g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 01 16, 16:29)
nerisu plauku . jie per trumpi ,kad risti, nesusirisa visi net . Priezastis kazkur kitur  g.gif  g.gif

O ka naudojat plaukams? g.gif Gal nuo priemoniu kokiu, nepastebejot, kad tai vyksta gal tam tikrai momentais tik ( ka darot tuo metu, ka valgot, ka naudojat ir t.t.). Gal plauku saknys nusilpusios, jeigu daznai skauda ir nuo nieko as kreipciau y trichologa del konsultacijos, galima masaza pasidaryt 4u.gif

user posted image

Mano mama toky turi, naudoja ir galvai, ir visam kunui 4u.gif
Atsakyti
Greiciausiai bus saknys nusilpusios verysad.gif ,nes jokiu formavimo priemoniu nenaudoju (nei putu ,nei laku ,nei zele ) ,nei plauku dziovintuvo , zodziu natur produkt smile.gif . Nezinau ar Klaipedoje kas uzsiima plauku slinkimo gydymu g.gif ? Kiek ieskojau tai neradau .
Siaip plaunu plaukus su kokybiskais sampunais nuo slinkimo ,kartais balzama be silikonu uztepu ,bet pats plaukas nelinkes sauseti ,neskilineja ir zvilga . Labiausiai skauda kai susiriebaluoja , tada ir slenka zymiai labiau (o slenka su saknele ) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 01 16, 19:31)
Greiciausiai bus saknys nusilpusios  verysad.gif  ,nes jokiu formavimo priemoniu nenaudoju (nei putu ,nei laku ,nei zele ) ,nei plauku dziovintuvo , zodziu natur produkt  smile.gif  . Nezinau ar Klaipedoje kas uzsiima plauku slinkimo gydymu  g.gif ? Kiek ieskojau tai neradau .
Siaip plaunu plaukus su kokybiskais sampunais nuo slinkimo ,kartais balzama be silikonu uztepu ,bet pats plaukas nelinkes sauseti ,neskilineja ir zvilga . Labiausiai skauda kai susiriebaluoja , tada ir slenka zymiai labiau (o slenka su saknele )  smile.gif

o jums juos skauda kai lieciat ?
o slinkt ir turi su saknele kitaip tai butu plauku luzinejimas
Atsakyti
Siaip reikia paklausti dermatologu, nes kai kurie buna praeje kursa, tik ne visa moksla, uztai negali vadintis trichologais. O siaip gal gerai butu pagert dilgeliu arbatos ir paskalaut plaukus su nuovirais - vis nepakenks. Silicis ir leticinas galbut irgi padetu. Kitom dar taip buna KT geriant ar nutraukus kursa, sunku pasakyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 01 16, 23:40)
Siaip reikia paklausti dermatologu, nes kai kurie buna praeje kursa, tik ne visa moksla, uztai negali vadintis trichologais. O siaip gal gerai butu pagert dilgeliu arbatos ir paskalaut plaukus su nuovirais - vis nepakenks. Silicis ir leticinas galbut irgi padetu. Kitom dar taip buna KT geriant ar nutraukus kursa, sunku pasakyt g.gif

Taip ,man del hormonines spirales ir prasidejo visos bedos su plaukais . Jau metai kaip be spirales ,o dar nesusitvarko ( tiesa ,pries pora menesiu teko isgerti skubios kontracepcijos tablete ),tas taip pat galejo dasideti prie niekaip nesibaigiancio slinkimo doh.gif
Turiu dilgeliu ,butinai pagersiu ju arbatos 4u.gif

