Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

sveikos mergaites smile.gif noriu pasidalinti patirtimi. gal kuriai irgi pades smile.gif
as pradejau plaukus skalaut dilgeliu nuoviru.. tai dar gyvenime man sitaip neaugo plaukai kaip dabar auga thumbup.gif pries menesi kirpau plaukus, tai jau keleta cm spejo paaugt smile.gif dziaugiuosi rezultatais cool.gif
Atsakyti
Šiandien perskaičiau viename straipsnyje, kad stručio taukai „pažadina“ plaukų folikulus:

Pastebėta, jog stručio taukai teigiamai veikia odos regeneraciją bei plaukų augimą. Eksperimentuojant nustatyta, jog reguliariai tepant galvos odą stručio taukais, daugiau kaip 80 proc. „miegančių“ plaukų folikulų vėl tapo aktyvūs. Todėl stručio taukai rekomenduojami plinkantiems žmonėms. Taip pat tinka kovoti su pleiskanomis, stiprina plaukus, skatina augimą, mažina slinkimą.

Gal kam padės? wink.gif
Atsakyti
Mergaites, kosmetini zibala naudokit, mano mamai sake padejo, kadangi as uzsieny esu, tai cia kaip ir tokio dalyko nera. Taip pat nepatingekit palepinti plaukus kaukemis, kokosu aliejus ypatingai pamaitina suzalota plauka (na tik nezinau ar padeda nuo slinkimo), va dar ir skalpa reikia pries miega pamasazuot, kad kraujotaka suaktyvetu ir greiciau pradetu plaukai augti, dar plius nepatartina sukuoti slapiu plauku, nebent su retomis sukomis, antraip labai daug plauku atsidurs ant jusu sepecio.
Tikriausiai daugeli siu dalyku jau girdejot, bet del viso pikto parasiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ausrike_ @ 2013 01 13, 00:29)
Mergaites, kosmetini zibala naudokit, mano mamai sake padejo, kadangi as uzsieny esu, tai cia kaip ir tokio dalyko nera. Taip pat nepatingekit palepinti plaukus kaukemis, kokosu aliejus ypatingai pamaitina suzalota plauka (na tik nezinau ar padeda nuo slinkimo), va dar ir skalpa reikia pries miega pamasazuot, kad kraujotaka suaktyvetu ir greiciau pradetu plaukai augti, dar plius nepatartina sukuoti slapiu plauku, nebent su retomis sukomis, antraip labai daug plauku atsidurs ant jusu sepecio.
Tikriausiai daugeli siu dalyku jau girdejot, bet del viso pikto parasiau...  4u.gif

man kokosu aliejus netinka, labai sausina plaukus ir jie isplauti kaip veltinai buna rolleyes.gif dabar nusipirkau stai sia linija nuo slinkimo, sako labai padeda, kol kas tik pradejau naudoti, tad lauksiu rezultatu. papildomai gersiu vitaminus (kaip tik uzsisakius laukiu).
o plaukams linija si, rasiau jau temoje "pigi, bet neprasta", kad labai suzavejo ir vien del pojucio issiplovus galva naudojant sias priemones bigsmile.gif
plaukai labai svelnus, blizga, suglotninti, bet tuo paciu ir purus wub.gif tad jeigu prie sio priedo dar sustabdys slinkima ir paskatins nauju augima, bus isvis nerealu bigsmile.gif
user posted image
user posted image
ir si purskikli naudoju
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikantiška: 13 sausio 2013 - 19:41
Sveikutės 4u.gif man nuo slinkimo padėjo ir dabar tebenaudoju skystį nuo slinkimo vyrams. Naudoju vyrams, nes jis stipresnis. Kai išsiplaunu galvą, tai būna išslinkusių plaukų, bet kai jau plaukai būn sausi visas dienas (plaunu kas antrą dieną) neslenka, bandau su rankom vis paimu ir braukiu, saujoj nebūna nei vieno iškritusio plauko smile.gif pabandykit patiks smile.gif aš perku eurovaistinėj bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetulka: 13 sausio 2013 - 20:37
QUOTE(Pikantiška @ 2013 01 13, 19:39)
dabar nusipirkau stai sia linija nuo slinkimo

Dar yra aliejukas is sios serijos irgi puikiai tinka slenkantiems plaukams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2013 01 13, 23:28)
Dar yra aliejukas is sios serijos irgi puikiai tinka slenkantiems plaukams mirksiukas.gif

ziurejau ir aliejuka, bet ji laikt reikia apie valanda, o as tik rytais galva plaunu, tai kaip ir neturiu kada laikyt blush2.gif per nakti manau per ilgai jam butu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetulka @ 2013 01 13, 20:36)
Sveikutės  4u.gif  man nuo slinkimo padėjo ir dabar tebenaudoju skystį nuo slinkimo vyrams. Naudoju vyrams, nes jis stipresnis. Kai išsiplaunu galvą, tai būna išslinkusių plaukų, bet kai jau plaukai būn sausi visas dienas (plaunu kas antrą dieną) neslenka, bandau su rankom vis paimu ir braukiu, saujoj nebūna nei vieno iškritusio plauko smile.gif pabandykit patiks smile.gif aš perku eurovaistinėj  bigsmile.gif

user posted image

Šitas ir man vienu metu labai gelbėjo, bet esminis minusas - baisiai sausina plaukus. Maniškiai ir taip sausi, tai nuo Cutrin priemonių visai tragedija doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau čemeryčių vandens ir nežinau kaip naudoti... Jį galima naudoti vieną? Ar būtinai maišyti su kokiu aliejumi? Ar galima palikti nakčiai, ar geriau to nedaryti?
Beje, ar nieko nenutiks, jei mano plaukai tamsiai dažyti?.. Prašau, atsakykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikantiška @ 2013 01 13, 23:24)
ziurejau ir aliejuka, bet ji laikt reikia apie valanda, o as tik rytais galva plaunu, tai kaip ir neturiu kada laikyt blush2.gif per nakti manau  per ilgai jam butu? g.gif

Per ilgai tikrai nebutu. Daznai vakare issitepu, o plaunu ryte.
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 12 29, 17:56)
Kaip idomiai  g.gif 

--------------------------------

Klausykit ,o ne vienai is jusu nera taip ,kad skaudetu plauku saknis  doh.gif ?
Man uzeina skausmai kartais lyg saknis skaudetu ,nors plauku nerisu  g.gif  Ypac skauda pavertus juos i priesinga puse .

Budavo, kai turejau ilgus plaukus 4u.gif gal nuo svorio g.gif ilgai vienjoje pozicijoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 01 16, 00:50)
Budavo, kai turejau ilgus plaukus  4u.gif gal nuo svorio  g.gif ilgai vienjoje pozicijoje  g.gif

Nea ,tikrai ne nuo svorio ,mano puse ju nebera (likusi plona bizele) ir trumpi ,vos siekia pecius g.gif
Atsakyti