Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(NakedA @ 2012 12 28, 21:13)
Apie koki papilda kalbi ,Miaska  g.gif ? Koks paildas taip veikia hormonus  g.gif  ?

Maca.
Nežinau, ar dar ką taip veikia, bet nieko kito neatseku, kas galėtų būti priežastis. O kadangi slinko lygiai taip pat, kaip po vaikų ir po KT - pasidariau išvadas, kad metus tą papildą.
Atsakyti
Kaip idomiai g.gif

--------------------------------

Klausykit ,o ne vienai is jusu nera taip ,kad skaudetu plauku saknis doh.gif ?
Man uzeina skausmai kartais lyg saknis skaudetu ,nors plauku nerisu g.gif Ypac skauda pavertus juos i priesinga puse .
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 12 29, 17:56)

Ypac skauda pavertus juos i priesinga puse .

Man taip budavo kazkada. Bet tada plaukai neslinko dar. Ir skaudedavo tada, kai susiriebaluodavo jau plauku saknys. Butent kai peverti juos i priesinga puse.
Atsakyti
Pas mane skauda kai susiriebaloja ir tik vienoje vietoje....kazin ka tas skausmas reiskia? g.gif
Atsakyti
Hm g.gif gali buti ,nes plaukai labiau riebaluojasi negu anksciau . Plaunu kas antra diena ,o jau sekancia ima riebaluotis doh.gif
Atsakyti
Klausykit ,o ne vienai is jusu nera taip ,kad skaudetu plauku saknis  doh.gif ?
Man uzeina skausmai kartais lyg saknis skaudetu ,nors plauku nerisu  g.gif  Ypac skauda pavertus juos i priesinga puse .

Oooo taip doh.gif Pas mane toks jautrumas, kad nors vieną plauką pakreipk "ne į tą" pusę ir skauda doh.gif Jie mat patys turi sugult kaip nori doh.gif Ir dar būna žiauru, jeigu netyčia naktį nugulu kokią sruogą, tai paskui kitą dieną kenčiu...
Atsakyti
Kaip idomiai  g.gif 

--------------------------------

Klausykit ,o ne vienai is jusu nera taip ,kad skaudetu plauku saknis  doh.gif ?
Man uzeina skausmai kartais lyg saknis skaudetu ,nors plauku nerisu  g.gif  Ypac skauda pavertus juos i priesinga puse .

man irgi skauda biggrin.gif bet zinai ne viena kuriai irgi skauda plaukus biggrin.gif kazkada kai apie tai diskutavom tai kiti to nejaute labai juokesi bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykit, kokius hormonus reikia išsitirti dėl plaukų slinkimo? Ir apskritai, kokius tyrimus dar reikia daryti. Kraujo esu ištyrusi - viskas gerai. Žinau, kad kažkur buvo rašyta, bet nerandu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulu: 05 sausio 2013 - 16:23
QUOTE(Sulu @ 2013 01 05, 17:23)
Sakykit, kokius hormonus reikia išsitirti dėl plaukų slinkimo? Ir apskritai, kokius tyrimus dar reikia daryti. Kraujo esu ištyrusi - viskas gerai. Žinau, kad kažkur buvo rašyta, bet nerandu.  doh.gif

Pagrinde siuncia tirtis skydliauke smile.gif bet as dar issitirciau progesterona ir testosterona g.gif
Va ,issamus straipsnis : Kokie hormonai lemia slinkima ? 4u.gif
Taip pat galite issitirti feritina .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 06 sausio 2013 - 12:00
QUOTE(NakedA @ 2013 01 06, 12:56)
Pagrinde siuncia tirtis skydliauke  smile.gif  bet as dar issitirciau progesterona ir testosterona  g.gif
Va ,issamus straipsnis : Kokie hormonai lemia slinkima ?  4u.gif
Taip pat galite issitirti feritina .

Ačiū, bandysiu eiti pas gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2012 11 11, 20:35)
Ricinos aliejus yra labai naudingas, siekiant pagerinti plaukų augimą. Prieš jį taikydami sumaišykite jį su nedideliu kiekiu migdolų aliejaus, taip sumažinsite jo klampumą. Tada gerai įmasažuokite į galvos odą. Norint gauti geriausius rezultatus tai turėtumėte atlikti vieną kartą per savaitę.
va tokia katik pasidariau, nes pazejau kad cinamono neturiu namie  4u.gif
klausimelis ar galiu tokia aliejine laikyti per nakti?

Yra jau pirkti toki aliejuka,pati bandziau ir likau patenkinta,tik reikia laikyti ta kauke apie 2h. plius kartoti daug kartu ,kad pasijaustu poveikis .O nusiplauna kaip sampunas ,labai lengvai po pirmo plovimo,plius yra tos pacios linijos sampunas ir kauke.Ju kiekvieno kaina apie 10lt Mano vidutinio ilgio plaukams ,aliejuko uztekdavo 3-4 kartams! wink.gif po gimdimo likau "be plauku" doh.gif anksciau turejau daug garbanu ir didziausia seveliura,o dabar liko nususi uodegyte,ir ataugineja nauji plaukai,tai atrodo kaip atskira kepure lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaip pasiskaiciau temele,idomu,reiks gal cia dazniau apsilankyti,visai pasitaiko neblogu patarimu.Ir siaip geros diskusijos wink.gif thumbup.gif
Atsakyti