---

p.s. taip ,man juos skauda kai lieciu pakausi ,pacios saknys tiesiog gelte gelia .
Atsakyti
ir as jungiuosi prie jusu su ta pacia problema, kuri jau kankina ne vienerius metus deja verysad.gif tai daugiau,i maziau, bet pastoviai man jie slenka doh.gif tik vieninteliu metu kada neslinko, tai per nestuma nestuke.gif tada net pagrazejo, sustiprejo, ir paaugo gerokai..tai va, o dabar ir vel tas pats, kuokstais krenta doh.gif ir ko tik as nesu isbandziusi doh.gif kruvos ivairiausiu vitaminu, papildu, sampunu, serumu ir t.t..tyriausi net skydliauke issiaiskinti gal cia joje problema,bet tyrimai geriausi, tad problema vadinasi kazkur kitur...
..plaukai mano pacios garbanoti,ilgi, tik galai isreteje labai..pakerpu vis galiukus, bet drastiskai pasitrumpinti nesiryztu nes auginu juos rolleyes.gif
o slinkimas pas mane toks: iskrenta visas ilgiausias plaukas kartu su svoguneliu, i jo vieta matosi kad atauga nauji plaukuciai, ir siuo metu ju tiek daug kai eziukas koks biggrin.gif tad bent tai mane dziugina, ir galvoju ar cia tik nebus tas slinkimas susijes su plauko faze kada jis turi iskristi kai ateina tam tikras laikas??
bet kuriuo atveju, dabar tikiuosi kad siek tiek sustipres plaukai, nes nusipirkau sampuna nuo slinkimo, tonika naudoju, balzama nuo slinkimo, ir dar vitaminus geriu..labai tikiuosi bent kazkiek sumazinti sia problema verysad.gif
Atsakyti
Su nekokiais prisiminimais užklydau vėl čia smile.gif
Tiesa, su šita bėda nebedraugauju ir tikiuosi dar iiilgai nedraugausiu...
Bet ką daryčiau vėl, ko pirmiausia griebčiausi, jei vėl pradėtų...
1. Pradėčiau trinti kas antrą dieną svogūnų sultimis galvos odą, nes svogūnų sultyse labai daug vertingų vitaminų.
2. Pradėčiau gerti vitaminus nuo plaukų slinkimo su GELEŽIMI (+dėl visa pikta pasitikrinčiau hemoglobino kiekį kraujyje).
3. Įsipilčiau puodelį arbatos ir NUSIRAMINČIAU.

smile.gif Nes stresas nieko gero neprideda. Tie plaukai anksčiau ar vėliau vis tiek nustos slinkti, jei tai nėra itin sunki ir rimta liga.
O šiaip dar nusipirkau medinį šepetį ilgiems plaukams, pasikirpau per sprindį galiukus, nebedažau nuo praeito birželio plaukų (nuo maždaug tada, kai pradėjo slinkti), džiovinu tik extra atvejais (slinkimo metu nedžiovinau). Naudoju kaukes plaukams natūralias ir profilaktiškai panaudoju Fitoval šampūną... Plaukai pradeda atsigauti.

Sėkmės visoms kovojančioms 4u.gif Tikrai vieną dieną nebeištrauksite iš plaukų viso kuokšto... (ir tikrai ne dėl to, kad plaukų neliko biggrin.gif O dėl to, kad nustojo slinkti smile.gif ).
Atsakyti
Sveikos,
Gal yra isbandziusiu sias priemones. Kaina nemaza, bet gal rezultatas yra.

BIODROGA MD™ Hair Force - Plaukų augimą skatinanti linija
http://shop.biodroga...?categoryID=130
Atsakyti
Sveikos, man labai idomu pas kokius gydytojus kreipiates del plauku slinkimo? Pas dermatologus? Ar padejo kas nors? Konkreciai Vilniuje gal pas kazka kreipetes? Ar surandate to slinkimo priezasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krema @ 2013 01 31, 20:58)
Sveikos, man labai idomu pas kokius gydytojus kreipiates del plauku slinkimo? Pas dermatologus? Ar padejo kas nors? Konkreciai Vilniuje gal pas kazka kreipetes? Ar surandate to slinkimo priezasti? g.gif

Aš ėjau pas šeimos gydytoją dėl slinkimo, bet kiek žinau tai arba į šeimos, arba pas dermatologą gali kreiptis dėl šitos problemos. Na man šeimos gydytoja tik kraują tyrė, mineralus, nusiuntė pas endokrinologą, pastarasis tyrė vėl kraują, tik skydliaukės kažkokius hormonus ar pan. Tai dermatologo net ir nepasiekiau...
Šiaip nežinau ar galiu sakyti, kad padėjo, šeimos gydytoja tik rekomendavo šiaip mitybą pakoreguoti, daugiau daržovių valgyti (nors aš jų ir taip nemažai valgau smile.gif ), vandens negerti iš čiaupo, tik pirktinį ar valytą, pamasažuoti galvos odą kasdien ir tas pačias svogūno sultis rekomonendavo, nes jose gausu visokio gėrio. Tiesa, dar kažkokius vitaminus pasiūlė pagert, bet taip ir nenuėjau jų nusipirkti, gėriau kitus ir pabaigiau jais...
O endokrinologė, tai rado guziukų, bet kadangi jie gėrybiniai, nieko, atrodo, blogo nedaro, uždegimo nėra, tai tik jodo liepė pagert kursą (1mėn geri, 1 mėn darai pertrauką ir taip 3 kartus).
Atsakyti